Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi onları yedin akşam neden yemek yedin hem de ekmekle beraber hadi çikolata yedin ben de her gün yiyorum bitter hiç sevmem sağlığa faydali diyorlar ondan yiyorum 1 kare yani 5 gram neden fıstıklı ve 2 kare
kızaaaaamm evde bitterim bitti markete ugradım ama kafam basmadı eve zor attım kendimi totomdan ter akıyodu cunkusu acaba iz oldumu pantolona işemiş gibi diye telaşla girdim

hesap ettim kalorimi ayrıcasıı 1200kcal falan hıh

kızaaaaamm evde bitterim bitti markete ugradım ama kafam basmadı eve zor attım kendimi totomdan ter akıyodu cunkusu acaba iz oldumu pantolona işemiş gibi diye telaşla girdim

Valla bahanelere yer yok bak ben kaçamak yapınca white ağzımı payını veriyordu sayesinde kaçamak yapmıyorum sıra sende artık

Olsun yine de akşam yemeseydin bari bir de ekmek yemiş ya kaptan olacak bir de

valla duruma göre yiyorum kuzum ekmegi cükü aksam aclık atagım oluyo korkuyorum kendimden ve yiyebilceklerimden ev potansiyel tehlike.kinderler kekler falann cikolatalaaaarr stleeeerrr krakerleeeeeeeerrrrrr

valla duruma göre yiyorum kuzum ekmegi cükü aksam aclık atagım oluyo korkuyorum kendimden ve yiyebilceklerimden ev potansiyel tehlike.kinderler kekler falann cikolatalaaaarr stleeeerrr krakerleeeeeeeerrrrrr
Anaaa ortam çoook kötü desene tabi evde çocuk var gerçi bizim evde de babam aynı potansiyelde pudingler bisküviler tatlılar

Temizlik bitti bebisler yıkanacak ardından ütü yapılacak ohh yediklerimde eridi şimdiden bide saçlar gidecek 100 Gr Ordan gelir lafunzel gibi geziyorum ortalıkta

Ay benim saçlar da köylü güzeli Zeyno gibi oldu belime geldiler ben de kesitircem ama nasık kestirsem karar veremedim... Ayrıca temizlik bulaşık çamaşır ve Ütü ben de yaptım bugün hıhhhhh

Uzanarak yapılanı da yapıyorum ben o da çok faydalı gerçekten bacaklarımı çok çalıştırıyor tv karşısında iyi oluyor doktorları izlerken
sende mi doktorlr izliyosunnn

Temizlik bitti bebisler yıkanacak ardından ütü yapılacak ohh yediklerimde eridi şimdiden bide saçlar gidecek 100 Gr Ordan gelir lafunzel gibi geziyorum ortalıkta

lafunzel kim kız ben tanımıyorum ama rapunzeli iyi bilieimm

Valla bahanelere yer yok bak ben kaçamak yapınca white ağzımı payını veriyordu sayesinde kaçamak yapmıyorum sıra sende artık
Şimdi okudum menüyü tam yazıyordum baktım sen yazmışsın bu takıma bu hafta kaçamak yok valla yapanı yakalarsam merdane ile kovalayacagim artık bı birinci olalım bu nedir böyle bahtsız bedevi gibi geziyoruz ortalikta

sende mi doktorlr izliyosunnn

lafunzel kim kız ben tanımıyorum ama rapunzeli iyi bilieimm

Yaa sorma izlemicem bu sefer dedim geçen leslie yaparken yaprak dökümü açıktı bitti doktorlar başladı ben de büyülenniş gibi izledim şimdi yine bağımlı oldum kötü yanı tüm replikler ezberimde hiç merak yok

Bu reklam sürekli karşıma çıkıp beni şeytanla kol kola yürümeye sevk ediyor Eki Görüntüle 2029789
Sbarro mu dominos bin basar

Anaaa ortam çoook kötü desene tabi evde çocuk var gerçi bizim evde de babam aynı potansiyelde pudingler bisküviler tatlılar
Benim evde hem cocuk hem koca var
Bu da esittir iki cocuk demek
Ay benim saçlar da köylü güzeli Zeyno gibi oldu belime geldiler ben de kesitircem ama nasık kestirsem karar veremedim... Ayrıca temizlik bulaşık çamaşır ve Ütü ben de yaptım bugün hıhhhhh
Bende kestiricemmm dugunun.geçmesini bekliyorum sacimda asimetrik kesimdi yamuk yilik

Kollarında kalkmış hali canım. Bilinmeyenin attığı resim gibi olcaz demekki kollarda kalkınca hiç denemedigimden bilemedim

Tabi ben o bayan gibi kusursuz bir köprü olamıyorum malum üstten koca göbek alttan koca popo çıkıyor popo dan dolayı yere bayağı yakınlaşoyorum bu bayana göre

Sbarro mu dominos bin basar

Benim evde hem cocuk hem koca var
Bu da esittir iki cocuk demek

Bende kestiricemmm dugunun.geçmesini bekliyorum sacimda asimetrik kesimdi yamuk yilik

Ben dominos hiç sevmem her yediğine pişman olurum bimdeki Pizzayı dominostan daha çok severim ama canım hava atmak gibi olmasın Pizzayı memleketinde yedim burada yediklerimiz pizza değil hamur

Ben yüzüm biraz daha küçülse acayip modeller denicem de bakalım bu arada yine kocalardan bahsedip soğutun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…