Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn canım eşimin abisini kaybettik o yüzden giremedim bu haftada giremem gbi gorunuyor elektrik çarpma sonucu dusme olmuş 8 aylık bebeği vardi 3 çocuğu babasız kaldı çok zor günler geçiriyoruz elime telefonu pek alamıyorum

Benimki sozde ezerek beni hirslandirmaya calisiyor ama modum dusuyo yani zayiflayamiyosun diyo bana 10kg verdim be diyorum daha vermem gerekiyomus ulen tebrik etsene bende simdi azicik göbeği ciksin nasilda cikmis kötü duruyo diyorum
millet yanında diyor çok zayıflamışsın diyo bizim ki hadi hadi iyisin yine diyo

Basın sağolsun Allah sabır versin canim

Valla yaa keske evlenmeden alsaydim duz yolda sürdürüp vermisler ehliyeti valla kardesim oyle diyor onun var yeni yönetmelik gelmeden almisti deliricem.bide eşimin sen yapamazsın olayi var ondan midir nedir ezik.gibiyim ya
Sizin bu kocalar var ya meydan dayağı istiyor haa

millet yanında diyor çok zayıflamışsın diyo bizim ki hadi hadi iyisin yine diyo
Benim ki de durmadan diyetimi bozdurma ya çalışıyor ama yemezler neymiş bebek aç kalıyor Muş zaten ek gıdaya bir ayim kaldı kilosu da iyi maşallah dedim bişey olmaz

Benim ki de durmadan diyetimi bozdurma ya çalışıyor ama yemezler neymiş bebek aç kalıyor Muş zaten ek gıdaya bir ayim kaldı kilosu da iyi maşallah dedim bişey olmaz
Önemli olan senin çok Yemen değil ki sağlıklı beslenmen az da beslensen. Ki çok da güzel besleniyorsun yarasın miniğe

Başınız sağolsun canim, Allah rahmet etsin.Üzüldüm.
Listeyi etkiledigin icin seni izine ayırdık o sebepten kafanı bunlarla yorma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…