- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Gorumcen dangalakca bi laf etmis bence.Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar ben doğdum günden bugune kadar hep kiloyum hayatımda hiç diyet yapamadım diyet kelimesini duyunca yemeğe başlıyorsun spor mu oda ne mantığı ile yaşıyordum ilk çocuğuma 76 ile hamile kaldım ve şaşılacak bir durum 76 ile doğum yaptım kızıma 78 kilo ile hamile kaldım ve 78 doğum yaptım doğum yapalı 4 ay oldu.benim zayıflamaya karar vermem ramazan bayramında görümcem kamyon tekeri gibisin demesiyle başladı evde kadınlı erkekli yirmi kişi vardı o kadar zoruma gitti ki sütüm kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz sporla kilo vermeye ve yemek alışkanlığını değiştirmeye karar verdim 26 Haziran'da ki kilom 78.5 bugün itibarıyla 73.5 belim 110 di şimdi 99 boyum 153 benimde aranıza alır misiniz
hoş gelmiş aramıza o zamanMydestinyy cim yeni arkadaşımız evet: )
Hoşgeldin canım sana nasıl imreNdim şuan bı bilsen keşke bende hamileyken hiç kilo almasaydim. 68kg ile başlayıp 95kg ile doğuma girdim üç cocugumdada al ver al ver okadar yoruldum ki neyseki artık çocuk düşünmüyorum şimdi tekrar zayıflayıp ömrümün geri kalanını zayıf ve güzel gecircem inş. Çok sansliymissin eminim olan kilolarinida verip o gorumcekine haddini bildireceksiin.Merhaba arkadaşlar ben doğdum günden bugune kadar hep kiloyum hayatımda hiç diyet yapamadım diyet kelimesini duyunca yemeğe başlıyorsun spor mu oda ne mantığı ile yaşıyordum ilk çocuğuma 76 ile hamile kaldım ve şaşılacak bir durum 76 ile doğum yaptım kızıma 78 kilo ile hamile kaldım ve 78 doğum yaptım doğum yapalı 4 ay oldu.benim zayıflamaya karar vermem ramazan bayramında görümcem kamyon tekeri gibisin demesiyle başladı evde kadınlı erkekli yirmi kişi vardı o kadar zoruma gitti ki sütüm kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz sporla kilo vermeye ve yemek alışkanlığını değiştirmeye karar verdim 26 Haziran'da ki kilom 78.5 bugün itibarıyla 73.5 belim 110 di şimdi 99 boyum 153 benimde aranıza alır misiniz
Teşekkürlerhoş gelmiş aramıza o zaman
White89
Evli
2 çocuk annesi oğlum 3 buçuk yaşında kızım 4 aylık İstanbul'da yaşıyorum boyum 153 kilom 73.5
İstediğim kilo 54
ev hanımı 28 yaş hayatımda bir kerede normal olmak istiyorum
Emzirdiğini için diyet yapamıyorum henüz ek gıdaya gecmedik ama her gün yarım saat
Yani yaklaşık 900 ip atlama ve yarım saatte bölgesel zayıflama antrenman i yapıyorum diyet yapmamanın bi sakıncası yok demi altı öğün sık sık besleniyordu ve asla tatlı abur cubur yemiyorum
Teşekkürlerhoş gelmiş aramıza o zaman
Hoşgeldin canım sana nasıl imreNdim şuan bı bilsen keşke bende hamileyken hiç kilo almasaydim. 68kg ile başlayıp 95kg ile doğuma girdim üç cocugumdada al ver al ver okadar yoruldum ki neyseki artık çocuk düşünmüyorum şimdi tekrar zayıflayıp ömrümün geri kalanını zayıf ve güzel gecircem inş. Çok sansliymissin eminim olan kilolarinida verip o gorumcekine haddini bildireceksiin.
Sen bilirsin canım ama yemeği 5 te bitirirken 7 de ayran süt bise iç bence spor yapmaya imkanın varsa hiç durma ben bel ağrılarındqn yapamiyorumara öğün yerine akşam spor mu eklesem her gün acaba
En azından siz kocamı doldurmaz sınıf karın çok kilo şöyle böyle diyeDaha once farkli bi isimle yada uyelikle falan yaristinmi cuma yarismalarinda canim?
Diyet yapma tabiki ama yediklerinin olculerine dikkat etmelisin. Neleri yeyip neleri yememen gerektigini zamanla burda ogreniceksin arkadaslarin elestirilerinle falan ama merak etme gorumcen kadar acımasız degiliz :)
Kendisi zayif miEn azından siz kocamı doldurmaz sınıf karın çok kilo şöyle böyle diye
Ben yemek işini altıda bitiyorum ip atlama ipi tavsiye ederim birde çünkü tüm kasları calistiriyorSen bilirsin canım ama yemeği 5 te bitirirken 7 de ayran süt bise iç bence spor yapmaya imkanın varsa hiç durma ben bel ağrılarındqn yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?