- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Sabah sabah 68.7 çıktım pazartesi 67 olan ben bugün artidayim o kadar sismeyi nasıl başardım acaba
Geçen çıktım tartilmaya allhim tarti çıldırmış gibi rakamlar surekli degisiyo sinirlendim noluyo ya diye bi döndüm arkami ayağıyla ucundan basıyortartılar oyuncak olmuş
bu yeşil çay bir bana mı yaramıyor kabız ediyor benibol bol yeşil cay iç canım
Ben hiç bir zayıflama ürünleri kullanamıyorum bitki çayı olarak tek rezene icebiliyorumbu yeşil çay bir bana mı yaramıyor kabız ediyor beni
emzirdiğin için rezene de emzirenlere çok iyiBen hiç bir zayıflama ürünleri kullanamıyorum bitki çayı olarak tek rezene icebiliyorum
Günaydın kizlar bugun direksiyon telafi dersim var hangi toplu tasima o yone gidiyor bilmedigim icin yuruyerek gidicen yaklasik 45 dk 1 saat sürecek sanirim.yarinda ayni sekilde.cumartesi de sinav var.icim daraliyor dusundukce yone kalmazsam iyi!
Sirf bu heyecandab rahat nasil olucam yaa tavsiyesi olan varmi
ben kaç yıllık kullanıcıyım çok kez ayaklarım titrer kötü olurumBence yürüyerek gitme ayakların titrer. Heycan yapma giderken bi kantaron çayı iç sakinle. Bence yaparsın zor bişey değil. Sadece telaş yapma.
Evet sakinleştirici özelliği var bebiş icinemzirdiğin için rezene de emzirenlere çok iyi
zayıflatma özelliği de var hatta aldım kenar da duruyorEvet sakinleştirici özelliği var bebiş icin
Evet canım şimdi bide artık oturturmaya başlıyorum yavaş yavaş isim zoremzirdiğin için rezene de emzirenlere çok iyi
Onu bilmiyordum bak doktorlar bebeğe bı çay kaşığı öneriyor günde tabi ben vermem gaz sancısı için öyle bı sorunu yokzayıflatma özelliği de var hatta aldım kenar da duruyor
araştır bak benim ablamın bi arkadaşı öyle zayıflamış öyle aldım bende ama dah hiç içemedimOnu bilmiyordum bak doktorlar bebeğe bı çay kaşığı öneriyor günde tabi ben vermem gaz sancısı için öyle bı sorunu yok
Valla yaa keske evlenmeden alsaydim duz yolda sürdürüp vermisler ehliyeti valla kardesim oyle diyor onun var yeni yönetmelik gelmeden almisti deliricem.bide eşimin sen yapamazsın olayi var ondan midir nedir ezik.gibiyim yaama ben ehliyet alırken kolaydı herşey şimdi çok zor
gelirsem o kocanın çarkına başlarım heee daha çok güç vermesi lazım ulan kocam kızıyorum bide adamla nişanlıydık daha ben ehliyet alırken geldi yanıma durdu benimle sakın heyecan yapma sen yaparsın diye gazladı beniValla yaa keske evlenmeden alsaydim duz yolda sürdürüp vermisler ehliyeti valla kardesim oyle diyor onun var yeni yönetmelik gelmeden almisti deliricem.bide eşimin sen yapamazsın olayi var ondan midir nedir ezik.gibiyim ya
Benimki sozde ezerek beni hirslandirmaya calisiyor ama modum dusuyo yani zayiflayamiyosun diyo bana 10kg verdim be diyorum daha vermem gerekiyomus ulen tebrik etsene bende simdi azicik göbeği ciksin nasilda cikmis kötü duruyo diyorumgelirsem o kocanın çarkına başlarım heee daha çok güç vermesi lazım ulan kocam kızıyorum bide adamla nişanlıydık daha ben ehliyet alırken geldi yanıma durdu benimle sakın heyecan yapma sen yaparsın diye gazladı beni
ben kaç yıllık kullanıcıyım çok kez ayaklarım titrer kötü olurum
bu yeşil çay bir bana mı yaramıyor kabız ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?