Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence yürüyerek gitme ayakların titrer. Heycan yapma giderken bi kantaron çayı iç sakinle. Bence yaparsın zor bişey değil. Sadece telaş yapma.

ama ben ehliyet alırken kolaydı herşey şimdi çok zor
Valla yaa keske evlenmeden alsaydim duz yolda sürdürüp vermisler ehliyeti valla kardesim oyle diyor onun var yeni yönetmelik gelmeden almisti deliricem.bide eşimin sen yapamazsın olayi var ondan midir nedir ezik.gibiyim ya

Valla yaa keske evlenmeden alsaydim duz yolda sürdürüp vermisler ehliyeti valla kardesim oyle diyor onun var yeni yönetmelik gelmeden almisti deliricem.bide eşimin sen yapamazsın olayi var ondan midir nedir ezik.gibiyim ya
gelirsem o kocanın çarkına başlarım heee daha çok güç vermesi lazım ulan kocam kızıyorum bide adamla nişanlıydık daha ben ehliyet alırken geldi yanıma durdu benimle sakın heyecan yapma sen yaparsın diye gazladı beni

Benimki sozde ezerek beni hirslandirmaya calisiyor ama modum dusuyo yani zayiflayamiyosun diyo bana 10kg verdim be diyorum daha vermem gerekiyomus ulen tebrik etsene bende simdi azicik göbeği ciksin nasilda cikmis kötü duruyo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…