Geçen hafta:90.1
Bu hafta:89.2
Fark:-900 gr
Yüzde:0.998
Gelecek hafta hedef:88
Haftalık mesaj:+30
Eki Görüntüle 2029555
Tebrikler cnimmAbla tebrikler çok güzel vermişsin
@chocolate19 Tebrikler kesin yine 1. Olursun bu güzel performansla bize de burada ayrıyeten birkaç tüyo verirsen seviniriz :)
F Fitimfitsinfit rakibim seni geçeceğim gibi görünüyor ha ha ha
Durduk yere midenizi bozmaya yım deneyim sebep oysa cuma soylerim
Eki Görüntüle 2029558 Hava harika tam spor yapmalık ama dışarda yürüyemem sanırım bugün etraf köpek dolu
Dahlia_ teşekkür ederim canım sen neden böyle oldun ki dikkat de ediyorsun yediğine
Hahaha hava burda da kotu birazdan direksiyon dersine gidecegim yuruyerek 35 40dk hohhYazını okurken bir şey içiyordum az daha boğulacaktımFark etmedim ters çekmişim herhalde şarjda tel zor yetişti tartıya
Aynen abla söyle soğan suyu filan değilse yaparım her türlü bakDurduk yere midenizi bozmaya yım deneyim sebep oysa cuma soylerim
Tebrikler cnimm
Soğuk zaten epey Karnım üşüsün wc yapayım diye artist gibi geziyorum üşüye üşüyeHavayı görünce bir üşüme geldi soğukmuş gibi :)
Kilo vermeye odaklanamazsam ben gram veremem kendimi biliyorum..
Geçen hafta sürekli vericem vericem deyip durdum, bu hafta biraz stresim çok oldu, hiç kilo düşünecek durumda değildim, pek birşey de yemedim ama sonuç
Ben sabah 70 dk yürüdüm canımm havan kimeeeHahaha hava burda da kotu birazdan direksiyon dersine gidecegim yuruyerek 35 40dk hohh
Peki canım aç karına limonlu su iki haftadır yapmıyorum ve eksim azaldiBoz yaa hiçbirşey olmazz, balkondan atlamakla kilo vereceksin deseler çıkar atlarım, o durumdayım
Hic beklemiyordum bu rakami sabah tartoya cikinca havalara ucasim geldi :))
Gecen hafta:86.0
Bu hafta: 84.7
Fark: 1.3
Yuzde: 1.51
Gelecek hafta hedef: 84.0
Eki Görüntüle 2029563
Ilık canim
Yürü be ablaaabundan sonra erken yatıcam ve erken kalkıcam bu haftasonu belki olmaz ablam geliyor ist dan ama kesin yapıcam yeter gitmesi lazım artık bu kilonun
kızzz dalga geçme döverim seni bakkYürü be ablaaa
Ne oldu orti hani yenecektin benio kadar spor o kadar rejim nerde bu inen kilolar kim çaldııııı leeen
Bennnno kadar spor o kadar rejim nerde bu inen kilolar kim çaldııııı leeen
Yok ne dalgası ben de seninle aynı durumdayım ki o kadar spor yapıyoruz sonuç hüsrankızzz dalga geçme döverim seni bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?