- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
ölmeden önce 5 kilo ver takıma faydan olsun kızallah razı olsunn kuuuuzzzzumm
cıkkksss tartı bozukturrColorayzn de hadeee almışsıın işte tartılara laf etmee
Yapma kuzum onu onun içine kafayı bulursunallah razı olsunn kuuuuzzzzumm
hahhaa kafayı buluyormuşum fabrika patronlara sayıyormuşumm ne güleriim teeey sabah maaşa zam işe sonYapma kuzum onu onun içine kafayı bulursun
Kendine güven canım yapabilirim de sürekli. Bide araca bindiğinde sadece sen varsın gibi düşün.Iste nasil sakin olucam bunu soruyorum
Bakalim verdinmi bende de onun gerginligi oluyo iste acaba verebiliyorum mu verdimmi.ya artiysa napcamm
Geriliyorum
Tarti evin icinde geziyo kitartıyı yerinden oynattın mı hiç
tartı sabit kalsın ben tartıyı kaldırıp baska yere koysam 2 kg farkediyoTarti evin icinde geziyo kibirde kizim cikiyo tepesine error verdiriyo falan
Tamam işte canım ondan yargının oynamaması lazım yerinden bir kilo fazla gosteriyor ozaman. Benim tartımin yanında beş kg Luk su şişesi var tartilmadan önce onu çıkarıp doğru tartiyormu diye kontrol ederim.Tarti evin icinde geziyo kibirde kizim cikiyo tepesine error verdiriyo falan
Bence zamsiz son olur ohahhaa kafayı buluyormuşum fabrika patronlara sayıyormuşumm ne güleriim teeey sabah maaşa zam işe son
Hadi yatartı sabit kalsın ben tartıyı kaldırıp baska yere koysam 2 kg farkediyo
Yontem iyiymis yalnızTamam işte canım ondan yargının oynamaması lazım yerinden bir kilo fazla gosteriyor ozaman. Benim tartımin yanında beş kg Luk su şişesi var tartilmadan önce onu çıkarıp doğru tartiyormu diye kontrol ederim.
Anladim canimBirde tartı en son ciktiginiz kiloyu hiç başka rakamları gostermeden şak diye gösteriyorsa . Takılmış ve gramlari algılamıyor demektir. Farklı kilodaki birini çıkarıp sonra kendiniz çıkın.
hadi dene bakalım merak ettimAnladim canim
Öyle valla eşim hep dalga geçer benle ama risk alamam 100 gram bile benim için okadar önemli ki emin olmam lazım.Hadi ya
Yontem iyiymis yalnız
hadi dene bakalım merak ettim
Kahvalti mi yaptim simdi yapmamis olsam denerdim vallaÖyle valla eşim hep dalga geçer benle ama risk alamam 100 gram bile benim için okadar önemli ki emin olmam lazım.
Bende deneyim çocuğun elinde benimdeBirde tartı en son ciktiginiz kiloyu hiç başka rakamları gostermeden şak diye gösteriyorsa . Takılmış ve gramlari algılamıyor demektir. Farklı kilodaki birini çıkarıp sonra kendiniz çıkın.
tartılar oyuncak olmuşBende deneyim çocuğun elinde benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?