Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar çok gerginim bu aralar herkese çatıyorum
neyse sabah 45.dkka bisiklet sürdüm
menüyü sonra eklerim

aslında bayramın 2.gününe kadar burdayım amcam rahatsız o yüzden 2.günü ankaraya gideceğim inşallah bayram benim için iyi geçer kaçamaksız bitiririm

gecmiş olsun tatlım..
yememe olayı bu hepimiz için gecerli canım kacamak yapmamak zorundayız..ve benim kasım sonu 58.9 olmam gerek
yememek için nasıl savasıcam kendimle bi bilsen

gecmiş olsun tatlım..
yememe olayı bu hepimiz için gecerli canım kacamak yapmamak zorundayız..ve benim kasım sonu 58.9 olmam gerek
yememek için nasıl savasıcam kendimle bi bilsen

hani herkes diyorya kafada bitirmek gerek gerçekten çok doğru ben tatlıya çok düşkün biriyim ama artık çayımı bile şekersiz içebiliyorum istemek önemliymiş inşallah bu azmim devam eder

hani herkes diyorya kafada bitirmek gerek gerçekten çok doğru ben tatlıya çok düşkün biriyim ama artık çayımı bile şekersiz içebiliyorum istemek önemliymiş inşallah bu azmim devam eder

inş canımm..
benim kafada bitmiiyor malesef gece rüyalarımda yemek yiyorum nolcaksa benim sonum dün gece patatesli kol böreği yedim...
napcam ben bu beynimi bilemiyorum...

merhabalarrr :)

kızlar bu monti harika bişey yaa dün baslamama rağmen 700 gr eksilmisim yarına inş + cıkmıcam..

zevcan yaa şu bayram geçsin ben de bakcam neymiş monti. uygulayabilir miyim.. özendirdin wallaa :))

cnm menün gayet güzelmiş

benim menüm (11.11.10)
sabah tost, çay
öğlen yine tost ama yarım
ara yok
akşam, barbunya, 1 köfte, salata

biliyorumm 2 kere tost olmaaz ama ben de saldım bu ara yani arkadaşlarla okul sorası cafeye gidiyorum, çok bunaldım odada tek oturmaktan.. orda da tost en masumu. bayram sonrası düzene girerim diye umuyorum..

4. TAKIM 181. ETAP
İrem&Özge ( 70,9 /)
meyvenull ( 61,4 )
NeKss ( 63,0 / )
PrensesPeri ( 75,0 /)
lethem ( 49,3 / )
cemrehayal( 91,8 / )
hasretim34 ( 70,4 / )
tlyonl2009 ( 54,3 / )
pamukcuk ( 76 / )

4.TAKIM TOPLAM KİLO 616,7 / 612,1 / 4,6 / % 0,75

biliyorum cnm.. tatil moduna girdim sanırım, tek hedefim bayramda almamak ve dönünce ilk baştaki gibi devam etmek.. böle gidersem ucuna gelmişken mezun olamam farkındayım..

ZEVCAN cım ben sabah tartılmıştım, 49.4 çıktım.. + dayım malesef. yarın sabah tartılcam yine ama bazı sabahlar net olmuyor. giremessem böyle geçersiniz.. :2:

kızlar bende + dayım malesef ..
61.8 olmusum..
gecen haftaki kekleri kurabiyeleri börekleri eritemedim...
tabi wc durumuda 2 gündür yok..
özgecim fmf ağısı baslangıcı gibi bi ağrım var karnımda bu gün fazla olamıcam takımda yani durabildiğim kadar dururum ama ilerlerse bu ağrı hastaneliğim her zamnki gibi..

bu arada ben bayram haftası bildirim olmasın diyorum.. hepimizin işleri olucak bayram sonucda..

Son düzenleme:
4. TAKIM 181. ETAP

İrem&Özge ( 70,9 /)
meyvenull ( 61,4 /61.8/-0.4/%-0,65)
NeKss ( 63,0 / )
PrensesPeri ( 75,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
lethem ( 49,3 / 49,4/0,1/%0,2)
cemrehayal( 91,8 /92/-0,2/%-0.22 )
hasretim34 ( 70,4 / )
tlyonl2009 ( 54,3 / )
pamukcuk ( 76 / 75,5/0,5/%0,66)

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 612,1 / )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…