Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gorumcen dangalakca bi laf etmis bence.Hosgeldin canim

Ne dedigini bilmeyen insanlar malesefki bol etrafimizda o sebepten sen kendine bak ve kamyon tekeri kimmis goster ona sen.

Simdi yapman gereken ilk sayfamiza donup oradaki kurallari okuman ve katilim formunu doldurman

Emzirdiğini için diyet yapamıyorum henüz ek gıdaya gecmedik ama her gün yarım saat
Yani yaklaşık 900 ip atlama ve yarım saatte bölgesel zayıflama antrenman i yapıyorum diyet yapmamanın bi sakıncası yok demi altı öğün sık sık besleniyordu ve asla tatlı abur cubur yemiyorum

Hoşgeldin canım sana nasıl imreNdim şuan bı bilsen keşke bende hamileyken hiç kilo almasaydim. 68kg ile başlayıp 95kg ile doğuma girdim üç cocugumdada al ver al ver okadar yoruldum ki neyseki artık çocuk düşünmüyorum şimdi tekrar zayıflayıp ömrümün geri kalanını zayıf ve güzel gecircem inş. Çok sansliymissin eminim olan kilolarinida verip o gorumcekine haddini bildireceksiin.

White89
Evli
2 çocuk annesi oğlum 3 buçuk yaşında kızım 4 aylık İstanbul'da yaşıyorum boyum 153 kilom 73.5
İstediğim kilo 54
ev hanımı 28 yaş hayatımda bir kerede normal olmak istiyorum

Daha once farkli bi isimle yada uyelikle falan yaristinmi cuma yarismalarinda canim?

Diyet yapma tabiki ama yediklerinin olculerine dikkat etmelisin. Neleri yeyip neleri yememen gerektigini zamanla burda ogreniceksin arkadaslarin elestirilerinle falan ama merak etme gorumcen kadar acımasız degiliz :)

En azından siz kocamı doldurmaz sınıf karın çok kilo şöyle böyle diye

Sen bilirsin canım ama yemeği 5 te bitirirken 7 de ayran süt bise iç bence spor yapmaya imkanın varsa hiç durma ben bel ağrılarındqn yapamiyorum
Ben yemek işini altıda bitiyorum ip atlama ipi tavsiye ederim birde çünkü tüm kasları calistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…