- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Bence hic korkma sen suyunu yeterince iciyorsan hicbir zarari yok.. kitabi okumamis yeterince bilgi edinmeden camur atanlarin yazilari onlar.. dukan diyetinde karbonhidrat almiyorsun sadece ve burada diyet yapan herkes zaten sekeri ve makarna,pilav tarzi karbonhidrat barindiran besinleri tuketmiyorlar. Dukanda tek fark sebze birgun yiyorsun birgun yemiyorsun..okudum korkmadım değil babam da böbrek yetmezliği kalp yetmezliği tansiyon şeker hepsi var bende de şeker var zaten öfff sööz verdim yaa
bende anlamadım semur duraklamalar olucak diyor çorba istiyorum ama yok diyorBence hic korkma sen suyunu yeterince iciyorsan hicbir zarari yok.. kitabi okumamis yeterince bilgi edinmeden camur atanlarin yazilari onlar.. dukan diyetinde karbonhidrat almiyorsun sadece ve burada diyet yapan herkes zaten sekeri ve makarna,pilav tarzi karbonhidrat barindiran besinleri tuketmiyorlar. Dukanda tek fark sebze birgun yiyorsun birgun yemiyorsun..
Hem surekli kati gida tuketmenede gerek yok tavuksuyuna veya et suyuna cok guzel corbalar yapabilirsin. Et ile pisen sebze yemekleri de gayet sulu yemek...
Kilo verememene gelince bence birterde hata yapiyorsun bunu bulman gerek. Sporunu cok guzel yapiyorsun yulaf kepegini tuketiyorsun kilo verememene bende sasiriyorum cunku ben 80 li kilolarda olmama ragmen her hafta 1.5 kilo veriyordum..
Kepek alacagim bugun ve yarin bende dukan yapmaya baslayacagim..kitabida okumaya basladim bugunden itibaren menulerini daha ayrintili bakacagim belki sorunu beraber bulabiliriz cunku kilo vermen lazim bu diyeti bukadar kararli yapan ve kilo vermeyen birini gormedim ben
he sen evde otur paso hareket biz anca akşamdan akşama evde ne yaparsak hak mı buuu hee bide 10'a kadar len eve git yemek ye topla oydu buydu zaten 10 oluyorsumo squatçılar ne yaptınız bakalım
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/12/peynirli-domates-corbasi.html?m=0bende anlamadım semur duraklamalar olucak diyor çorba istiyorum ama yok diyor
tamam bir yanlış anlaşılma var içebilirsin dedi
nerdesiniz beee
bende çok açıııııııımmm midem bulanıyor açlıktanMotivasyon arıyorum kendime :))
Bugünkü menüm
SABAH
-Yogurtlu tarçınlı kuru üzümlü gevrek mini sütlaç kabında
-Şekersiz yeşil çay
-Çok küçük armut(köyden getirmiş eltim)
Ara yok
ÖĞLE
-Kendi yaptıgım ezogelin çorbası et sulu çorba kasesinde
-mini sütlaç kabında ev yapımı yoğurt
EKMEK YOK
(Ekmegi küçüklüğümden beri sevemedim hamileleğimde ise makarna ekmek yiyesim geldi nedense yemez olaydım)
TARİF
http://www.nefisyemektarifleri.com/ezogelin-corbasi-yapilisi/
Ara Öğün
2 mini dilim karpuz
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...scNbm6ThYDzfchUCkPZ6YdGN7wHOCf4g5jGp915MhJ2Ag
AKŞAM
-Fasulye yemeği mini sütlaç kabında
-yoğurt 4 kaşık
YATMADAN 2 KAŞIK YOGURT ZENCEFİL -ZERDECAL -TARÇIN KARIŞIMI + BOL SU
2 LİTRE SU
BUGUN 500ML FAZLA İÇEÇEĞİM GALİBA :)) YÜRÜYÜŞTE ÇOK SU İÇTİM BEBEK ARABASIYLA YÜRÜYÜŞE ÇIKTIM.
SPOR FİTNESS KARTLARIMLA YAPTIM SONUÇ HARİKA
HEPİNİZE MORAL OLSUN SALMAYIN KENDİNİZİ
BEN BEBEĞİM YÜRÜDÜĞÜ İÇİN ARKASINDA KOŞMAKTAN GİREMİYORUM AMA 5 MESAJA TAMAMLAYACAĞIM İNŞALLAH :)
Kuzum bu sıcakta yürüdüm de geldim yanıyorum vücuttan ateş cikiyorBen de aynısını yapıyorum, azıcık serinliyorum su içince bir kaç dakika sonra yine yanmaya devam
Kızın keyfi yerinde anlaşılan :)
bende çok açıııııııımmm midem bulanıyor açlıktan
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | 100ia ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?