Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy çok kötü bir şey yaaa selam veririm almaz iyi akşamlar derim karşılık vermez beni aşalıyor ben kapalı olduğum için galiba beni beğenmiyor

artık pes ettim direk sataşsa da kale almıyorum.
Boşver cahillerle yapılan hiç bir kavga kazanilmaz sende verme selam falan

Menü
Sabah
-yogurtlu yulaf kepeği (2 kaşık yulaf kepeğiyle) + (3 kaşık kahvaltı gevreğiyle)
-Yeşilçay
-1 adet yaz elması tarçınlı

Ara 1 ince dilim karpuz

Öğlen
-Nohutlu tavuklu ev yemeği
-yarım kase yogurt
-Yeşilcay

SPOR
Bebeğim koltukta uyudu onun yanında bekliorum düşmesin diye kalkınca yemek yedirip fitness hareketleri yapacağım formsante kartlarımla

SU: Bir litreden azcık fazla içmişim. (2 litre su şişesine koyup oradan içiyorum.)

NOT: Dün 92.7 çıkmıştım sabah bugün 92.2 çıktım fotografını cektim akşama atarım çok mutluyum darısı başınıza :))
Gece yatmadan zencefil-zerdecal-tarcın 'ı 2 kaşık yogurtla karıstırıp yedim üstüne su içtim bol bol yattım onun etkisi var diye düşünüyorum.

Birazdan ara öğün olarak 2 elma yemeyi düşünüyorum tarçınlı. + yeşilçay + su :)

Bir günde 500 gram çok iyi Tebrikler :) resim cuma günü ve pazartesi atsan yeterli canım

Gun sonunda toplu olarak paylasirsan cok daha iyi olur canim :))

Menü
Sabah aç karına yarım limonlu iki bardak su
Kahvaltı
Az yağda yumurta
1 dilim.ekmek
5 adet üzüm
1 adet zeytin
Ara yok
Öğlen yemek yemeyi unutmuşum farkettiğinde saat 3 bende bir bardak naneli rezene çayı içtim bı adet de nektarı yedim
Akşam
Baharatlı tavuk göğsü
2 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt
2 adet yeşil soğan
Şu iki litre şuan itibariyle
1000 adet ip atlama yarım saat
Yarım saat egzersiz
Ayriyetten bugün ki yarış sporu su an 110 adet

Anladım kızımın dogum gunu var 9 Ocak'ta o zamana en az 80 kilo olmak istiyorum Allah'ın izniyle çok heyecanlıyım eskiden katılacaktım bebegım durmuyor du cesaret edemedim aranızda chiaa kullanan var mı almayı düşünüyorum

B bilinmeyenkullanici sen mi kullaniyordu n canim kim sormustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…