Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işte bende olanda tam olarak bu moralim çok bozuk ve odaklanamıyorum diyete

fıstığım az önce okudum
erkek arkadasın üzmüş seni :2:
ah bu erkekler

sakın moralini bozma.bak sağlığından olursun allah korusun
sen bu insanla evlenmeyi düşünüyorsun.mutlaka barışırsınız
,hatasını anlar özür diler senden

özür diledi canım az önce...barıstık düşündüğüm gibi ama bakalım bi sonra ki kavgamız nasıl ne zamn olucak..

selamlar kızlaaarr

saol tatlımm..nasıl olcak hiç bilmiom yaa cok canım sıkılıyo..
sevgilim olcak insanlada kavga ettik cok ağır sözler söyledi biz evlenmicez..

zevcancım, biliyorum insan sevince gözü görmüyo hiçbişiyi ama lütfen lütfen dikkatli kararlar al. bütün hayatını etkileyecek bu kararın. karşındaki insanın sana sevgi ve dahası saygısından emin ol. şimdiden böle davranan biri evlenince çok daha ağır konuşabilir. bu sefer hem sana hem ailene laf söyleyebilir, çok kırıcı olur bunlar. herşeyin hayırlısı canım barışmışsınız ama yine yapmasın yani.

günaydın kızlar dünkü menü:
sabah peynir ve 1 dilim ekmek
öğle:3 tane köfte ve salata
ara :hurma
akşam:kıymalı karnabahar ve 1 kase yoğurt
2,5 lt su

sabah 40 dkka bisiklet çevirdim.....

süper gidiyosun canımm

kızlar yaa hastalıktı, tansiyon korkumdu bu haftaki sabah kaçamaklarımdı bilmiyorum da bugün bi arkadaşım kilo mu aldın dedi :2: ne diyeceğimi bilemedim, ben gr gr da olsa kilo veriyorum diyorum, o arkadaş almışsın, yüzün dolmuş diyo :2:

biliyorum ilk başlardaki kadar sıkı diyet yapmıyorum ama bayram dönüşünde asılcam walla. spora da başlıcam. hergün mekik çekmessem hatta atın beni gruptan, sporsuz şekillenemicem ben

bugünkü menüm:
sabah yarım simit, çay
ara çubuk kraker
öğlen tost (okuldan sora ark tutturdu dışarda yiyelim die, en masumu buydu cafede
ara yapmıcam
akşam da kahvaltılık tarzı yerim, peynir, dom salt falan..

ÖZGE cim bu resimler süper, çok güzel olmuşlar. benim moralim bozuldu, spor yapmadan böyle olamam, 45 de olsam olamam

tatlım ben bu alıntıyı yaptıkyan sonra otobüs bulamadığını okudum üzüldüm yaa ya tatlım yalova bursa arabalarını bi araştır. genelde onlarda bulabilirsin.
saol tatlımm..nasıl olcak hiç bilmiom yaa cok canım sıkılıyo..
sevgilim olcak insanlada kavga ettik cok ağır sözler söyledi biz evlenmicez..
ay bu alıntıdan sonrada barıştığınızı okudum . hayırlısı olsun canım
kızlar otobüste bulamadım cuma aksamına yaaaaa dolmus hepsi.. :84:

:84:

kizlar size mis gibi sebze corbasi tarifi vericem,az önce yaptim cok begendim ben

SEBZE ÇORBASI DİYET TARİFİ

4 adet taze fasulye ( evde yoktu koymadim ben)
1 orta boy kereviz
1 orta boy kabak
1 orta boy domates
1 orta boy patates
1 orta boy soğan
1 adet pırasa
2 adet havuç
2 yaprak lahana
2 baş brokoli
yarım çay bardağı zeytinyağı
su
tuz
Yapılışı Bütün sebzeleri ayıklayın ve yıkayın. Süzüldükten sonra mümkün olduğunca iri doğrayın (elle doğrayın). Patatesi, soğanı, kerevizi, domatesi dört parça halinde kesin. Bütün sebzeleri düdüklü tencerenin içine yerleştirin. Üzerine sebzelerin yüksekliğinden 5-6 cm aşağıda kalmak üzere su koyun.

Zeytinyağını koyun. Arzu ederseniz tuz da koyun. Tencerenin buhar düdüğü açık kalmak üzere kapatın. Yüksek ateşte buhar çıkana kadar bekleyin. Daha sonra düdüklü tencere buhar çıkışını kapatın. Ateşi kısın. 20-25 dakika daha pişirme işine devam edin. Ateşten indirilen düdüklü tencereyi soğutun. Emniyetli bir şekilde açın. Biraz soğuduktan sonra el blenderi ile (tencere içinde parçalayarak) tamamen sıvı hale getirin. Çorba servise hazır.

ayrica benim düdüklü tencerem yoktu normal tencerede yaptim,malzemelri kücük kücük dogradim,pisdikten sonra blendirdan gectim bhioraz kati oldu bende kaynamis su ilave edip bir tasim daha kaynattim gayette güzel oldu tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

canim menpnde hic sulu bisey yok.aklsama bari corba yogurt filan ye :)

akşama yine bi arkadaşım gelcek. yoksa çorbam vardı dünden. ama arkadaş kahvaltılık istiyo. işte yalnız kalınca ii oluo ama biri gelince mecburen misafir diye ona uyuyosun..

lethemcim fazla karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun canım..baska seylerde ekle bence..
kendim konusunda moralim cok bozuk canım ...

ZEVCANcım walla bayram da kalabalık oluyo. 1 ay önceden gidiş dönüş almıştım. umarım soraki güne bulursun.

keske bende öyle yapsaydım hiç aklıma gelmedi biteceği :84:

canım sakarya otobüslerine baktım ama vip gel konusalım dedi..artık çankırıdan direk gidicem gece 3 de evde olucam :95:
canim menpnde hic sulu bisey yok.aklsama bari corba yogurt filan ye :)

tarif için teşekkürler yasocumm

canım o arkadaşın biraz fesatsa ondan sölemiş olabilir.1 kilo bile versen farkediyorki o kadar kilo verdin ebelli etmezmi kendini :97: sıkma sen canını o onun dengesizliği

hasretim hep çorba içiyor akşamları kahvaltılıkla değiştirmesi iyi olmus sabahlarıda erken saat oldugu için edemiyor kahvaltı

bide kızlar erkek ark.ım yazınki halimi görmedi. o beni gördüğünde zaten 3.5 kilo kadar vermiştim. ondan bi kere de spora başlamış bana da sen de mi yapsan demişti. ben sinir olmuştum, o kadar kilo verdim diom ama anlamıyo tabi, önceki halimi bilmediğinden...... bu kilo almışsın diyen de bi erkek ark ım patavatsızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…