Zevcan bana bişiy olmaz deme. Şimdi olmaz yarın öbür gün vücud güçsüz dişer. Şimdi genciz direncimiz kuvvetli ama ilerde ne olacağı bilinmez.
kızlar anladım ki mutsuzken diyet yapamıyorum ben...
su içmek gelmiyo içimden zaten yemekde yemiyorum..sabah biraz haslanmıs sebze yemiştim öğlen sebze istemedi canım biraz salata yedim aksamda yine sebzelerden yicem ama aclık hissederik yemiyorum bayılmamak için yiyorum..
önceden sürekli yerdim şimdide yiyemiyorum bu ii mi kötümü karar veremedim ama zayıflamama + bi durum sanırım...
kızlar anladım ki mutsuzken diyet yapamıyorum ben...
su içmek gelmiyo içimden zaten yemekde yemiyorum..sabah biraz haslanmıs sebze yemiştim öğlen sebze istemedi canım biraz salata yedim aksamda yine sebzelerden yicem ama aclık hissederik yemiyorum bayılmamak için yiyorum..
önceden sürekli yerdim şimdide yiyemiyorum bu ii mi kötümü karar veremedim ama zayıflamama + bi durum sanırım...
fıstığım az önce okudum
erkek arkadasın üzmüş seni :2:
ah bu erkekler
sakın moralini bozma.bak sağlığından olursun allah korusun
sen bu insanla evlenmeyi düşünüyorsun.mutlaka barışırsınız
,hatasını anlar özür diler senden
saol tatlımm..nasıl olcak hiç bilmiom yaa cok canım sıkılıyo..
sevgilim olcak insanlada kavga ettik cok ağır sözler söyledi biz evlenmicez..
günaydın kızlar dünkü menü:
sabah peynir ve 1 dilim ekmek
öğle:3 tane köfte ve salata
ara :hurma
akşam:kıymalı karnabahar ve 1 kase yoğurt
2,5 lt su
sabah 40 dkka bisiklet çevirdim.....
kızlar otobüste bulamadım cuma aksamına yaaaaa dolmus hepsi.. :84:
tatlım ben bu alıntıyı yaptıkyan sonra otobüs bulamadığını okudum üzüldüm yaafilizim günaydın...
kız erken gelmen benim cok hosuma gidiyor sabah oturduğumda pc basına birnin bişiler yazmıs olması cok güzel...
afiyet olsun canım menün gayet güzel diyetisyene de gitmen ii olucak senin için..ayda 1 de olsa git..
bende cuma memlekete gidiyorum :76:
aksam efe turun 8 otobüsüyle aştiden gidicem daha şimdiden heycanlanmaya basladımzaten valizim falan hazırda beklio
ay bu alıntıdan sonrada barıştığınızı okudum . hayırlısı olsun canımsaol tatlımm..nasıl olcak hiç bilmiom yaa cok canım sıkılıyo..
sevgilim olcak insanlada kavga ettik cok ağır sözler söyledi biz evlenmicez..
kızlar otobüste bulamadım cuma aksamına yaaaaa dolmus hepsi.. :84:
selamlar kızlaaarr
zevcancım, biliyorum insan sevince gözü görmüyo hiçbişiyi ama lütfen lütfen dikkatli kararlar al. bütün hayatını etkileyecek bu kararın. karşındaki insanın sana sevgi ve dahası saygısından emin ol. şimdiden böle davranan biri evlenince çok daha ağır konuşabilir. bu sefer hem sana hem ailene laf söyleyebilir, çok kırıcı olur bunlar. herşeyin hayırlısı canım barışmışsınız ama yine yapmasın yani.
süper gidiyosun canımm
kızlar yaa hastalıktı, tansiyon korkumdu bu haftaki sabah kaçamaklarımdı bilmiyorum da bugün bi arkadaşım kilo mu aldın dedi :2: ne diyeceğimi bilemedim, ben gr gr da olsa kilo veriyorum diyorum, o arkadaş almışsın, yüzün dolmuş diyo :2:
biliyorum ilk başlardaki kadar sıkı diyet yapmıyorum ama bayram dönüşünde asılcam walla. spora da başlıcam. hergün mekik çekmessem hatta atın beni gruptan, sporsuz şekillenemicem ben
bugünkü menüm:
sabah yarım simit, çay
ara çubuk kraker
öğlen tost (okuldan sora ark tutturdu dışarda yiyelim die, en masumu buydu cafede
ara yapmıcam
akşam da kahvaltılık tarzı yerim, peynir, dom salt falan..
ÖZGE cim bu resimler süper, çok güzel olmuşlar. benim moralim bozuldu, spor yapmadan böyle olamam, 45 de olsam olamam
selamlar kızlaaarr
zevcancım, biliyorum insan sevince gözü görmüyo hiçbişiyi ama lütfen lütfen dikkatli kararlar al. bütün hayatını etkileyecek bu kararın. karşındaki insanın sana sevgi ve dahası saygısından emin ol. şimdiden böle davranan biri evlenince çok daha ağır konuşabilir. bu sefer hem sana hem ailene laf söyleyebilir, çok kırıcı olur bunlar. herşeyin hayırlısı canım barışmışsınız ama yine yapmasın yani.
süper gidiyosun canımm
kızlar yaa hastalıktı, tansiyon korkumdu bu haftaki sabah kaçamaklarımdı bilmiyorum da bugün bi arkadaşım kilo mu aldın dedi :2: ne diyeceğimi bilemedim, ben gr gr da olsa kilo veriyorum diyorum, o arkadaş almışsın, yüzün dolmuş diyo :2:
biliyorum ilk başlardaki kadar sıkı diyet yapmıyorum ama bayram dönüşünde asılcam walla. spora da başlıcam. hergün mekik çekmessem hatta atın beni gruptan, sporsuz şekillenemicem ben
bugünkü menüm:
sabah yarım simit, çay
ara çubuk kraker
öğlen tost (okuldan sora ark tutturdu dışarda yiyelim die, en masumu buydu cafede
ara yapmıcam
akşam da kahvaltılık tarzı yerim, peynir, dom salt falan..
ÖZGE cim bu resimler süper, çok güzel olmuşlar. benim moralim bozuldu, spor yapmadan böyle olamam, 45 de olsam olamam
ZEVCANcım walla bayram da kalabalık oluyo. 1 ay önceden gidiş dönüş almıştım. umarım soraki güne bulursun.
tatlım ben bu alıntıyı yaptıkyan sonra otobüs bulamadığını okudum üzüldüm yaaya tatlım yalova bursa arabalarını bi araştır. genelde onlarda bulabilirsin.
ay bu alıntıdan sonrada barıştığınızı okudum . hayırlısı olsun canım
:84:
canim menpnde hic sulu bisey yok.aklsama bari corba yogurt filan ye :)
ZEVCANım herşeyin hayırlısı canım
[kızlar yaa hastalıktı, tansiyon korkumdu bu haftaki sabah kaçamaklarımdı bilmiyorum da bugün bi arkadaşım kilo mu aldın dedi :2: ne diyeceğimi bilemedim, ben gr gr da olsa kilo veriyorum diyorum, o arkadaş almışsın, yüzün dolmuş diyo :2:
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?