Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnn ben geldim

Dünki menüm

Sabah bir domates,yarım simit bir bardak çay
Ara yok
Öğlen
Yarım posiyon döner salata ayran
Ara Bir kivi
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı bol limonlu pırasa

1,5 Litre Su

20 Dk yürüyüş

Kesinlikle en uygunu monti canım.
Ve mümkünse diyetisyen.
Ama bana çok pahalı geldi.
Maaşın yarısını diyetisyene veremem yani.
Bende biraz düzene gireyim montiye başlıcam.
Ne güzel veriyordum montiyle.

Kesinlikle en uygunu monti canım.
Ve mümkünse diyetisyen.
Ama bana çok pahalı geldi.
Maaşın yarısını diyetisyene veremem yani.
Bende biraz düzene gireyim montiye başlıcam.
Ne güzel veriyordum montiyle.

canım hem cok pahalı hemde benim diyetisyene gidecek zamanım yok kontroller falan izin alamam iş yerinden göze batıyorum zaten iice sorun olurum..
bencede en güzeli monti+spor.. baska alternatifi yok..

canım hem cok pahalı hemde benim diyetisyene gidecek zamanım yok kontroller falan izin alamam iş yerinden göze batıyorum zaten iice sorun olurum..
bencede en güzeli monti+spor.. baska alternatifi yok..

Kesinlikle en uygunu monti.
Diyetisyen akşam saatlerindede var burda ama bana çok pahalı geldi.
Ssk üzerinden de gitmek istemiyorum montinin aynısı çünkü.
Ama bakalım bayramdan sonrasında iice düşünüp kararımı vericem

ben uygulayabildiğim kadar bayramdada monti yapıcam baska türlü kilo alırım..
sonra gecen bayramki gibi ver verebilirsen..
canım ben ilcede olduğumdan aksam 7 den sonra araba yok merkezden ilceye merkese gitmem 6 olur en erken dönemem yani ..
o yüzden o durumu hiç düşünmüyorum..bence bi süre monti dene olmadı gidersin diyetisyene..

Zevcan Tülay zaten ayrılacaktı takımdan canım. Öyle yazmıştı.
Bu hafta da listede olsun sonrasında diskalifiye.

özgeciğim ben takımdan ayrılmak istiyorum..

kızlar bugune kadar hep desteklediniz ayrı ayrı teşekkürler ama olmuyor o kdar çok sorunum varki kafam bi dolu yeme içmeye kafamı veremiyorum..tamam abartmıyorum ama ekstra bişi olmadan gitmiyor bu kilolar..biraz kafamı toplamam lazım yine geleceğim..bu kiloada kalmak istemiyorum vereceğim ama önce başka şeyleri yoluna koymam lazım..

evet yemeğimi yedim geldim
sabah:1 dilim ekmek peynir yumurta ceviz
ara:sade türk kahvesi
öğle kıymalı patlıcan yemeği salata ve yoğurt
akşamada sadece kıymalı dolma yapmıştım kendime özel

Canım kendin için en iyisini sen bilrisin. Bu hafta bildirim yapacak mısın peki.
Haftaya zaten bayram haftası bildirim ve paylaşım şart değil.
İstersen ayrılma takımdan. Bayram sonrası bakarsın durumuna.
Ne dersin.

canım çok sağol benim için uğraşıyorsun ama sen bu haftadan ayır beni..bayramdan sonra da ne olur bilmiyorum..biraz toparlanayım

selam kizlar,elim ayagim kalkmiyor uyudum gene ama cok tuhafdi 2 saat boyunca uykumun icinde uyanmisim gibi rüya gördüm durdum daha beter oldum,rüyamda tlf caliyo gözlerimi acip bakamiyom sonra bi kendime geliyom uyuyorum tllfda calmiyo 2 saat boyunca bu sacma rüyalarla uyudummu uyumadimmi belli degil,kafam kazan gibi simdi, neyse menümü yazayim,

sabah
kepekli ekmege beyaz peynir ve domatesli tost,4 zeytin
ögle
corn flakes+süt
aksam
sebze corbasi salata

aralarda meyve yerim heralde
2 litre su ( ins tamamlarim,bugün canim istemiyo hic)

Son düzenleme:
merhabalarr kızlarr

ZEVCANcım monti yap bence de. bu tek tip beslenme helee sabahları uzun süre çekilmez bence de.

PERİcim keşke bırakmasan.. ama sorunlarım var diyosun. bırakırsan da aman diyete dikkat et. geri döndüğünde almış olma cnm korumaya çalış en azından.

evet yemeğimi yedim geldim
sabah:1 dilim ekmek peynir yumurta ceviz
ara:sade türk kahvesi
öğle kıymalı patlıcan yemeği salata ve yoğurt
akşamada sadece kıymalı dolma yapmıştım kendime özel

cnm çok güzzel gidiyosunn

bugünkü menüm (10.11.10)
sabah tost, çay (resmeen 5 buçukta uyandım kahvaltı yapcam die:/
ara bikaç çubuk kraker
öğlen ton balıklı salatam, 1 dilim ekmekle
ara yok (uyuyacaam)
akşam da tavuk çorbası, belki biraz bulgur pilavı..
ara meyve

ATA'mı saygıyla sevgiyle anıyorum

kızlar biliyorsunuz ben güneydoğuda bi köyde öğretmenim. bugün okul müdürü beni görevlendirdi. okulumuza her türlü giyecek, kırtasiye malzemesi ihtiyacımız var.. kış günü inanın çocuklarımız okula yırtık lastik ayakkabılar, incecik, yine yırtık pırtık kazaklarla geliyolar.. aileler 10dan fazla çocuklu, bilinçsiz ve sahiplenmiyolar. aklınızda olsun, eğer herhangi bi yardım kurumu, okul vs, en ufak yardımcı olabilecek insanlar biliyosanız, beni bilgilendirin lütfen. araştırma yapıyorum ben de. gerçi geçen sene bikaç yere başvurdum ama sonuç alamamıştım. yine deniyecem bu sene.

dikkat et canım kendine..
hafif bi menü secmişsin sanırım kendini ii hissetmediğinden..

canım ben kitap kırtasiye gönderebilirim birde çocukların küçülmüş elbise ve ayakkabılarını eğer olursa özelden mesaj at nereye göndereceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…