- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Menü
Aç karına limonlu iki bardak su
Sabah
Az yağda yumurta
1,5 dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
2 adet üzüm
Öğle
1 adet nektarı sıcaktan yenmiyor hiç bir şey
Akşam
Az tavuk
1 dilim ekmek
1 dal kıvırcık
Salatalık turşusu nun bı badem salataligindan küp şeker büyüklüğünde bı parça çok canım çekti
Saat 6 da türk kahvesi yada naneli rezene çayı içeceğim
Şu sayamadim
Sporları toplayim hepsini bı yazacağım
Odemlenirsin o olur kuzumabla turşu yasak mıydı ya ben zararı olmaz diye dün bir serçe parmak büyüklüğünde 2 tane yemiştim..
Canım tuzlu olduğu için ödem yapıyor o yüzden yasaklı diyette vücudun su toplamasına neden olurabla turşu yasak mıydı ya ben zararı olmaz diye dün bir serçe parmak büyüklüğünde 2 tane yemiştim..
anlamadım turşu ödem mi yapıyor aman Allahım bilsem yemezdim belki de ondan + çıktım bugünOdemlenirsin o olur kuzum
bir daha yemem hayatta geçen gün mercimek salatasına da koymuştum ya hay AllahCanım tuzlu olduğu için ödem yapıyor o yüzden yasaklı diyette vücudun su toplamasına neden olur
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | 100ia ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | - | - | - | - | - |
İçtiğin suyu vücutta tutuyor canım elinden geldiği kadar yemeanlamadım turşu ödem mi yapıyor aman Allahım bilsem yemezdim belki de ondan + çıktım bugün
anlamadım turşu ödem mi yapıyor aman Allahım bilsem yemezdim belki de ondan + çıktım bugün
Bı daha yemezsin bişey olmaz ben çok severim bugün canım çok çekti gözüm döndü yinede bı lokma attım ağzıma göz hakkı diye o kadar canım çekerse bı lokma at yeter canimbir daha yemem hayatta geçen gün mercimek salatasına da koymuştum ya hay Allah
Bı daha yemezsin bişey olmaz ben çok severim bugün canım çok çekti gözüm döndü yinede bı lokma attım ağzıma göz hakkı diye o kadar canım çekerse bı lokma at yeter canim
yaaaaaa hiç aklıma gelmedi öyle de sevmem yani eve almayız bile babama hususi aldırdım iyi olur öğünlerin yanına diye... sevdiğimden filan değil çok üzüldüm şu an ya. bir daha hayatta yemem ya umarım cumaya artı çıkmam pazartesiye göreEeh tuzundan bilmen gerekirdi canim tuz nasil odem yapiyor tursu da tuz kupasi olduğuna göre: )
O kadardan bişey olmaz canım bı daha yemezsin olur biteryaaaaaa hiç aklıma gelmedi öyle de sevmem yani eve almayız bile babama hususi aldırdım iyi olur öğünlerin yanına diye... sevdiğimden filan değil çok üzüldüm şu an ya. bir daha hayatta yemem ya umarım cumaya artı çıkmam pazartesiye göre
Kurallarımızdan da bildiginiz üzere "Eki Görüntüle 2031645 "sistem bu şekilde işlemektedir.
Daha sık uğramanız dileğiyle..❤
Bunu yapmiyorduk uzun suredir sanirim vardi ama islememistik.Benim oldugum zamanda dahil olmak uzere ama mecbur kaldim ki konuşmuştuk daha once kovserle bunlari :) ben simdi gecirdim hayata iste.yaptirimi da kotu :) kacamaksiz 1 hafta tam menu +sporluBaşkan sahalardaaaa
haklısın valla bu yaptığın onların iyiliği için inşallah gelirlerBunu yapmiyorduk uzun suredir sanirim vardi ama islememistik.Benim oldugum zamanda dahil olmak uzere ama mecbur kaldim ki konuşmuştuk daha once kovserle bunlari :) ben simdi gecirdim hayata iste.yaptirimi da kotu :) kacamaksiz 1 hafta tam menu +sporlu
Umarımhaklısın valla bu yaptığın onların iyiliği için inşallah gelirler
Bi fikrim yok ama gecen gun benimse gozume takildi bakayim birbu jillian hakkında ne düşünüyorsunuz çok zor görünüyor ama sonuçlar da harika görünüyor ne dersiniz?
zor görünüyor gün içinde yaptığım hareketleri bir videoya 37 dakikaya sığdırmış ben durmadan yapabilir miyim bilmiyorumBi fikrim yok ama gecen gun benimse gozume takildi bakayim bir
Valla bilemedim bacim :)zor görünüyor gün içinde yaptığım hareketleri bir videoya 37 dakikaya sığdırmış ben durmadan yapabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?