Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaa ne diyorsunnnnn şu an Yaktın beni Yaktın yarın ya daha şişko çıkarsammm yaaaa ablaaaaa ama acayip ter attım gözlerim yanıyor hala terden etki etmez mi dersin ?
İnşallah eder canım bu gece suyu 10 da kes canım ama aklında bulunsun perşembe yüklenme 210 dk çok ve canım vücut yorgunluktan su toplar

İnşallah eder canım bu gece suyu 10 da kes canım ama aklında bulunsun perşembe yüklenme 210 dk çok ve canım vücut yorgunluktan su toplar
Tamam abla hatta şu an suyu hemen hüpletip bırakayım 10u beklemeyim yarın da geç tartılırım sabah erken tartılınca daha çok çıkıyor insan. Sen de yanığa yağ sür mutlaka

Kimm bu kem gozlu vatandaşlar gozlerini oyucammmmmmm

Bakarsın yarına bir mucize olur hepimiz 1.5ar kg veririz ama ben çok korkuyorum sarkma olacak derimde diye o yüzden internetten baktım internetten en fazla 1 kg verin haftada diyorlar çok da sıkmayalım kendimizi

Bakarsın yarına bir mucize olur hepimiz 1.5ar kg veririz ama ben çok korkuyorum sarkma olacak derimde diye o yüzden internetten baktım internetten en fazla 1 kg verin haftada diyorlar çok da sıkmayalım kendimizi
Sen spor yapıyorsun spor yapan biri yağdan gider kastan gelir hem kilon 55 60 değil ki sana iki yakisir

Canım kiracı olduğum evin tolaplari komple beyaz lake illallah ettim el izinden asla ıslak el değmeyecek temizledikten sonra mutlaka kurulacak zorundasın asla elin terli iken bile degmeyeceksin

Bizim dolaplar lake hem kırmızı hem beyaz leke acayip belli ediyor. Ayrıca uyarmadan geçemicem koyu renk tezgah sakın tercih etme biz hep evim şahaneden özenip siyah yaptırdık berbat tüm lekeler ortada

Hayallerimi yıktınız şu an

Sen spor yapıyorsun spor yapan biri yağdan gider kastan gelir hem kilon 55 60 değil ki sana iki yakisir
Yaa bence de öyle haftada 1 olursa yılan hikayesine döner iş ama sarkmam olması en korktuğum şey zaten iç bacaklarım yumuşak sarkmaya meyilli

Bu arada 65i mi gördün maşallahhh ben hala 89.4düm bugün
Hayallerimi yıktınız şu an
Bir de parlıyor o lekeler aman sorma siliyorsun bez izi oluyor aman aman içim sıkıldı anlatırken

gördüm de bı daha göremedim

Seni evlilikten soğuttular, beni de gelecek dolaplarımdan soğuttun
Napsam pekiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…