- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Olur canım olur nasıl istersenyok canım durum öyle deil hepinize mekandan atacam olur mu
Olur canım nasıl istersen ama white ablamın dediği gibi bol bol kur an oku evinde Bakara suresi aç sesli biçimde dualarım seninleyok canım durum öyle deil hepinize mekandan atacam olur mu
Umarım düşündüğüm şey değildiryok canım durum öyle deil hepinize mekandan atacam olur mu
Okudum yazdim
Izle benidoğru diyorsun canım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah yoluna girer herşeyvalla bilmiyorum canım hayırlısı olsun Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah yoluna girer herşey
Hadi yaa ne zaman ilk üçe gireceğiz bizTakım 5 olmuşuz yine ya ilk üçte yokuz iyi mi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim kalbini ferahlatsin. İnş en doğru kararı verirsinizinsAllah abla
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim kalbini ferahlatsin. İnş en doğru kararı verirsiniz
Demi ama merdane şart bizeHadi yaa ne zaman ilk üçe gireceğiz bizhaftaya girelim arrık kızlar şaka bir yana lütfen kaçamak yapmayın eticinler magnumlar akşam ekmek yemeler yapmayın lütfen kızlar 6dan sonra da yemeyelim lütfen biraz takım çalışması yapalım. O kadar emek veriyoruz hepimiz karşılığını alalım
Mc donalds a gidiyorummmmmmCirkeflik yapasim var kime sarsam acaba akşam akşam
Merdane geliyorMc donalds a gidiyorummmmmm
Esim yiyecekmis yalniz gitmem diyo ne diyimMerdane geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?