kızaaaaamm evde bitterim bittiHadi onları yedin akşam neden yemek yedin hem de ekmekle beraberhadi çikolata yedin ben de her gün yiyorum bitter hiç sevmem sağlığa faydali diyorlar ondan yiyorum 1 kare yani 5 gram neden fıstıklı ve 2 kare
Dur bakiyim akşam denicez bisiler benimde kafam karıştıuzanarak yapılanı demiyosun sanırsam demi
hesap ettim kalorimi ayrıcasıı 1200kcal falan hıhHadi onları yedin akşam neden yemek yedin hem de ekmekle beraberhadi çikolata yedin ben de her gün yiyorum bitter hiç sevmem sağlığa faydali diyorlar ondan yiyorum 1 kare yani 5 gram neden fıstıklı ve 2 kare ayrıca kornetlerin küçük olanları 100 kcal çok canın çekerse onlardan ye magnumlar en az 300 kcal
kızaaaaamm evde bitterim bittimarkete ugradım ama kafam basmadı eve zor attım kendimi totomdan ter akıyodu cunkusu acaba iz oldumu pantolona işemiş gibi diye telaşla girdim
Olsun yine de akşam yemeseydin bari bir de ekmek yemiş yahesap ettim kalorimi ayrıcasıı 1200kcal falan hıh
Uzanarak yapılanı da yapıyorum ben o da çok faydalı gerçekten bacaklarımı çok çalıştırıyor tv karşısında iyi oluyor doktorları izlerkenDur bakiyim akşam denicez bisiler benimde kafam karıştı
Olsun yine de akşam yemeseydin bari bir de ekmek yemiş yakaptan olacak bir de
Anaaa ortam çoook kötü desenevalla duruma göre yiyorum kuzum ekmegi cükü aksam aclık atagım oluyo korkuyorum kendimden ve yiyebilceklerimden ev potansiyel tehlike.kinderler kekler falann cikolatalaaaarr stleeeerrr krakerleeeeeeeerrrrrr
Temizlik bitti bebisler yıkanacak ardından ütü yapılacak ohh yediklerimde eridi şimdiden bide saçlar gidecek 100 Gr Ordan gelir lafunzel gibi geziyorum ortalıkta
sende mi doktorlr izliyosunnnUzanarak yapılanı da yapıyorum ben o da çok faydalı gerçekten bacaklarımı çok çalıştırıyor tv karşısında iyi oluyor doktorları izlerken
Temizlik bitti bebisler yıkanacak ardından ütü yapılacak ohh yediklerimde eridi şimdiden bide saçlar gidecek 100 Gr Ordan gelir lafunzel gibi geziyorum ortalıkta
Şimdi okudum menüyü tam yazıyordum baktım sen yazmışsın bu takıma bu hafta kaçamak yok valla yapanı yakalarsam merdane ile kovalayacagim artık bı birinci olalım bu nedir böyle bahtsız bedevi gibi geziyoruz ortaliktaValla bahanelere yer yok bak ben kaçamak yapınca white ağzımı payını veriyordu sayesinde kaçamak yapmıyorum sıra sende artık
Kollarında kalkmış hali canım. Bilinmeyenin attığı resim gibi olcaz demekki kollarda kalkınca hiç denemedigimden bilemedim
Telefon sağolsun canım yasende mi doktorlr izliyosunnn
lafunzel kim kız ben tanımıyorumama rapunzeli iyi bilieimm
sende mi doktorlr izliyosunnn
lafunzel kim kız ben tanımıyorumama rapunzeli iyi bilieimm
Sbarro mu dominos bin basarBu reklam sürekli karşıma çıkıp beni şeytanla kol kola yürümeye sevk ediyor Eki Görüntüle 2029789
Benim evde hem cocuk hem koca varAnaaa ortam çoook kötü desenetabi evde çocuk var gerçi bizim evde de babam aynı potansiyelde pudingler bisküviler tatlılar
Bende kestiricemmm dugunun.geçmesini bekliyorum sacimda asimetrik kesimdi yamuk yilikAy benim saçlar da köylü güzeli Zeyno gibi oldu belime geldiler ben de kesitircem ama nasık kestirsem karar veremedim... Ayrıca temizlik bulaşık çamaşır ve Ütü ben de yaptım bugün hıhhhhh
Kollarında kalkmış hali canım. Bilinmeyenin attığı resim gibi olcaz demekki kollarda kalkınca hiç denemedigimden bilemedim
Sbarro mu dominos bin basar
Benim evde hem cocuk hem koca var
Bu da esittir iki cocuk demek
Bende kestiricemmm dugunun.geçmesini bekliyorum sacimda asimetrik kesimdi yamuk yilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?