- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
İnşallah Rabb'im çözüm yolu gösterir size yuvanizi kurtarır mutlu olursunuz
Bak bu doğruAllahin cizasi ferhundeahhh birde cirkef kaynanasi fikretin tabii white in eline su dokemez
Tabi ki canım ama çocuğunuzu da düşünerek hareket edin birden ne oldu idare ediyordum sen şiddet girmedi demi işin isinevalla bilmiyorum canım hayırlısı olsun Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin
Canım yaşın genç hiçvir şey için sıkma tatlı canını her şey olacağına varır kendine güvenli ol biraz kendine güveni olan kişi karşısında herkes saygılı olur bunu unutma
Olur tatlim sikma kendini.Rabbim halkında hayirlisi neyse onu versin imi kuzum.sakin uzulme modunu dusurme.eger ayriliksa sana iyi gelecek olan o olsun.cocugun icin uzuluyosun biliyorum ama mutsuz bir ortamda buyumektense ayri ayri gorussun anne babasiyla daha iyi inan.dua edicemm sanaKızlar bu hafta beni mazur görün nolur eşimle kavgalıyiz ve durum pek iyiye gitmiyor belki boşanmaya kadar gidebilecek durumda... Bu hafta menü paylasamayabilirimColorayzn canım bu hafta muaf oluyum olur mu menü ve spordan
Tabi ki canım ama çocuğunuzu da düşünerek hareket edin birden ne oldu idare ediyordum sen şiddet girmedi demi işin isine
Canım yaşın genç hiçvir şey için sıkma tatlı canını her şey olacağına varır kendine güvenli ol biraz kendine güveni olan kişi karşısında herkes saygılı olur bunu unutma
Olur tatlim sikma kendini.Rabbim halkında hayirlisi neyse onu versin imi kuzum.sakin uzulme modunu dusurme.eger ayriliksa sana iyi gelecek olan o olsun.cocugun icin uzuluyosun biliyorum ama mutsuz bir ortamda buyumektense ayri ayri gorussun anne babasiyla daha iyi inan.dua edicemm sana
Tamam canım yazyok canım öyle bisey yapamaz.. Özelden yaziyim olur mu ?
Olur tatlim sikma kendini.Rabbim halkında hayirlisi neyse onu versin imi kuzum.sakin uzulme modunu dusurme.eger ayriliksa sana iyi gelecek olan o olsun.cocugun icin uzuluyosun biliyorum ama mutsuz bir ortamda buyumektense ayri ayri gorussun anne babasiyla daha iyi inan.dua edicemm sana
Noldu ki durduk yere ayri yerlerde kaliyoruz demiston doldurusa falan mi geldi acaba noldu kiçok sağol canım valla bilmiyorum herşey bi anda birbirine girdi anlamadım nasıl oldu
bilmiyorum canım ya kafam allak bullak
Noldu ki durduk yere ayri yerlerde kaliyoruz demiston doldurusa falan mi geldi acaba noldu ki
Noldu ki durduk yere ayri yerlerde kaliyoruz demiston doldurusa falan mi geldi acaba noldu ki
Bak sen biraz özgüvenli ol anlattıklarından yola çıkarak şu anki durumda eşinin suçlu olduğunu düşünüyorum sen kendine bak onu umursama onu umursadıkça üstüne gelir ve sorunlar katmerlenir bazı şeyleri nadasa bırakmak lazım
Vardır inan bı hayır canım duam seninle sıkma kalbini oku kuran biliyorsan bilmiyorsan okuyum sana bı abdest al namaz kıl tevekkül et canım Rabb'im sabredenlerin isyan etmeyenlerin yanındadır unutmabilmiyorum canım ya kafam allak bullak
isimsiz965 ayrı yerde mi kalıyorsunuz canım ne oldu öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?