Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

okudum korkmadım değil babam da böbrek yetmezliği kalp yetmezliği tansiyon şeker hepsi var bende de şeker var zaten öfff sööz verdim yaa
Bence hic korkma sen suyunu yeterince iciyorsan hicbir zarari yok.. kitabi okumamis yeterince bilgi edinmeden camur atanlarin yazilari onlar.. dukan diyetinde karbonhidrat almiyorsun sadece ve burada diyet yapan herkes zaten sekeri ve makarna,pilav tarzi karbonhidrat barindiran besinleri tuketmiyorlar. Dukanda tek fark sebze birgun yiyorsun birgun yemiyorsun..
Hem surekli kati gida tuketmenede gerek yok tavuksuyuna veya et suyuna cok guzel corbalar yapabilirsin. Et ile pisen sebze yemekleri de gayet sulu yemek...
Kilo verememene gelince bence birterde hata yapiyorsun bunu bulman gerek. Sporunu cok guzel yapiyorsun yulaf kepegini tuketiyorsun kilo verememene bende sasiriyorum cunku ben 80 li kilolarda olmama ragmen her hafta 1.5 kilo veriyordum..
Kepek alacagim bugun ve yarin bende dukan yapmaya baslayacagim..kitabida okumaya basladim bugunden itibaren menulerini daha ayrintili bakacagim belki sorunu beraber bulabiliriz cunku kilo vermen lazim bu diyeti bukadar kararli yapan ve kilo vermeyen birini gormedim ben

bende anlamadım semur duraklamalar olucak diyor çorba istiyorum ama yok diyor

Hayir internette nefis tarifler var ben kendime pasta bile yapiyordum.. dukandiyettariflerim diye bir site var oradaki hersey diyete uygun manti bile yapabiliyorsun :) bildigimiz manti degil ama tadi gayet guzel ve manti tadini alabiliyorsun.. bi incele

Afiyet olsun canim menu gayet guzel.bebegin nekadarlik?
Bu arada kartlarini gordum kuzum ekledim favorilerime :)

Bugun cok kotuyum kollarimi kesmisler gibi :S uyusuk gibi her ikiside agriyolar falan neden böyle oldum bilmiyorum ayrica sasirtma gununde alinan kalori kac oluyo chocolate19 de bana ben aksam.olacak neredeyse daha 500kcal alamadim kabak yemekten

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤-----
Fitimfitsinfit❤ ❤------
Colorayzn❤ ❤❤ ❤-----
gogo2405100DK+100Jj ❤------
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤-----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
sevgili8284-------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian100ia ❤❤ ❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤-----
AKovser-❤ muaf-----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Menü
Aç karına limonlu iki bardak su
Sabah
Az yağda yumurta
1,5 dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
2 adet üzüm
Öğle
1 adet nektarı sıcaktan yenmiyor hiç bir şey
Akşam
Az tavuk
1 dilim ekmek
1 dal kıvırcık
Salatalık turşusu nun bı badem salataligindan küp şeker büyüklüğünde bı parça çok canım çekti
Saat 6 da türk kahvesi yada naneli rezene çayı içeceğim
Şu sayamadim
Sporları toplayim hepsini bı yazacağım

3 lt su

120 dakika yürüyüş + koşu (hava yanıyor fazlasını yapamam)
55 squat Colorayzn
100 kol dambıl ile
48 dağ tırmanışı
20 şınav
16 bird dog
20 lunge
15 karın çıtırdatma
22 yarım mekik
12 bacak kaldırma
70 saniye plank
14 triceps dips
40 saniye düz kol tahta

sabah kalkar kalkmaz 1 kupa limonlu su (yarım limondan)
sabah
1 haşlanmış yumurta bol baharatlı
19 gram çok tahıllı ekmek
27 gr süzme peynir
6 gr fıstık ezmesi
2 büyük biber
1 salatalık
yeşil çay
3 siyah zeytin

ara
5 gr bitter
şekersiz türk kahvesi

öğle
264 gr (1 kase) mercimek çorbası (yarım limon yarım kaşık pulbiberli)
88 gr az yağlı yoğurt
2 gr keten tohumu
200 ml maden suyu

ara
165 ml süt ile 1 gr tarçınlı nescafe

akşam
1.5 domatesli yarım limonlu karabiberli domates suyu
215 gr (bir kaseden az) mercimek çorbası (yarım limonlu)

toplam alınan kalori 815 kcal
toplam yakılan kalori 930 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…