- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Elimde değil canım tartilmadin da ne gelecek karşıma tirsiyorum
Sağolun canlarım valla korka korka yazıyorum anlayış için tisikkirlerO yüzden ses etmedik canım
Hep ben söylüyorum kendim yapamıyorum bide bunları yapsam hafta da iki verirdim ne güzel neyse artık siz verin benim yerimedeCuma günü pazardan domates alıcam
Ne yapalım başa gelen çekilir artıkÇok tırs hemde
Aynen ben de regliyim az verdim ama görünüşüm çok değişti farkındayım aynadan bakınca anneme bugün resim attım çok güzel olmuşsun dedi :) spor çok fark ettiriyor kg olarak verdirmese de :) evet insan evdeyken daha iyi oluyor kendiyle ilgilenmeye vakit oluyor beni de anaannemler tatile çağırıyor ama evde dediğin gibi ben de bir düzen oturttum zor olur başka yerde. Sen maydonoz soğan suyu içersen ben de sinameki içerim yarınBu cuma böyle olsun bakalım yinede belli olmaz ne olacağı. Gerçi cumanın gelişi carsambadan bellidir ama olsun yarın aç kalıp maydonoz ve soğan suyumu içip varsa tüm topladığım ödemeleri atiyimda rahatliyim inş. Kurbana kadar ne bir planım ne bir programın var evdeyim misafirim yok gideceğim biyer yok. Sımsıkı asilicam inş.
Inşallah yaaa 88i görsem cuma 88.9 bile olsa harika olur çok heyecanlıyımO süper odemde gider yarın cuma haftaya daha hızlı verirsin kilolari
Evet ya spor gerçekten süper bişi. Kiloma şok oldu herkes okadar göstermiyordu dediler hakikaten mayomun içinde hiç kötü hissetmedim kendimi. Sinameki wcye çıkarıyordu dimi bende ozaman ek olarak kayısı cayisimi iciyim yarınAynen ben de regliyim az verdim ama görünüşüm çok değişti farkındayım aynadan bakınca anneme bugün resim attım çok güzel olmuşsun dedi :) spor çok fark ettiriyor kg olarak verdirmese de :) evet insan evdeyken daha iyi oluyor kendiyle ilgilenmeye vakit oluyor beni de anaannemler tatile çağırıyor ama evde dediğin gibi ben de bir düzen oturttum zor olur başka yerde. Sen maydonoz soğan suyu içersen ben de sinameki içerim yarın
Inşallah yaaa 88i görsem cuma 88.9 bile olsa harika olur çok heyecanlıyım
Sinameki wcye çıkarmıyor wcye BAĞLIYOREvet ya spor gerçekten süper bişi. Kiloma şok oldu herkes okadar göstermiyordu dediler hakikaten mayomun içinde hiç kötü hissetmedim kendimi. Sinameki wcye çıkarıyordu dimi bende ozaman ek olarak kayısı cayisimi iciyim yarın
Duygu sömürüsü yapma bizde söyledik maydanozu onu da biliyormuşsun zatenHep ben söylüyorum kendim yapamıyorum bide bunları yapsam hafta da iki verirdim ne güzel neyse artık siz verin benim yerimede
Sinameki wcye çıkarmıyor wcye BAĞLIYORkaç kiloydun sen ? Hah baktım şimdi iyiymiş kilon spor da var daha ne olsun ben de bi yarın havuza ineyim bakayım regl bitti bikini fark edecek mi bir de bikini giyiyorum bu halde ama havuza sadece bayan ve çocuklar giriyor
Yok ya hep farklı kişiler oluyor tanımazlar bilebence edecek yarın gir bı bak bakalım. Benim plajdada sadece kadın ve çocuklar vardı zaten en önemli baraj kadınları geçmek daha ne olsun bak bakalım ne dicekler fark ediceklermi
Benimde kollarım çok kalın ya ölctunmu kollarını kaç cm. En zor giden yerim kollarimYok ya hep farklı kişiler oluyor tanımazlar bilearkadaşım geldi yurtdışından onunla görüşcez en son nisanda gördü beni bakalım o bir şey diyecek mi göbeğim düzleşti ama bildiğin şu kol ve bacak ne zaman gidecek acaba
İki cirkeflik yaptirmiyorsunDuygu sömürüsü yapma bizde söyledik maydanozu onu da biliyormuşsun zaten
Ya canım mezuramı birine verdim bir daha alamadım Hırdavat işi mezura var evde ölçsem bi dur ölçüp yazıcamBenimde kollarım çok kalın ya ölctunmu kollarını kaç cm. En zor giden yerim kollarim
Ooo sefan olsun ben de 2 km yürüdüm geldim şimdi :)Benim sporum bugün 2 km Yorgunum bahçe de salıncakta sallanıyorum kızlar
Az bana göre amaOoo sefan olsun ben de 2 km yürüdüm geldim şimdi :)
Benimde 38Ya canım mezuramı birine verdim bir daha alamadım Hırdavat işi mezura var evde ölçsem bi dur ölçüp yazıcam
38miş canım doğru mu bilmem canımı yaktı ölçerken belki azdır ama çok değil üstüne ekledim çok kalınmış çok üzüldüm senin kaç ?
Bugün tamamen mi 2 km ?Az bana göre ama
Valla bilmiyorumki canım aynen benimde zayifken bile vücuduma gore kollarım kalındı. En sevmediğim yerimdir kollarım.Bugün tamamen mi 2 km ?
F Fitimfitsinfit nasıl bu kadar kalınlaşıyor bunlar anlamıyorum 57 kg olduğumda bile kalındı birüsü de egzersiz yapıyorum kolla ilgili
Valla bilmiyorumki canım aynen benimde zayifken bile vücuduma gore kollarım kalındı. En sevmediğim yerimdir kollarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?