- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Çok stresli yım oda beni çok sisiriyor 5 gündür WC de yok ustunegiden su olunca ödem olunca öyle oluyor yavrum aynısı bende de var 3 hafta önce ben 88 idim geçen hafta 88 anca indim tekrardan
Önümüzdeki hafta onu deneyelim birde bakalım.streesss yok benim gibi tartılmıcaksınız bu kadar stre yaşamıcaksınız
kayısılı çay iç bak bana o iyi gelmiştiÇok stresli yım oda beni çok sisiriyor 5 gündür WC de yok ustune
Başarılar canım sakin olup stres yapmazsan geçersin inş.Günaydın kizlar bugun direksiyon telafi dersim var hangi toplu tasima o yone gidiyor bilmedigim icin yuruyerek gidicen yaklasik 45 dk 1 saat sürecek sanirim.yarinda ayni sekilde.cumartesi de sinav var.icim daraliyor dusundukce yone kalmazsam iyi!
Sirf bu heyecandab rahat nasil olucam yaa tavsiyesi olan varmi
ben her sabah hemen hemen tartılıyordum baktım çok stres oluyorum aaman dedim tartılmıcam tartilmadım da en son cuma günü :) tartıldım bide yarın tamamÖnümüzdeki hafta onu deneyelim birde bakalım.
Canım çok kas ağırlıklı çalıştığın için olabilir bugün sadece kardiyo yap bence
Haftaya bende öyle yapacağım bugün yürüyüşten sonra alırım kayısı cayiben her sabah hemen hemen tartılıyordum baktım çok stres oluyorum aaman dedim tartılmıcam tartilmadım da en son cuma günü :) tartıldım bide yarın tamam
Iste nasil sakin olucam bunu soruyorumBaşarılar canım sakin olup stres yapmazsan geçersin inş.
ben her sabah hemen hemen tartılıyordum baktım çok stres oluyorum aaman dedim tartılmıcam tartilmadım da en son cuma günü :) tartıldım bide yarın tamam
duraklama dönemine girmişsindir pes etme birden bire gider kilocuklar.Iste nasil sakin olucam bunu soruyorum
Bakalim verdinmi bende de onun gerginligi oluyo iste acaba verebiliyorum mu verdimmi.ya artiysa napcamm
Geriliyorum
valla ben şimdi mistik çayı ile kayısı çayını karıştırdım :) ölmezsem iyidirHaftaya bende öyle yapacağım bugün yürüyüşten sonra alırım kayısı cayi
yok valla yapmıyorum ben çaba gösteriyorum alıyorsam da duruyorsam da haftaya gider diyorumIste nasil sakin olucam bunu soruyorum
Bakalim verdinmi bende de onun gerginligi oluyo iste acaba verebiliyorum mu verdimmi.ya artiysa napcamm
Geriliyorum
valla ben şimdi mistik çayı ile kayısı çayını karıştırdım :) ölmezsem iyidir
Pes edememki nereye etcwm daha vermem.gereken bir dunya kilo var.birda 10unu vermisken geri almaya hiiicc merakli.degilimk cinimmmss :*duraklama dönemine girmişsindir pes etme birden bire gider kilocuklar.
aferinnn süpersinn sıcaklarda kilo vermek daha zormus metebolizma duruyormus.Pes edememki nereye etcwm daha vermem.gereken bir dunya kilo var.birda 10unu vermisken geri almaya hiiicc merakli.degilimk cinimmmss :*
rahmetli cok çirkefti derizkilo vercez diye b...k yoluna gitmezsek iyidir
tartıyı yerinden oynattın mı hiçHani 2 tartim var ya benim evde arasinda 400gr oynayan hani allahm cildircam digwe tartiya cikiyoeum 79.2 cikiyo yani 79.6 çıkmam lazim asil tartida m.80.1 gosteriyo arkadas kafa duman oldu
allah razı olsunn kuuuuzzzzummrahmetli cok çirkefti deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?