Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kollarında kalkmış hali canım. Bilinmeyenin attığı resim gibi olcaz demekki kollarda kalkınca hiç denemedigimden bilemedim
Allahmm

Bende de var annem hep kizar bikmadin mi diye.bikamiyorummm yaprak dokumu yeni bitti tekrar basladi.gene izliyorum gene izliyorum arkadas.ama soyle bisey var bende bazen hic görmediğim yerlerii görebiliyorum hasta ruhlumuyum.neyim

Evet kızlar kaçamak yarından itibaren yok spor en az 45 dk olacak ona göreee başkanı tahttan indirip white ve ben geçiyoruz

Italyan pizzasi mii bende yedimm sekerimm ondann hemde italyanlar yapıyordu balkeste okudum bi sene acildi hemen kapandi sonrasinda cok giden olmadi mi nedir zaten türkiye de iyi olan ne varki ?
Servis edenler falanda italyandi.yari turkce biliyorlardi falan ve dehset lezzetliydi pizzalar vejetaryeni bile

Yaprak dökümünde bilmediğim yerler vardı 10 kez izlememe rağmen o yüzden izliyorum iyice hakim olabilmek adına

Ben romada floransada ve venedikte yedim Vejeteryan yedim hep domuz etiyle karşılaşmamak için. adamlar harika yapıyorlar diyorlar ya sırrı domates sosunda diye gerçekten öyle sadece domates sosu koyup getirsin o da çok güzel gider eminim yanında kırmızı şarapla ohhhhh adamların sokakta seyyar sattıkları pizza bile burada en iyi restorana yitebileceğimizden daha güzel ama asıl Belgrad Pizzası pizzaymış onu da denemek nasip olur umarım merak ediyorum dahs güzel ne olabilir diye.

Ayrıca balkes ne canım ? Ben İtalyan Pizzacısı side de görmüştüm ama girmedim içeri güzel bir yere benziyordu

Balikesir

Kızlar bu hafta beni mazur görün nolur eşimle kavgalıyiz ve durum pek iyiye gitmiyor belki boşanmaya kadar gidebilecek durumda... Bu hafta menü paylasamayabilirim Colorayzn canım bu hafta muaf oluyum olur mu menü ve spordan

Canım kendini dağıtma sana dediklerimi zi aklında tut

İnşallah Rabb'im çözüm yolu gösterir size yuvanizi kurtarır mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…