AllahmmKollarında kalkmış hali canım. Bilinmeyenin attığı resim gibi olcaz demekki kollarda kalkınca hiç denemedigimden bilemedim
Bende de var annem hep kizar bikmadin mi diye.bikamiyorummmYaa sorma izlemicem bu sefer dedim geçen leslie yaparken yaprak dökümü açıktı bitti doktorlar başladı ben de büyülenniş gibi izledim şimdi yine bağımlı oldumkötü yanı tüm replikler ezberimde hiç merak yok
Şimdi okudum menüyü tam yazıyordum baktım sen yazmışsın bu takıma bu hafta kaçamak yok valla yapanı yakalarsam merdane ile kovalayacagim artık bı birinci olalım bu nedir böyle bahtsız bedevi gibi geziyoruz ortalikta
Italyan pizzasi miiBen dominos hiç sevmem her yediğine pişman olurum bimdeki Pizzayı dominostan daha çok severim ama canım hava atmak gibi olmasın Pizzayı memleketinde yedim burada yediklerimiz pizza değil hamur
Ben yüzüm biraz daha küçülse acayip modeller denicem de bakalım bu arada yine kocalardan bahsedip soğutun bakalım
Allahmm
Bende de var annem hep kizar bikmadin mi diye.bikamiyorummmyaprak dokumu yeni bitti tekrar basladi.gene izliyorum gene izliyorum arkadas.ama soyle bisey var bende bazen hic görmediğim yerlerii görebiliyorum hasta ruhlumuyum.neyim
Darbe yapti pisluklerEvet kızlar kaçamak yarından itibaren yok spor en az 45 dk olacak ona göreee başkanı tahttan indirip white ve ben geçiyoruz
HahahahhaYaprak dökümünde bilmediğim yerler vardı 10 kez izlememe rağmen o yüzden izliyorum iyice hakim olabilmek adına
Allahin cizasi ferhundeYaprak dökümünde bilmediğim yerler vardı 10 kez izlememe rağmen o yüzden izliyorum iyice hakim olabilmek adına
Italyan pizzasi miibende yedimm sekerimm ondann hemde italyanlar yapıyordu balkeste okudum bi sene acildi hemen kapandi sonrasinda cok giden olmadi mi nedir zaten türkiye de iyi olan ne varki ?
Servis edenler falanda italyandi.yari turkce biliyorlardi falan ve dehset lezzetliydi pizzalar vejetaryeni bile
Herkes bizi dinleyecek artık uymayanlar direk uyarı da değil atılacakkkkDarbe yapti pislukler
BalikesirBen romada floransada ve venedikte yedim Vejeteryan yedim hep domuz etiyle karşılaşmamak için. adamlar harika yapıyorlar diyorlar ya sırrı domates sosunda diye gerçekten öyle sadece domates sosu koyup getirsin o da çok güzel gider eminimyanında kırmızı şarapla ohhhhh adamların sokakta seyyar sattıkları pizza bile burada en iyi restorana yitebileceğimizden daha güzel ama asıl Belgrad Pizzası pizzaymış onu da denemek nasip olur umarım merak ediyorum dahs güzel ne olabilir diye.
Ayrıca balkes ne canım ? Ben İtalyan Pizzacısı side de görmüştüm ama girmedim içeri güzel bir yere benziyordu
Aa ali riza biy naptiiHerkes bizi dinleyecek artık uymayanlar direk uyarı da değil atılacakkkk
Ayrıca o cevriyeyi elime verseler tekme tokat döverim ali rızayı da ötle tabi
Balikesir
Ali rıza çok kibirli kibirli insanlardan hiç haz etmem başlarına ne geldiyse onun kibri yüzünden geldiAa ali riza biy naptii
Valla 2008 2012 yillari arasinda okudum orda o sıralar acildi ama sonra kapandi.Aaa ben balıkesirliyim hiç duymadım orayı ne zaman açıldı da kapandı hayret
Aynen orasi uleAli rıza çok kibirli kibirli insanlardan hiç haz etmem başlarına ne geldiyse onun kibri yüzünden geldi
Kızlar bu hafta beni mazur görün nolur eşimle kavgalıyiz ve durum pek iyiye gitmiyor belki boşanmaya kadar gidebilecek durumda... Bu hafta menü paylasamayabilirimColorayzn canım bu hafta muaf oluyum olur mu menü ve spordan
Yaparız tabi Magnum ne ekmek ne çikolata ne kaptan 1200 kalori de şeker onu ne yapacağızDarbe yapti pislukler
Canım kendini dağıtma sana dediklerimi zi aklında tut
İnşallah Rabb'im çözüm yolu gösterir size yuvanizi kurtarır mutlu olursunuzKızlar bu hafta beni mazur görün nolur eşimle kavgalıyiz ve durum pek iyiye gitmiyor belki boşanmaya kadar gidebilecek durumda... Bu hafta menü paylasamayabilirimColorayzn canım bu hafta muaf oluyum olur mu menü ve spordan
Aynen canım hayırlısı olsun hakkinizdadua edin olur mu ? İyi olmaya çalışıyorum bilmiyorum ne olacak hayırlısı diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?