- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
görümcenizin yaptığı saygısızlık tamamen boşverin siz onuEvet 50 kilo ama bence beyni zayıf o yüzden tartı ağır basmıyor :)))
hoşgeldinMerhaba arkadaşlar ben doğdum günden bugune kadar hep kiloyum hayatımda hiç diyet yapamadım diyet kelimesini duyunca yemeğe başlıyorsun spor mu oda ne mantığı ile yaşıyordum ilk çocuğuma 76 ile hamile kaldım ve şaşılacak bir durum 76 ile doğum yaptım kızıma 78 kilo ile hamile kaldım ve 78 doğum yaptım doğum yapalı 4 ay oldu.benim zayıflamaya karar vermem ramazan bayramında görümcem kamyon tekeri gibisin demesiyle başladı evde kadınlı erkekli yirmi kişi vardı o kadar zoruma gitti ki sütüm kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz sporla kilo vermeye ve yemek alışkanlığını değiştirmeye karar verdim 26 Haziran'da ki kilom 78.5 bugün itibarıyla 73.5 belim 110 di şimdi 99 boyum 153 benimde aranıza alır misiniz
Teşekkürlerhoşgeldin
4. TAKIM KATILIM FORMUAslında ona bir teşekkür borçluyum onun sözleri üzerine 17 günde beş kilo verdim ve kurban bayramına kadar 65 kilo olacağım kendime söz verdim kendime olan saygılı güveni ve çocuklarıma örnek bir anne olacagim
@ozgekrd ozgecim devam ediyo musun takima
Kullanıcı Adı :white89
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evlu
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane biri 3 buçuk yaşında diğeri 4 aylik
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :153
Kilonuz:73.5
Hedef kilonuz :54
Kilo alma hikayeniz :hep kiloyum hiç normal yada zayıf olmadim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha iyi daha sağlıklı daha iyi bir anne olmak güzel görünmek ve normal bir hayatım olması icin
BEmi özleyenler el kaldırsın :)
Kızlar internet paketim yoktu, yazamadım. Kusura bakmayın.
Gece 4te eve gelebildim o gün, pasaport kontrolü korkunçtu.
hoşgeldinBEmi özleyenler el kaldırsın :)
BEmi özleyenler el kaldırsın :)
Bu iyiymisEvet 50 kilo ama bence beyni zayıf o yüzden tartı ağır basmıyor :)))
Ozledik semu naptinn yaptın mi net paketiBEmi özleyenler el kaldırsın :)
Yok artık kadindaki rahatlıkla söylemeye bak ya çok sinir bozucu sen cevap vermedi mi canım herkesin içinde ne ayıp yaMerhaba arkadaşlar ben doğdum günden bugune kadar hep kiloyum hayatımda hiç diyet yapamadım diyet kelimesini duyunca yemeğe başlıyorsun spor mu oda ne mantığı ile yaşıyordum ilk çocuğuma 76 ile hamile kaldım ve şaşılacak bir durum 76 ile doğum yaptım kızıma 78 kilo ile hamile kaldım ve 78 doğum yaptım doğum yapalı 4 ay oldu.benim zayıflamaya karar vermem ramazan bayramında görümcem kamyon tekeri gibisin demesiyle başladı evde kadınlı erkekli yirmi kişi vardı o kadar zoruma gitti ki sütüm kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz sporla kilo vermeye ve yemek alışkanlığını değiştirmeye karar verdim 26 Haziran'da ki kilom 78.5 bugün itibarıyla 73.5 belim 110 di şimdi 99 boyum 153 benimde aranıza alır misiniz
Ben yaklaşık 3 ay önce oğlum 2 buçuk aylıkken katıldım canım çok katı diyet yapmıyorum ama sut azalimi olmadı sukur ben günde 1 lt ayran iciyorum iyi geliyorEmzirdiğini için diyet yapamıyorum henüz ek gıdaya gecmedik ama her gün yarım saat
Yani yaklaşık 900 ip atlama ve yarım saatte bölgesel zayıflama antrenman i yapıyorum diyet yapmamanın bi sakıncası yok demi altı öğün sık sık besleniyordu ve asla tatlı abur cubur yemiyorum
emziren anne diyeti var araştır istersenBen yaklaşık 3 ay önce oğlum 2 buçuk aylıkken katıldım canım çok katı diyet yapmıyorum ama sut azalimi olmadı sukur ben günde 1 lt ayran iciyorum iyi geliyor
Canım benim doğumda kuyruk sokumu kemiği kırıldı 5 ay oldu geçmedi o yüzden ip atlama yapamiyorum ertesi gün çekiyorumBen yemek işini altıda bitiyorum ip atlama ipi tavsiye ederim birde çünkü tüm kasları calistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?