Marifetten degilde cok guzel nasil diyim ne derler ona yaa heh terapi oluyo terapii :)Çok Marifetlisin çok beğendim gerçekten ellerine sağlık
Alttakiler filan çok güzel olmuş gerçekten onları aklıma kazıyım da kullanırımMarifetten degilde cok guzel nasil diyim ne derler ona yaa heh terapi oluyo terapii :)
zor mu ya bende yatak odami boyamak istiyorum.Marifetten degilde cok guzel nasil diyim ne derler ona yaa heh terapi oluyo terapii :)
Hee yapiskanli folyo :)Alttakiler filan çok güzel olmuş gerçekten onları aklıma kazıyım da kullanırım
Bebisim eger zimpara makinesi bulabilirse esin ozaman daha kolay bana kimse yardim etmedi oturma odamda da vardi bu dolaplardan hepsi kapaklarin tek tek elimden gecti asindi derim cok acidi .geriye kalan astari ve boyasi 2 katta kapandi benim astardan sonra.boya isi basit sur geczor mu ya bende yatak odami boyamak istiyorum.
Bence komple olsa bu kadar havalı olmazdı böyle daha farklı ve güzel durmuş öyle karışık olurdu ve bir süreden sonra sıkardı görüntü seniHee yapiskanli folyo :)
Komple o sekilde yapacaktim tirstim yapistirma asamasindan hem daha masrafli olacakti hemde sıkıntılı en iyisi dedm boyayayim yapamazsın didiler parmaklarım asindi ama yaptimm
Bende yemek takımı değiştirmek istiyorum çok mu zorHee yapiskanli folyo :)
Komple o sekilde yapacaktim tirstim yapistirma asamasindan hem daha masrafli olacakti hemde sıkıntılı en iyisi dedm boyayayim yapamazsın didiler parmaklarım asindi ama yaptimm
Yok yine bu tarzda yapardım kaplama yapsaydim tek tip yapmazdım:) ama dolap kenarları girinti yerleri var cerceve kisminda oralar beni korkuttu ondan bu sekilde yaptim :) suan memnunum ferahladi mutfagim difer turlu cok boguktu girmek.gelmiyodu icimden :)Bence komple olsa bu kadar havalı olmazdı böyle daha farklı ve güzel durmuş öyle karışık olurdu ve bir süreden sonra sıkardı görüntü seni
Yemek masasi miBende yemek takımı değiştirmek istiyorum çok mu zor
Evet canım ya eşim eskitme hastası eski model boğuyor beniYemek masasi mi
kayinbirader mobilyaci vardir herhalde makina ondan alirim guzel dururmu diye endisedeyimBebisim eger zimpara makinesi bulabilirse esin ozaman daha kolay bana kimse yardim etmedi oturma odamda da vardi bu dolaplardan hepsi kapaklarin tek tek elimden gecti asindi derim cok acidi .geriye kalan astari ve boyasi 2 katta kapandi benim astardan sonra.boya isi basit sur gec
Eski mobilyalardan mi nasil oyuntulu falansa zor olabilir birde yakisirmi onu dusunmek gerekEvet canım ya eşim eskitme hastası eski model boğuyor beni
Valla bende tirsarak giristim olmasaydi esimm beni bogardikayinbirader mobilyaci vardir herhalde makina ondan alirim guzel dururmu diye endisedeyim
Ben de odama değiştirmek istiyorum şu an gaza geldim renge bile karar verdim ama babam artık der ki kızım sen iyice eve yerleşiyorsunchocolate19 Whiteblacklife kizlar dedigim gibi zimpara kismi önemli mobilyanin parlaklığı gitmeli bi pürüz kazanmali ki astar ve boya tutunabilsin.diger kisimlar kolay bi makine bulursanız hemen yaoin derimm :)
Ben de odama değiştirmek istiyorum şu an gaza geldim renge bile karar verdim ama babam artık der ki kızım sen iyice eve yerleşiyorsun
iste bende esimden tirsiyorum bisey soyler modum duser. Yatak odasi cok saglam.kullanisli da ama rengi bunaltti artikValla bende tirsarak giristim olmasaydi esimm beni bogardigidip gelip kontrol ediyodu surekli naptim diye uyumadan gece gunduz calistim ama degdi bence ) hayal et ona gore kalkis
Cok duzmu mobilya oyuntulu luiste bende esimden tirsiyorum bisey soyler modum duser. Yatak odasi cok saglam.kullanisli da ama rengi bunaltti artik
Adam besledi büyüttü okullarda okuttu ben iyice yerleşiyorum eve, işe girip evleneceğim yererenge bile karar verdin hoh kahkaha attirdin bana yaa deli kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?