Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

abla turşu yasak mıydı ya ben zararı olmaz diye dün bir serçe parmak büyüklüğünde 2 tane yemiştim..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤----
Fitimfitsinfit❤ ❤------
Colorayzn❤ ❤❤ ❤-----
gogo2405100DK+100Jj ❤------
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤-----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
sevgili8284-------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian100ia ❤❤ ❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤----
AKovser-❤ muaf-----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

bir daha yemem hayatta geçen gün mercimek salatasına da koymuştum ya hay Allah
Bı daha yemezsin bişey olmaz ben çok severim bugün canım çok çekti gözüm döndü yinede bı lokma attım ağzıma göz hakkı diye o kadar canım çekerse bı lokma at yeter canim

Bı daha yemezsin bişey olmaz ben çok severim bugün canım çok çekti gözüm döndü yinede bı lokma attım ağzıma göz hakkı diye o kadar canım çekerse bı lokma at yeter canim
Eeh tuzundan bilmen gerekirdi canim tuz nasil odem yapiyor tursu da tuz kupasi olduğuna göre: )
yaaaaaa hiç aklıma gelmedi öyle de sevmem yani eve almayız bile babama hususi aldırdım iyi olur öğünlerin yanına diye... sevdiğimden filan değil çok üzüldüm şu an ya. bir daha hayatta yemem ya umarım cumaya artı çıkmam pazartesiye göre

O kadardan bişey olmaz canım bı daha yemezsin olur biter

Başkan sahalardaaaa
Bunu yapmiyorduk uzun suredir sanirim vardi ama islememistik.Benim oldugum zamanda dahil olmak uzere ama mecbur kaldim ki konuşmuştuk daha once kovserle bunlari :) ben simdi gecirdim hayata iste.yaptirimi da kotu :) kacamaksiz 1 hafta tam menu +sporlu

haklısın valla bu yaptığın onların iyiliği için inşallah gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…