Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm

Sabah
1 tane yeşil elma

Öğlen
Et ızgara bir parça
Ayran
Salata

Akşam
1 dilim çikolatalı pasta
2 fincan çay

3 litre su+2 saat yürüyüş

Akşamki menüm için çok üzgünüm arkadaşımın doğum günü vardı o pastayı yiyince yemek yiyemedim

Günaydın kizlar bugun direksiyon telafi dersim var hangi toplu tasima o yone gidiyor bilmedigim icin yuruyerek gidicen yaklasik 45 dk 1 saat sürecek sanirim.yarinda ayni sekilde.cumartesi de sinav var.icim daraliyor dusundukce yone kalmazsam iyi!
Sirf bu heyecandab rahat nasil olucam yaa tavsiyesi olan varmi

yürüyerek gidip kendini yorma öğren öyle git bütün enerjini oraya harca sakin ol yeter

yürüyerek gidip kendini yorma öğren öyle git bütün enerjini oraya harca sakin ol yeter
Bunlar telafi egitimi onemli degilde cumartesi.gunu zaten taksiyle gidecegim . Off yuregim daraliyo
Sabah sabah 68.7 çıktım pazartesi 67 olan ben bugün artidayim o kadar sismeyi nasıl başardım acaba
Bende gram oynama yok bir haftadir.yani bi 100gR hadi vermezmi insan ya yemiyorum harekette ediyorum ama.bisey eksik sanirim.aksine arti gösteriyor tarti.cildirmamak elde degil.

streesss yok benim gibi tartılmıcaksınız bu kadar stre yaşamıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…