Allah allah kiraz sapi falan mi demleyip icsenKızlar spor yapmadım çünkü şişimmmmm çokkk uzanıyorum bahçe de
Sefan olsun ablaaa bahçeler uzanmalar ohhhhKızlar spor yapmadım çünkü şişimmmmm çokkk uzanıyorum bahçe de
Adam besledi büyüttü okullarda okuttu ben iyice yerleşiyorum eve, işe girip evleneceğim yereböyle beyaz mor nasıl olur ki ama yatak başım deri fıstık yeşili nasjl olur ki yaa
Rezene içtim bir kupaAllah allah kiraz sapi falan mi demleyip icsen
Dur ben bi babama soruyum ne tepki verecek haftasonu alalım malzeme yapalım olmadıhaydi bakalım ortaya bisey attimm akliniza karpuz kabugunu dusurdum fistik yesili mor ve beyaz yakisir renkler
Ama ev çok sıcak napıyımSefan olsun ablaaa bahçeler uzanmalar ohhhh
oyma yok yok bombe var aralarda buzlu cam varCok duzmu mobilya oyuntulu lu
Burda yağmur var mis gibiii göbeğimi de açtım wcye çıkayım diye soğuk soğuk esiyor ohhhhAma ev çok sıcak napıyım
Sor bakalimDur ben bi babama soruyum ne tepki verecek haftasonu alalım malzeme yapalım olmadı
Hii yapistirma yap olmadi diyecektim ama bombe diyosun bilemedimoyma yok yok bombe var aralarda buzlu cam var
Gaz yapıcan gazzBurda yağmur var mis gibiii göbeğimi de açtım wcye çıkayım diye soğuk soğuk esiyor ohhhh
Sen nerde oturuyorsun Ankara'da mıGaz yapıcan gazz
Ankaradayım abla kapadım kapadım gaz olursa şişerim iyiceSen nerde oturuyorsun Ankara'da mı
Yöntemde super yalnız gobek acmacaAnkaradayım abla kapadım kapadım gaz olursa şişerim iyice
Bende eski kıyafetleri giyip çıkarıyorum bir gün zayiflarim diye aldiklarimla dolu dolap yarısı oluyorYöntemde super yalnız gobek acmaca
Ne gülüyom kızzz yedi hatun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?