- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Boşver cahillerle yapılan hiç bir kavga kazanilmaz sende verme selam falanayyy çok kötü bir şey yaaa selam veririm almaz iyi akşamlar derim karşılık vermez beni aşalıyor ben kapalı olduğum için galiba beni beğenmiyor
artık pes ettim direk sataşsa da kale almıyorum.
aynen canım cahil ki ne cahil bu dünyada niye yaşıyorum neden sorusuna bile cevap bulamamış ne kadar kötüBoşver cahillerle yapılan hiç bir kavga kazanilmaz sende verme selam falan
he sormaaa yeminle lanetlenmişim gibi yaaaIsirip kacicaksin he :)
Valla cuma gunu gorucez beybisi nasil gidiyor.ama senin icin cidden uzuldum ya odemin icin yani.kabizliginda varmi
Sagol canim
Grup arkadaşlarım kadınlara kilo sorulmaz ama merak ediyorum sizin boy kilo kaç hedef kaç yazar mısınız ?
Menü
Sabah
-yogurtlu yulaf kepeği (2 kaşık yulaf kepeğiyle) + (3 kaşık kahvaltı gevreğiyle)
-Yeşilçay
-1 adet yaz elması tarçınlı
Ara 1 ince dilim karpuz
Öğlen
-Nohutlu tavuklu ev yemeği
-yarım kase yogurt
-Yeşilcay
SPOR
Bebeğim koltukta uyudu onun yanında bekliorum düşmesin diye kalkınca yemek yedirip fitness hareketleri yapacağım formsante kartlarımla
SU: Bir litreden azcık fazla içmişim. (2 litre su şişesine koyup oradan içiyorum.)
NOT: Dün 92.7 çıkmıştım sabah bugün 92.2 çıktım fotografını cektim akşama atarım çok mutluyum darısı başınıza :))
Gece yatmadan zencefil-zerdecal-tarcın 'ı 2 kaşık yogurtla karıstırıp yedim üstüne su içtim bol bol yattım onun etkisi var diye düşünüyorum.
Birazdan ara öğün olarak 2 elma yemeyi düşünüyorum tarçınlı. + yeşilçay + su :)
Kovserim bakmakla uğraşma eski sayfalara biz söyleyelim istwrsen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama. Ben 87.9İlk sayfada yazıyor canım, sadece bu hafta güncellemedim, hemen düzelteceğim..
Kovserim bakmakla uğraşma eski sayfalara biz söyleyelim istwrsen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama. Ben 87.9
Kovserim bakmakla uğraşma eski sayfalara biz söyleyelim istwrsen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama. Ben 87.9
Yok canım listenin son halini saklıyoruz, özelden yazıyoruz..
Sayfalarla uğraşılmaz :)
Yemek listen nasıl gidiyor
87.9 güncel kilon sanırım, listeye cuma günkü kilolar yazılıyor canım..
Gun sonunda toplu olarak paylasirsan cok daha iyi olur canim :))Menü
Sabah
-yogurtlu yulaf kepeği (2 kaşık yulaf kepeğiyle) + (3 kaşık kahvaltı gevreğiyle)
-Yeşilçay
-1 adet yaz elması tarçınlı
Ara 1 ince dilim karpuz
Öğlen
-Nohutlu tavuklu ev yemeği
-yarım kase yogurt
-Yeşilcay
SPOR
Bebeğim koltukta uyudu onun yanında bekliorum düşmesin diye kalkınca yemek yedirip fitness hareketleri yapacağım formsante kartlarımla
SU: Bir litreden azcık fazla içmişim. (2 litre su şişesine koyup oradan içiyorum.)
NOT: Dün 92.7 çıkmıştım sabah bugün 92.2 çıktım fotografını cektim akşama atarım çok mutluyum darısı başınıza :))
Gece yatmadan zencefil-zerdecal-tarcın 'ı 2 kaşık yogurtla karıstırıp yedim üstüne su içtim bol bol yattım onun etkisi var diye düşünüyorum.
Birazdan ara öğün olarak 2 elma yemeyi düşünüyorum tarçınlı. + yeşilçay + su :)
Tamam kaptanGun sonunda toplu olarak paylasirsan cok daha iyi olur canim :))
Spora gelince o ek olarak verdigim.video sadece onun disinda istedigini yapabilirsin kuzum :)Her cuma fotoğraflı tartı kg atacağız başka zorunlu kurallar menü paylŞımı su tuketımı spor gunde en az 5 mesaj atlasının var mı ılk kez katıldım
B bilinmeyenkullanici sen mi kullaniyordu n canim kim sormustuAnladım kızımın dogum gunu var 9 Ocak'ta o zamana en az 80 kilo olmak istiyorum Allah'ın izniyle çok heyecanlıyım eskiden katılacaktım bebegım durmuyor du cesaret edemedim aranızda chiaa kullanan var mı almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?