- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Arkadaşlar buraya yanlış yazmışım 66.5 olacak liste doğru oran dogru
Bildirdi ya 1.7 vermis
Bildirdim canim
Şimdi gördüm
Evet etkiliyor. Şimdi yatıyorum uyanınca tartilirimYarin uykusuzlugunda kilona etki eder ablacim
Takım kapanmaz merak etme canım ne badireler atlattık Biz.Abla sen ben isimsiz dalida kalıyoruz online olanlardan başka kim kalıyor benim dediğim hep online olan kişiler bi bizler kalcazMydestinyy
Ben çağırabilir miyim öyle ?Colorayzn madem öyle pusuda yatayım
Hoşgeldin aramıza.Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.
Eki Görüntüle 2029509
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.3
Fark:0,3
Yüzde:0,38
Gelecek hafta için hedef kilo:78
Haftalık mesaj sayısı:30
Tebrikler kızlar
Teşekkürler ederimEvet etkiliyor. Şimdi yatıyorum uyanınca tartilirim
Takım kapanmaz merak etme canım ne badireler atlattık Biz.
Hoşgeldin aramıza.
Tebrikler kızlar
Hayda bu nasıl iş canım ya kaçamak yok spor çokEki Görüntüle 2029522
Geçen hafta :88.6
Bu hafta : 88.8
Fark +200
Yüzdesi : 0.225
Hedef : 87.6
Mesaj. +30
Eki Görüntüle 2029522
Geçen hafta :88.6
Bu hafta : 88.8
Fark +200
Yüzdesi : 0.225
Hedef : 87.6
Mesaj. +30
Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.
Regli olucam ondan mı diyorum ama bu kadar da olmaz ki yaaaa köpek gibi koştur sonuca bakBu metabolizma sasirtma olayini düşünelim ilzanim.arastir bende arastiriyim.haftanin bir gunu olayi degistirelim.bende deliricem artidayim cunku
Bende içeri kaçan var yavrumHayda bu nasıl iş canım ya kaçamak yok spor çok
Yok anacim bende reglden ciktim hani gidecekti citir citir kilolar gitmedi yapistilar hadi ben sen gibi asilamadim bu hafta spor falan ama yediklerimedikkat ettim hep ac geziyorum ;(Regli olucam ondan mı diyorum ama bu kadar da olmaz ki yaaaa köpek gibi koştur sonuca bak
Olur canım regl çok pis artı yapiyorBende içeri kaçan var yavrumsinirden bütün bu gülüş here
Görcemm hafta ya yavruuuOlur canım regl çok pis artı yapiyor
Metabolizma şaşırtma olayını benim de yapmam lazım artıda değilim ama Afedersiniz köpek gibi koşturuyorum tüm gün 1 kg bile veremiyorum bu kadar şişko olmama rağmen hem de. wcye çıkıp kiloyu bildiricemBu metabolizma sasirtma olayini düşünelim ilzanim.arastir bende arastiriyim.haftanin bir gunu olayi degistirelim.bende deliricem artidayim cunku
Colorayzn yarından itibaren rakibimsin tamam mı senle de regli zamanı denk gelicek kurban kim olucak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?