- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
O zaman evet azmış ama yarın telafi edeceğinden eminim :)B bilinmeyenkullanici evet canım sadece 2 km
İnşallahhh canım şu ödemlerim sinirlerimi bozuyor artık canım yanıyorO zaman evet azmış ama yarın telafi edeceğinden eminim :)
Ben de seninle aynı durumdayım bak o kadar spor hareketli yaşam başkası olsa bu tempoda iyi kg verirdi. Sinameki filan içsen olmaz mıİnşallahhh canım şu ödemlerim sinirlerimi bozuyor artık canım yanıyor
Günaydııınnn
Günaydın herkeseGünaydınnn :)
Günaydın hayırdır neden yarını mı kasdediyorsunGünaydın millet dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı
Evet canımGünaydın herkese
Günaydın hayırdır neden yarını mı kasdediyorsun
yürüyerek gidip kendini yorma öğren öyle git bütün enerjini oraya harca sakin ol yeterGünaydın kizlar bugun direksiyon telafi dersim var hangi toplu tasima o yone gidiyor bilmedigim icin yuruyerek gidicen yaklasik 45 dk 1 saat sürecek sanirim.yarinda ayni sekilde.cumartesi de sinav var.icim daraliyor dusundukce yone kalmazsam iyi!
Sirf bu heyecandab rahat nasil olucam yaa tavsiyesi olan varmi
Akşama kadar bakıyor um canım eşim de arkadaslarina söylemiş bakalım ne olacakWhiteblacklife canım netten ev bakıyormusun bulunduğun semtten istersen bana söyle ben fırsatım oldukça bende bakayım sana
giden su olunca ödem olunca öyle oluyor yavrum aynısı bende de var 3 hafta önce ben 88 idim geçen hafta 88 anca indim tekrardanSabah sabah 68.7 çıktım pazartesi 67 olan ben bugün artidayim o kadar sismeyi nasıl başardım acaba
Bunlar telafi egitimi onemli degilde cumartesi.gunu zaten taksiyle gidecegim . Off yuregim daraliyoyürüyerek gidip kendini yorma öğren öyle git bütün enerjini oraya harca sakin ol yeter
Bende gram oynama yok bir haftadir.yani bi 100gR hadi vermezmi insan yaSabah sabah 68.7 çıktım pazartesi 67 olan ben bugün artidayim o kadar sismeyi nasıl başardım acaba
streesss yok benim gibi tartılmıcaksınız bu kadar stre yaşamıcaksınızBunlar telafi egitimi onemli degilde cumartesi.gunu zaten taksiyle gidecegim . Off yuregim daraliyo
Bende gram oynama yok bir haftadir.yani bi 100gR hadi vermezmi insan yayemiyorum harekette ediyorum ama.bisey eksik sanirim.aksine arti gösteriyor tarti.cildirmamak elde degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?