Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alttakiler filan çok güzel olmuş gerçekten onları aklıma kazıyım da kullanırım
Hee yapiskanli folyo :)
Komple o sekilde yapacaktim tirstim yapistirma asamasindan hem daha masrafli olacakti hemde sıkıntılı en iyisi dedm boyayayim yapamazsın didiler parmaklarım asindi ama yaptimm

zor mu ya bende yatak odami boyamak istiyorum.
Bebisim eger zimpara makinesi bulabilirse esin ozaman daha kolay bana kimse yardim etmedi oturma odamda da vardi bu dolaplardan hepsi kapaklarin tek tek elimden gecti asindi derim cok acidi .geriye kalan astari ve boyasi 2 katta kapandi benim astardan sonra.boya isi basit sur gec

Hee yapiskanli folyo :)
Komple o sekilde yapacaktim tirstim yapistirma asamasindan hem daha masrafli olacakti hemde sıkıntılı en iyisi dedm boyayayim yapamazsın didiler parmaklarım asindi ama yaptimm
Bence komple olsa bu kadar havalı olmazdı böyle daha farklı ve güzel durmuş öyle karışık olurdu ve bir süreden sonra sıkardı görüntü seni

Bence komple olsa bu kadar havalı olmazdı böyle daha farklı ve güzel durmuş öyle karışık olurdu ve bir süreden sonra sıkardı görüntü seni
Yok yine bu tarzda yapardım kaplama yapsaydim tek tip yapmazdım:) ama dolap kenarları girinti yerleri var cerceve kisminda oralar beni korkuttu ondan bu sekilde yaptim :) suan memnunum ferahladi mutfagim difer turlu cok boguktu girmek.gelmiyodu icimden :)

kayinbirader mobilyaci vardir herhalde makina ondan alirim guzel dururmu diye endisedeyim

kayinbirader mobilyaci vardir herhalde makina ondan alirim guzel dururmu diye endisedeyim
Valla bende tirsarak giristim olmasaydi esimm beni bogardi gidip gelip kontrol ediyodu surekli naptim diye uyumadan gece gunduz calistim ama degdi bence ) hayal et ona gore kalkis

Ben de odama değiştirmek istiyorum şu an gaza geldim renge bile karar verdim ama babam artık der ki kızım sen iyice eve yerleşiyorsun

Valla bende tirsarak giristim olmasaydi esimm beni bogardi gidip gelip kontrol ediyodu surekli naptim diye uyumadan gece gunduz calistim ama degdi bence ) hayal et ona gore kalkis
iste bende esimden tirsiyorum bisey soyler modum duser. Yatak odasi cok saglam.kullanisli da ama rengi bunaltti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…