- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Seni evlilikten soğuttular, beni de gelecek dolaplarımdan soğuttun
Napsam pekiii
Dahlia_ immm napiyosunnnn ozledimm
Dolap beyaz süper oluyo :)Sorma sorma ben de özledim, aylardır gelmiyormuşum gibi hissettim kendimi..
Hazırlıklara daldım canım ya, az kaldı malum..
Keşke dolaptan soğutsalardı razıydım onadolapları sipariş verdiniz mi yoksa? Ya elinin geçtiği yerleri şöyle bi dolandırıverirsin bezle olur biter senelerdir kullanıyoruz sonuçta
Dolap beyaz süper oluyo :)
Ben boyamistim kahverengiden beyaza donusturdum :)
Tabii malzeme direk beyaz olmadigi biya oldugu icin leke iz gibi seyler bende sorun teskil etmiyor :)
Daha tirtirli bi yuzeyi var puruzsuz degl :)
Yok canım, daha vermedik..
Lake bana çok hoş geliyor.. Hele küçük mutfaklarda bembeyaz olunca ortam ferah görünüyor..
Bizimki de küçük değil ama orta bir ölçüde diyelim..
Başka renklerle daha da küçülür, boğucu olur gibi geliyor, o yüzden bembeyaz olsun dediydim ama kararsızım lake konusunda..
Balon ne kelime taaaş taşşşgogusler balon he
Yok canım, daha vermedik..
Lake bana çok hoş geliyor.. Hele küçük mutfaklarda bembeyaz olunca ortam ferah görünüyor..
Bizimki de küçük değil ama orta bir ölçüde diyelim..
Başka renklerle daha da küçülür, boğucu olur gibi geliyor, o yüzden bembeyaz olsun dediydim ama kararsızım lake konusunda..
Taşsa iyi abla balon olmasın daBalon ne kelime taaaş taşşş
Ödem diye beni kekliyorsun yarın gel eksi iki ile vuracağım seniBalon ne kelime taaaş taşşş
Yeeeee yeeeeAçım ve karnım gurulduyor
Yok kuzum ciddi anlamda şişim bacaklarıma parmağımı bastırıyorum içe çöküyor düşünÖdem diye beni kekliyorsun yarın gel eksi iki ile vuracağım seni
Patlatırız kızTaşsa iyi abla balon olmasın da
6 dan sonra kessen beni yemem canım üzgünüm hem eksi bir buçuğa zeval gelmesin belki yarın iki olur umuduylaYeeeee yeeee
Pissss6 dan sonra kessen beni yemem canım üzgünüm hem eksi bir buçuğa zeval gelmesin belki yarın iki olur umuduyla
İnşallah yarına gider canım sende bende takımda eksi bir bucuktan aşağı inşallah kimse olmaz aminYok kuzum ciddi anlamda şişim bacaklarıma parmağımı bastırıyorum içe çöküyor düşün
Benim diyetimin şartı o canım 6 dan sonra meyve bile yokPissss
Dedigin gibi baska renkler mutfagi boguyor ve kucuk gosteriyor bak ben sana benim mutfagimin son halini gostereyimBakalım ben ne karar vericemm :))
Çok Marifetlisin çok beğendim gerçekten ellerine sağlıkDedigin gibi baska renkler mutfagi boguyor ve kucuk gosteriyor bak ben sana benim mutfagimin son halini gostereyim
Eski fotolardan bulamadim eski halini netten.bulduğum kadariyla eski hali bu sekildeydi
Eki Görüntüle 2029406
Bu rengin aynisiydi.ellerimle tek tek hepsini zimparaladim astarladim boyadim hemde zevkleeeebu da benim mutfagimin son halii
Eki Görüntüle 2029409
2.resimdeki benim mutfagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?