Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seni evlilikten soğuttular, beni de gelecek dolaplarımdan soğuttun
Napsam pekiii

Keşke dolaptan soğutsalardı razıydım ona dolapları sipariş verdiniz mi yoksa? Ya elinin geçtiği yerleri şöyle bi dolandırıverirsin bezle olur biter senelerdir kullanıyoruz sonuçta

Sorma sorma ben de özledim, aylardır gelmiyormuşum gibi hissettim kendimi..
Hazırlıklara daldım canım ya, az kaldı malum..
Dolap beyaz süper oluyo :)
Ben boyamistim kahverengiden beyaza donusturdum :)
Tabii malzeme direk beyaz olmadigi biya oldugu icin leke iz gibi seyler bende sorun teskil etmiyor :)
Daha tirtirli bi yuzeyi var puruzsuz degl :)

Keşke dolaptan soğutsalardı razıydım ona dolapları sipariş verdiniz mi yoksa? Ya elinin geçtiği yerleri şöyle bi dolandırıverirsin bezle olur biter senelerdir kullanıyoruz sonuçta

Yok canım, daha vermedik..
Lake bana çok hoş geliyor.. Hele küçük mutfaklarda bembeyaz olunca ortam ferah görünüyor..
Bizimki de küçük değil ama orta bir ölçüde diyelim..
Başka renklerle daha da küçülür, boğucu olur gibi geliyor, o yüzden bembeyaz olsun dediydim ama kararsızım lake konusunda..

Kahverengi her zaman en iyisi evet çok güzel durmuyor ama kullanış açısından. Lake alacaksan da kulpları aşağıda paylaşacağım gibi yaptırma kulplar daha çok leke gösteriyor dolaba nazaran. Beyaz güzel evet temiz durur hayal ettiğin gibi olsun her şey böyle şeyler sürekki değiştirilebilecek şeyler değil dilediğini yaptır gitsin bir şekilde idare edersin. Ha bir de buzdolabını filan gri alma hep iz oluyor aldım diyormuş şimdi

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-03-21-44-03.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 30

Bir de bu desenli olanlar var ya kendinden desenli böyle oymalı onların da aralarına hep yağ giriyor silmek zor oluyor aklında bulunsun evim şahaneden onu da özendik ama allahtan almadık

Bakalım ben ne karar vericemm :))
Dedigin gibi baska renkler mutfagi boguyor ve kucuk gosteriyor bak ben sana benim mutfagimin son halini gostereyim

Eski fotolardan bulamadim eski halini netten.bulduğum kadariyla eski hali bu sekildeydi

Bu rengin aynisiydi.ellerimle tek tek hepsini zimparaladim astarladim boyadim hemde zevkleeee bu da benim mutfagimin son halii

2.resimdeki benim mutfagim :)

Çok Marifetlisin çok beğendim gerçekten ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…