- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
sana bir zararı yoksa salla gitsinoda arkadaşım var resmen insanlıktan yoksun Allahım kendini kraliçe falan sanıyor ama millet kendisiyle dalga geçiyor haberi yok hiç kimse de sevmiyor ve istemiyor. ;Havasını alamıyorum ona sinirleniyorum memur olunca öyle rahat rahat didişemiyorsun gerçi 15 yıldır kimseyle sıkı bir kavga etmedim ki rahatlayayım
Biraz rahatsizim.Karnim agriyor sabah rahat cikamadim wcye vucudum resmen disari atmamak icin sıkıyor kendini.onun disinda iyiyim Allaha sukurHosbulduk canim napiyim yatiyorum rahatsizim biraz sen napiyorsun nasilsin
Okudum sinirinin sebebini.bosver.sakin olmaya calis.çok sinirliyim Allahtan sabır dileniyorum resmen
Sürekli imalı konuşuyor biz buna mobing deriz direk söylese dalacam ama ima ediyor süreklisana bir zararı yoksa salla gitsin
geçmiş olsunBiraz rahatsizim.Karnim agriyor sabah rahat cikamadim wcye vucudum resmen disari atmamak icin sıkıyor kendini.onun disinda iyiyim Allaha sukur
Okudum sinirinin sebebini.bosver.sakin olmaya calis.
o zaman sataşmadan açık açık de neden imalı konuşuyorsun direk söyle diyeceğini deSürekli imalı konuşuyor biz buna mobing deriz direk söylese dalacam ama ima ediyor sürekli
Bir kere sataştım ben sana mı söyledim dedi çamura yattı.
karşımdaki çirkef erkeklere bile hakaret ediyor kendimi tutamam ben biriktirip patlayanlardanımo zaman sataşmadan açık açık de neden imalı konuşuyorsun direk söyle diyeceğini de
O zaman oda arkadaşını değiştireceksin çekilmez böylefiziksel sataşmaya girer bu da ünvan da sıkıntı
Colorayzn nasıl gidiyorrr ner bizim atışmalarımız kaç kilosun kız yenme beni valla bayram da gelirim oraya ısırır kaçarım
Sagol canimgeçmiş olsun
bir kaçkere müdüre söyledim de fazla oda olmadığı için kimse de yanında istemediği için olamazmışO zaman oda arkadaşını değiştireceksin çekilmez böyle
Ozaman mecbur cekeceksin yokmus gibi davran kuzum sendebir kaçkere müdüre söyledim de fazla oda olmadığı için kimse de yanında istemediği için olamazmış
Birde izmiri gor sen balkona çıkınca buharlasmama ramak kaliyo gibi hissediyorum :)Yoruldum ya İstanbul da öyle bir hava var ki yağdı yağacak yagmur çok nemli
Hava çok kasvetli insanın içi sisiyor oysa ki ben sıcağı hiç sevmem tam benlik hava ama modumu düşürdü bugunBirde izmiri gor sen balkona çıkınca buharlasmama ramak kaliyo gibi hissediyorum :)
Yagsin ferahlar :)Hava çok kasvetli insanın içi sisiyor oysa ki ben sıcağı hiç sevmem tam benlik hava ama modumu düşürdü bugun
ayyy çok kötü bir şey yaaa selam veririm almaz iyi akşamlar derim karşılık vermez beni aşalıyor ben kapalı olduğum için galiba beni beğenmiyorOzaman mecbur cekeceksin yokmus gibi davran kuzum sende
ben giyorum canıım 88 89 90 arası gidip geliyorum elbise de kalem etekte diz üstü bile giyiyorum şuan kot eteğim var mesela azcııık dizüstü
Canim katılımını arttirman lazim gunluk minimum 5mesaj yazmalisin.aktif olman gerekiyor.hergun duzenli menu su ve spor paylasimi yapmalisinBen cesaret edemiyorum :/ bu sefer inat ettim eski kıloma döneceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?