Ben wcde yatiyorumMetabolizma şaşırtma olayını benim de yapmam lazım artıda değilim ama Afedersiniz köpek gibi koşturuyorum tüm gün 1 kg bile veremiyorum bu kadar şişko olmama rağmen hem de. wcye çıkıp kiloyu bildiricem
Aynen ben de dünden beri kaç kez girdim resmen çakıldım şimdi de istediğim kg yi görmeden çıkmaya niyetim yokBen wcde yatiyorum
Abla tebrikler çok güzel vermişsinOlur canım regl çok pis artı yapiyor
Hadi bakalım ilzan ile sen ooo samataya gelTamam rakibiiz eslesme yapayım aksamuzeri kiz uyudugunda :)
Evet etkiliyor. Şimdi yatıyorum uyanınca tartilirim
Takım kapanmaz merak etme canım ne badireler atlattık Biz.
Hoşgeldin aramıza.
Tebrikler kızlar
O kadar bekleme canım bugünün boşa gitmesin metonun çalışması için birşeyler Yemen lazimAynen ben de dünden beri kaç kez girdim resmen çakıldım şimdi de istediğim kg yi görmeden çıkmaya niyetim yokson bildirim saati 2ydi değil mi gerekirse 2ye kadar beklerim
Tamamdır o zaman tuvalet olayını halledip bildireyim ama 1 kg çıkmayacak o kesinO kadar bekleme canım bugünün boşa gitmesin metonun çalışması için birşeyler Yemen lazim
Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.
Ben algilayamamisim aksam onu kuzum :)
Benim fayanslarda kahveli onlari da kapatacaktim sonra yaparim dedm kaldi bi ara onlara da el atayim bari :)
Beyaz iyidir benim halamin evinin mutfagi banyosu heryeri bembeyaz cok sever temizlik yapmayi ona okadar sknti vermiyo o bu sebepten :) hemde aydinlik duruyo cok guzel amaaan.bi bezle siler uzerinden kurularsin 5dakikani almaz yahu :)
Ben diyecektim white demis uyandiktan 1 saat icinde kahvalti edilmeliymis :)Aynen ben de dünden beri kaç kez girdim resmen çakıldım şimdi de istediğim kg yi görmeden çıkmaya niyetim yokson bildirim saati 2ydi değil mi gerekirse 2ye kadar beklerim
Günaydınn..
Hayırlı Cumalar..
Geçen hafta:75
Bu hafta:74,6
Fark:0,4
Yüzde:0,53
Gelecek hafta için hedef kilo:73
Haftalık mesaj sayısı:30
Eki Görüntüle 2029509
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.3
Fark:0,3
Yüzde:0,38
Gelecek hafta için hedef kilo:78
Haftalık mesaj sayısı:30
Ama mobilya da aman ha diyorum asiri toz belli ediyor.en guzeli benimkinin rengi böyle koyu bi renk tas rengi gibi 1 ay silme tozu göstermezMerhaba..
Hoşgeldin aramıza :)
Çok haklısın, beyaz dedim beyaz gidiyorumm o zaman :)
Süpersinnn..
Tebrik ederim canım, mezuniyetin de hayırlı olsun..
Bu cakliiittt varyaa bu cakliitt sel veriyor sir vermiyor: ) kapanista bizi bilgilendir oyle git bari kuzuu tabi emzirmenin avantajida var bence deTebrik ederim canım :)
Ucundan bana da verinn
Ama mobilya da aman ha diyorum asiri toz belli ediyor.en guzeli benimkinin rengi böyle koyu bi renk tas rengi gibi 1 ay silme tozu göstermeznasil olduysa bunu becerip secmisim
Ben diyecektim white demis uyandiktan 1 saat icinde kahvalti edilmeliymis :)
Gunaydin kovserim.hayirli cumalar: )
Bu cakliiittt varyaa bu cakliitt sel veriyor sir vermiyor: ) kapanista bizi bilgilendir oyle git bari kuzuu tabi emzirmenin avantajida var bence de
Kahverengini yaşın ilerleyince kullan bence şimdiden sıkılma kahveden. Gri mobilya çok güzel oluyor leke de pek belli etmiyor. Aman diyim mor ve mavi renkten uzak dur acayip belli ediyor lekeyi tozuZaten sevmiyorum beyaz mobilyayı..
Mobilyada gri ve kahveciyim :)
Gidicem bir bakmaya, bakalım neler var..
Mehteran takimi gibi iki.ileri bir geri yapıyoruzEvet emzirirken güzel kilo veriliyor diye okumuştum ben de..
Biz napalım emzirmiyoruz diye
Ben geçen hafta hastalıktan verdim, 1 haftada süzülmüştüm resmen..
İyileşince artıya geçtim biraz normal dedim, vücut çok su kaybediyor falan, regl de vardı diye..
Ama asıl sorunum stres.. Dikkat etsem dahi veremiyorum.. Bu hafta da çok kötü geçti maalesef..
Üzülüyorum da koca hafta boşuna geçti, zamanım da yok ki
Hani sen odani mor yapcaktin ni olduuKahverengini yaşın ilerleyince kullan bence şimdiden sıkılma kahveden. Gri mobilya çok güzel oluyor leke de pek belli etmiyor. Aman diyim mor ve mavi renkten uzak dur acayip belli ediyor lekeyi tozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?