Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam hanımlar:)

evime anca gelebildim .ne fena bi gündü. bu kamu kuruluşlarında sonunda hiçbi probleme çare bulunamayayan saatler süren toplantılarından birini yapıp geldim nihayet. bissürü sorun var ama çözüm yoook. düşümnün okul müdürü fotokopiyi yasakladı bugüüün, inanabiliyomusunuz?yazılılar dışında yassak!!!!!!!!!!! kaynak kitap test aldırmak yasak falan filaaaaan. ay daraldım ya.

menümü yazim. gerçi bütün gün okulda olcağımı bildiğimden hazır çorba falan içebildim ancak

sabah kepek ekmeğiyle domatesli peynirli tost ve süt

ara bi armut

öğle hazır çorba bi fincan nefret ederim

ara evimdeyim artık:) kırmızı lahana salatası boool limonlu yapcam

akşam tavuk ızgara ayran

ara yeşil çay

afiyet olsun canım..nefret etsekde bazen hazır corbalara mecbur kalıyoruz..
bencede bu devlet kurumları hale yola gelmez... sizin yine bakanınz bize göre ii bizde durumlar daha kötü..
hayırlısı olsun hakkımızda...
sen diyetisyene gidicektin gittin mi..yoksa benmi yanlıs hatırlıyorum..

gittimde görüşemedim tatlım.hanımefendi randevu verip izne ayrılmışşş.ya buna deli oluyorum işte madem izne çıkıcan niye randevu veriyosun ya:84:

tüm bakanlar sadece bakıyoooo. çok zor işleri ya

dün kendimize kocişimle bayramlık aldıkk. cicik cicik bayramda el öpmeğe giden çocuklara benzedik. çooooooook mutlu oldum dün akşam çocuklar gibiydim

canım çok sağol benim için uğraşıyorsun ama sen bu haftadan ayır beni..bayramdan sonra da ne olur bilmiyorum..biraz toparlanayım

Tamam canım sen bilirsin.

Afiyet olsun cnm.

Canım Hürriyet yazarlarından Ayşe Aralın bi köşesi var yetiş ayşe. Ona mail at yayınlar. Bu yolla çok yardım toplanıyor haberin olsun.

Menün güzel canım afiyet olsun.

dün kendimize kocişimle bayramlık aldıkk. cicik cicik bayramda el öpmeğe giden çocuklara benzedik. çooooooook mutlu oldum dün akşam çocuklar gibiydim

Güle güle kullanın canım cicilerinizi.

Canım Hürriyet yazarlarından Ayşe Aralın bi köşesi var yetiş ayşe. Ona mail at yayınlar. Bu yolla çok yardım toplanıyor haberin olsun.

tmm ÖZGEcim duymamıştım buraya gazete de gelmiyor da :) müdürümle konuşayım yarın.

canım ben kitap kırtasiye gönderebilirim birde çocukların küçülmüş elbise ve ayakkabılarını eğer olursa özelden mesaj at nereye göndereceğimi

teşk cnm ilgine. mesaj attım sana

[
PERİcim keşke bırakmasan.. ama sorunlarım var diyosun. bırakırsan da aman diyete dikkat et. geri döndüğünde almış olma cnm korumaya çalış en azından.

lethem dikkat etmeye çalışıyorum ama odaklanamıyorum almamaya çalışıcam su günler bir geçsin
hakkında hayırlısı canım umarım işe yarar...

umarım yarar canım..bide takımı düşünüyorum size karşı sorumluluklarım var üzülüyorum sonra

gittimde görüşemedim tatlım.hanımefendi randevu verip izne ayrılmışşş.ya buna deli oluyorum işte madem izne çıkıcan niye randevu veriyosun ya:84:

insan ne iş yaparsa yapsın sorumluluk sahibi olmalı

bayramlar benim içinde çok özeldir taki evlenene kadar şimdi bayram gelecek diye içim titriyor ne güzel hala o çoşkuyu hissedebilmen

Tamam canım sen bilirsin.

burdaki herkesi çok seviyorum buralarda olacagım için uğramak isterim ama yine

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

günaydın kızlar...

sabah lor peynirden omlet 4 zeytin kendi yaptığım sekersiz marmelattan 2 ç.k
öğlen tavuk salata ayram(doymazsam pırasa)
aksam (pırasa yememişsem)pırasa yoğurt salata
pırasa yediysem süt meyve

Günaydın ben geldim

Dünki menüm

Sabah domatesli kepek ekmeğine tost bir bardak çay
Ara yok
Öğlen tavuk haşlama salata ayran
Ara Bir armut
Akşam
Bir tabak taze fasulye domates salatası

2 Litre Su
2 bardak yeşilçay
30 dk yürüyüş

afiyet olsun canım..
cok güzel gecimişsin dünü..

Menün bence şahane canım.
Ama aralara meyve ve yeşilçayda eklesen süper olur.
Böylece metabolizman da hızlanmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…