Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet etkiliyor. Şimdi yatıyorum uyanınca tartilirim

Takım kapanmaz merak etme canım ne badireler atlattık Biz.

Hoşgeldin aramıza.

Tebrikler kızlar

Öyle de abla bak senin de kilo çok değil çok vermesi gereken kilo olan şurada birkaç kişi.kalıyoruz sizler 1 aya gidersiniz

Aynen ben de dünden beri kaç kez girdim resmen çakıldım şimdi de istediğim kg yi görmeden çıkmaya niyetim yok son bildirim saati 2ydi değil mi gerekirse 2ye kadar beklerim
O kadar bekleme canım bugünün boşa gitmesin metonun çalışması için birşeyler Yemen lazim

Merhaba..
Hoşgeldin aramıza :)

Çok haklısın, beyaz dedim beyaz gidiyorumm o zaman :)

Eki Görüntüle 2029500
Gecen hafta: 50.5
Bu hafta:48.2
Fark:2.3
Yüzde:4.55
Mezun olmak istiyorum.

Süpersinnn..
Tebrik ederim canım, mezuniyetin de hayırlı olsun..

Merhaba..
Hoşgeldin aramıza :)

Çok haklısın, beyaz dedim beyaz gidiyorumm o zaman :)

Süpersinnn..
Tebrik ederim canım, mezuniyetin de hayırlı olsun..
Ama mobilya da aman ha diyorum asiri toz belli ediyor.en guzeli benimkinin rengi böyle koyu bi renk tas rengi gibi 1 ay silme tozu göstermez nasil olduysa bunu becerip secmisim

Ama mobilya da aman ha diyorum asiri toz belli ediyor.en guzeli benimkinin rengi böyle koyu bi renk tas rengi gibi 1 ay silme tozu göstermez nasil olduysa bunu becerip secmisim

Zaten sevmiyorum beyaz mobilyayı..
Mobilyada gri ve kahveciyim :)
Gidicem bir bakmaya, bakalım neler var..

Bu cakliiittt varyaa bu cakliitt sel veriyor sir vermiyor: ) kapanista bizi bilgilendir oyle git bari kuzuu tabi emzirmenin avantajida var bence de

Evet emzirirken güzel kilo veriliyor diye okumuştum ben de..
Biz napalım emzirmiyoruz diye
Ben geçen hafta hastalıktan verdim, 1 haftada süzülmüştüm resmen..
İyileşince artıya geçtim biraz normal dedim, vücut çok su kaybediyor falan, regl de vardı diye..
Ama asıl sorunum stres.. Dikkat etsem dahi veremiyorum.. Bu hafta da çok kötü geçti maalesef..
Üzülüyorum da koca hafta boşuna geçti, zamanım da yok ki

Zaten sevmiyorum beyaz mobilyayı..
Mobilyada gri ve kahveciyim :)
Gidicem bir bakmaya, bakalım neler var..
Kahverengini yaşın ilerleyince kullan bence şimdiden sıkılma kahveden. Gri mobilya çok güzel oluyor leke de pek belli etmiyor. Aman diyim mor ve mavi renkten uzak dur acayip belli ediyor lekeyi tozu

Mehteran takimi gibi iki.ileri bir geri yapıyoruz
Kahverengini yaşın ilerleyince kullan bence şimdiden sıkılma kahveden. Gri mobilya çok güzel oluyor leke de pek belli etmiyor. Aman diyim mor ve mavi renkten uzak dur acayip belli ediyor lekeyi tozu
Hani sen odani mor yapcaktin ni olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…