- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ay bizimde vardı öyle bı tane itmekten eşim kas yaptı resmen zor sattıkYa araba guzel onla bi problemim yok ama araba surekli arizalaniyor bayram da kaldi kapinin onunde rezil oldu adam tamirci bulucam diye ikide bir bozuluyor
haftada bir gün sık sık ama kalorisi cok az gıdalarla besleniyorum mesela semizotu yapıyorum cokca ve bunu her 2 saatte 1 porsiyon yiyorum sonra normalde aksam yemegini 6 da bitirirken o gunler 9 a kadar yiyorum sonra diger günler tekrar beslenme aralarını acıyorum son yemegimi aksam 6 da bitiriyorumNasil oluor o kuzu anlat azicik yaa
Neeeeyyy sen ye piiisss
Rakibimmmm sataşamıyoruz birbirimize yahuuu nasılsın bakayımYürüyüş ten geldim az dinlenmece sonra spor sonra ütü sonra tekrar ev toplamaca
Senin şu yarımlarına hasta oluyorum yaaa bende gerçi bazen yapıyorum ama olsunBende menumu yaziyim.yarin sabah allah nasip ederse tabloyu paylasicam.oldum bitmedi temizlikte toz kupasi heryer of
Menum
Geç kahvaltı
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
1dilim tb ekmeği
Yarim domates
Yarim salatalik
2 fincan sekersiz cay
Aksam
300gr ton balıklı salata
Su
1.5lt
Spor ev temizliği hof
Birazdan kahve icicem yaninda 9gr bitter tuketirim aksamda yesilcay icicem
Optum kuzular
Cikolata da dahil alınan kalori ~650kcal
Sirf sen boyle diyosun diye bugun tam dogradim hepsini ama icim almiyo bebisim bide ekmegim yarimini yiyene kadar bitiyoSenin şu yarımlarına hasta oluyorum yaaa bende gerçi bazen yapıyorum ama olsun
Sorma neler çekiyorum afedersin ben köpek gibi çalışayım kredisini vergisini bakım parasını ödiyeyim benzini atayım millet gelsin istesin ya birde YÖK İnegöl'de gubre alıcakmış gel beni götür diyen mi YÖK pikniğe gidecek bizi bırak mı diyen istersin efendim tatile gidecek üç günlüğüne versene diyeni mi kayınlarıma bile vermiyorum bırak eşime vermeyi eşime bile çok nadir veririm arabayı kayınımın biri bu sebebten kavga çıkardı küstük çok ta tındı ya
Yine kuzucuk ve yine mantikli cevaplarAman ditim arabanızı kimseye vermeyin. Bizim emanet verdiğimiz kişi yolcu otobüsüne çarpıp ağır hasar verdi 100 milyara yakın borç geldi kapımıza kazayı yapan siz olmasanız da araba sahibine geliyor borç. Ölse sizin arabanızı emanet alan kişilerden biri sürücü veya yolcu kan parası ödemek zorundasınız ohooo hapis cezası bile var sakın diyim araba kimseye emanet verilmez
Istediginz aman paylas guluuuuummmColorayzn son sporlarımı yapayım paylaşacağım menümü canım
İyiyim canım sen nasilsinRakibimmmm sataşamıyoruz birbirimize yahuuu nasılsın bakayım
Hadi ya tatilde değil miKızlarsemurcan sizlere kırılmış beni soran YÖK mü diyor bende YÖK dedim sen artık mezun oldun dedim. Nankörler dedi sizeeee
Evet döndü ist daHadi ya tatilde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?