Günaydın hanımlar ben geldim...
Geçen hafta yoktum biliyorsunuz.Haber veremediğimiçin üzgünüm.
Ama işden izinliydim.Kardeşim kaza geçirdi ve ben pc başına hiçgeçmedik.
Hastaneyle ev arasında mekik dokudum.Kardeşim geçen cuma ameliyat oldu çok başarılı geçtiallaha şükür.Hala hastanede.Askerlik durumu uzadı 6 ayı bulabilirmiş gitmesi.Gataya sevk edilecek sanırım.
Bu hafta ve sonraki haftalarda burda olmaya devam edicem.
Zevcancım bana özellikle basen bölgesinde fark var gibi geldi.:13:
ya off bu isveç diyetini yapabilir miyim bilmiyorum.
Offf başlayıp bırakmak da istemiyorum.
Offff
[color="ındigo"]nilaycım, kardeşine çok geçmiş olsun canım..
Zevcancım katılıyorum kızlara, bariz fark var, kilo verdiğin belli canım, tam gaz yola devamm
Kızlar ya haftasonu boğazım ağrıyodu, faranjitim azmış yine doktora gittim okuldan sora, ondan geç geldim buraya da. Dün gece ballı süt falan içtimBi sürü de ilaç antibiyotik falan alıyorum. Offf tatile kadar iyileşmem lazımm, sevgilimle zaten ayda bi buluşuoz, onda da hasta olmayım yahu
Bugünkü menüm (08.11.10)
sabah nesfit
ara çeyrek simit, bikaç çubuk kraker (bu nesfit tok tutcaktı güyaa):26:
öğlen ton balıklı salatam
akşam da tavuk düşünüyorum..
Bayraama kadar 48li rakamları görmek istiyooruumm[/color]
zevcan cım bu nası bişi yaa.. Walla ben çorba salata da olsa yemek yiyorum ve ona rağmen hasta oluyorum, heralde böle bişi uygulasam 1.günün akşamı tansiyonum cortlar yine çok zormuş ve bence hızla kilo verdirip hızla da geri aldırır bu..
Walla canım sabaha bi çözüm bulamadım hala. 5buçukta uyanıp 6çeyrek de evden çıkıorum.. Okulda zaten yiyecek bişi yok, işte kalorisi az die diyet bisküvi yada çubuk alıyorum yanıma. Yoksa eve gelmem 2i buluyo ki çook acıkmış oluurum.. Nesfit de işe yaramicak zaten..
Ben bunu bir kere denedim aslında kızlar. Ve ilk gün akşamına dolmuşta fenalaştım.
Kararsızım ama yarın başlamayacağım.
Belki bayramdan sonra bakalım. Şimdilik monti ile devam.
Bugün ki menü.
Sabah
domates, peynir, zeytin, maydanoz, buğday ekmek
Öğlen
Bamya, et kavurma, pırasa (hepsinden az az), yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
tavuk ciğer sote, yoğurt
zevcancım ya sen bilirsin belkim, ben kan ilacı ve vitamin alıyodum, bugün de dr antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hepsi birden çok geliio gözüme, napsam:S
3 aya 1 hafta kaldı canım buyuyolar ıste sız zayıflıosunuz ben sısmanlıyorum ıstahım yıne acıldı valla eksıler tatlılar tuzlulular karman corman ne bulursam yıyorum3 kısıyız valla doymak zor oluyoo
ah be bu keyifsiz filiz menüsü canım. hiç bişey istemiyo bugün canım. okuldan kendimi zor attım eve ,her taraflarım ağrıyooo.bademciklerim şişti iltihaplııı,fenayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?