Kahverengini yaşın ilerleyince kullan bence şimdiden sıkılma kahveden. Gri mobilya çok güzel oluyor leke de pek belli etmiyor. Aman diyim mor ve mavi renkten uzak dur acayip belli ediyor lekeyi tozu
Mehteran takimi gibi iki.ileri bir geri yapıyoruz
Hani sen odani mor yapcaktin ni olduu
Yok canım, kilosunu yazmayanlar fazla artıyla gelmezse birşey olmaz.. Notalık değil şu anki durum..İnşallah bu nota falan gelmez
Aynen bende onu merak ediyorum dun aklimdaydiasya_01 canım nasılsın ? Gelmiyorsun hiç..
İki haftadır aynı kiloyu veriyorum ikinin altını hiç görmemiştim neyi eksik yapıyorum diye düşünüp duruyorum sonunda buldum bu hafta yapacağım eğer bu kadar fark yaratıyorsa söyleyeceğim size de
İnşallah canım yine uçtu birincilikYok canım, kilosunu yazmayanlar fazla artıyla gelmezse birşey olmaz.. Notalık değil şu anki durum..
İki haftadır aynı kiloyu veriyorum ikinin altını hiç görmemiştim neyi eksik yapıyorum diye düşünüp duruyorum sonunda buldum bu hafta yapacağım eğer bu kadar fark yaratıyorsa söyleyeceğim size de
PuhahahhaSen önce söyle biz de deneyelim 1 hafta kaybetmeyelim
Durduk yere midenizi bozmaya yım deneyim sebep oysa cuma soylerimSen önce söyle biz de deneyelim 1 hafta kaybetmeyelim
Fotoyu ters eklemissin 26yi görünce noluyo dedmGeçen hafta:90.1
Bu hafta:89.2
Fark:-900 gr
Yüzde:0.998
Gelecek hafta hedef:88
Haftalık mesaj:+30
Eki Görüntüle 2029555
Fotoyu ters eklemissin 26yi görünce noluyo dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?