- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Oturup aglicam okadar kotuyum gecen hafta regliz incez dedik afedersb b.k indim yanii cildiricamnmmmmmmm
İnşallah eder canım bu gece suyu 10 da kes canım ama aklında bulunsun perşembe yüklenme 210 dk çok ve canım vücut yorgunluktan su toplarAaaa ne diyorsunnnnn şu an Yaktın beni Yaktınyarın ya daha şişko çıkarsammm yaaaa ablaaaaa ama acayip ter attım gözlerim yanıyor hala terden etki etmez mi dersin ?
Bu hafta bence hepimiz ödemlendik nazar değdi bizim grubaben de çok çıkıcam belli oldu o Karnım düzdü dünden beri göbiş çıktı
Tamam abla hatta şu an suyu hemen hüpletip bırakayım 10u beklemeyim yarın da geç tartılırım sabah erken tartılınca daha çok çıkıyor insan. Sen de yanığa yağ sür mutlakaİnşallah eder canım bu gece suyu 10 da kes canım ama aklında bulunsun perşembe yüklenme 210 dk çok ve canım vücut yorgunluktan su toplar
Kimm bu kem gozlu vatandaşlar gozlerini oyucammmmmmm
Bı bilsem ah canimKimm bu kem gozlu vatandaşlar gozlerini oyucammmmmmm
Sen spor yapıyorsun spor yapan biri yağdan gider kastan gelir hem kilon 55 60 değil ki sana iki yakisirBakarsın yarına bir mucize olur hepimiz 1.5ar kg veririzama ben çok korkuyorum sarkma olacak derimde diye o yüzden internetten baktım internetten en fazla 1 kg verin haftada diyorlar çok da sıkmayalım kendimizi
Canım kiracı olduğum evin tolaplari komple beyaz lake illallah ettim el izinden asla ıslak el değmeyecek temizledikten sonra mutlaka kurulacak zorundasın asla elin terli iken bile degmeyeceksin
Bizim dolaplar lake hem kırmızı hem beyaz leke acayip belli ediyor. Ayrıca uyarmadan geçemicem koyu renk tezgah sakın tercih etme biz hep evim şahaneden özenip siyah yaptırdık berbat tüm lekeler ortada
Ne diyorsun seeeeennn ayvayı yedik ben kesin artıdayım göğüsler balon gibi şiş bacaklarım desen öyle ben finiş YÖK yaniEki Görüntüle 2029392 su an itibariyle odemler gidiyor eksi 1.5
Ne diyorsun seeeeennn ayvayı yedik ben kesin artıdayım göğüsler balon gibi şiş bacaklarım desen öyle ben finiş YÖK yani
Ben çarşamba günü 65.9 gördüm canım ama işte ödem sağolsun bugün 68 rakamlardaydimNe diyorsun seeeeennn ayvayı yedik ben kesin artıdayım göğüsler balon gibi şiş bacaklarım desen öyle ben finiş YÖK yani
Sağol canimWhiteblacklife çok geçmiş olsun canımm..
Yaa bence de öyle haftada 1 olursa yılan hikayesine döner iş ama sarkmam olması en korktuğum şey zaten iç bacaklarım yumuşak sarkmaya meyilliSen spor yapıyorsun spor yapan biri yağdan gider kastan gelir hem kilon 55 60 değil ki sana iki yakisir
Bir de parlıyor o lekeler aman sormaHayallerimi yıktınız şu an
gördüm de bı daha göremedimYaa bence de öyle haftada 1 olursa yılan hikayesine döner iş ama sarkmam olması en korktuğum şey zaten iç bacaklarım yumuşak sarkmaya meyilli
Bu arada 65i mi gördün maşallahhh ben hala 89.4düm bugün
Bir de parlıyor o lekeler aman sormasiliyorsun bez izi oluyor aman aman içim sıkıldı anlatırken
Yaa bence de öyle haftada 1 olursa yılan hikayesine döner iş ama sarkmam olması en korktuğum şey zaten iç bacaklarım yumuşak sarkmaya meyilli
Bu arada 65i mi gördün maşallahhh ben hala 89.4düm bugün
Bir de parlıyor o lekeler aman sormasiliyorsun bez izi oluyor aman aman içim sıkıldı anlatırken
Valla canım bez elimde gezerim dersen görüntüsü on numaraSeni evlilikten soğuttular, beni de gelecek dolaplarımdan soğuttun
Napsam pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?