- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Spor yapmanın kötü değil canım perşembe yüklenme benden çok yapıyorsun ama bazen 3 saat 4 saatten bahsediyorsun bu kötü iki saat sana yeter de artar dikkat et.boyle minnak olduğuma aldanma boğazına takilirim aynaya bakınca zaten cirkefin alasini goruyorumHani spor çok yapmam kötüydü kız hangisi iyi karar verben çirkefim haaa sen çirkef görmemişsin görürsün o zaman artık yedim seni
Sana tatlım nasılsın kilolar ne alemdeHayırlı aksamlar kızlar :)
Sağol kuzum sana daHayırlı aksamlar kızlar :)
Het gün en az 200 dk oluyor bazen değil size yazdığım sadece yürüyüş ve koşu süresi diğerlerini hesaplayamıyorum abla duramıyorum spor yapmadan vaktim çok bol boş boş yatamıyorum sen görürsün cuma günüSpor yapmanın kötü değil canım perşembe yüklenme benden çok yapıyorsun ama bazen 3 saat 4 saatten bahsediyorsun bu kötü iki saat sana yeter de artar dikkat et.boyle minnak olduğuma aldanma boğazına takilirim aynaya bakınca zaten cirkefin alasini goruyorum
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem ben biraz kendime geldim ama hala yutkunamıyorum kocaman bir delik var ağzımda :)
@Colorayzn bugün kü menüm
Sabah
Yoğurtlu yulaf kepeği 2 yumurta beyazı
Öğlen
Haşlama tavuk
Akşam YÖK maalesef diş çekildi halaaa uyuşuk yanak
1700lt su daha 750lik içerim
Sporuuummm
Dünkü spordan 20tane
Bugünkünden 75 tane
150 tane dambıl
Vee squat Leslie 35 dk az önce @emilian nın paylaştığını yaptım 5km yürüyüş pehhh hem regl hem diş ağrısı ben de bayağı ilerleme var
Bozma moralini daha iki gün var iner cumayamoralim bozuk dünkü kilomdan 300gr artıdayım bu sabah.halbuki hiç kaçamakta yapmadım
Teşekkür ederim FatimemGörüşürüz ablacım :)
Resim çok güzel, elbisen de çok tatlı :)
Hoşbuldum Klorlumm :)
Evet o elbise teşekkür ederimBende baktim resmine sabah yeni aldigi elbise sanirim gecen oneride bulunmustu :) gayet guzel durmus :))
Dukan bobreklere zarar verebiliyor o kadar ödem de bundan olabilir bence sebze haftası yap bir bak duruma birde dr a gitmeni öneririm nefroloji ye dukan yaptığını söyleyip tahlillerine bir baktır.ya ne zamandır yapıyorum ama vicdan yaparım sonra
Turşu ve bulgur pilavı ödem yapar çarşamba perşembe tuketmemek iyi olur.anlamadım turşu ödem mi yapıyor aman Allahım bilsem yemezdim belki de ondan + çıktım bugün
Jillian süper inceleme sağlıyor grup olarak yapmıştık daha önce.bu jillian hakkında ne düşünüyorsunuz çok zor görünüyor ama sonuçlar da harika görünüyor ne dersiniz?
Şimdiye kadar giden hep yağdan ayın sonunda görücez Dr da bakalım ne olucak ama cuma günü pek umutlu değilim daha yeni regl olduğum içinOoo abla sahalara döndünnn maşallah spor süper ama menü çok az o kadar spor yapıyorsun yağ yakamamışsındır pek yemek yemediğin içi
Ah canım ah ödem dolup gelmede sen yeter ki ben göreyim yen beni sıkıntı yok canım ben mezun olmadan sen mezun olHet gün en az 200 dk oluyor bazen değil size yazdığım sadece yürüyüş ve koşu süresi diğerlerini hesaplayamıyorum abla duramıyorum spor yapmadan vaktim çok bol boş boş yatamıyorum sen görürsün cuma günü
Bozma moralini daha iki gün var iner cumaya
Teşekkür ederim Fatimem
Evet o elbise teşekkür ederim
Dukan bobreklere zarar verebiliyor o kadar ödem de bundan olabilir bence sebze haftası yap bir bak duruma birde dr a gitmeni öneririm nefroloji ye dukan yaptığını söyleyip tahlillerine bir baktır.
Turşu ve bulgur pilavı ödem yapar çarşamba perşembe tuketmemek iyi olur.
Jillian süper inceleme sağlıyor grup olarak yapmıştık daha önce.
İnşallah regl ile odemde giderse bı rahat nefes alırsın canım dişin içinde gecmis olsunŞimdiye kadar giden hep yağdan ayın sonunda görücez Dr da bakalım ne olucak ama cuma günü pek umutlu değilim daha yeni regl olduğum için
Suyumu iyi içiyorum ama böbreklerime zarar vermez diye düşünüyorum ama benim ödemim yıllardır var yani Yen'i olan bir şey değil neredeyse 8yıldır bu ödem ben de var bazen olmuyor bazen yoğun oluyorBozma moralini daha iki gün var iner cumaya
Teşekkür ederim Fatimem
Evet o elbise teşekkür ederim
Dukan bobreklere zarar verebiliyor o kadar ödem de bundan olabilir bence sebze haftası yap bir bak duruma birde dr a gitmeni öneririm nefroloji ye dukan yaptığını söyleyip tahlillerine bir baktır.
Turşu ve bulgur pilavı ödem yapar çarşamba perşembe tuketmemek iyi olur.
Jillian süper inceleme sağlıyor grup olarak yapmıştık daha önce.
Abartma sen mezun olmadan benim mezun olmam mümkün değil hedefim 85 kg değilseAh canım ah ödem dolup gelmede sen yeter ki ben göreyim yen beni sıkıntı yok canım ben mezun olmadan sen mezun ol
Sağol kuzum valla çektim rahatladım bugün bi baktım aynadan meme gibi küçük bi şişlik oluşmuş hemen gittim çektirdim rahatladım vallaİnşallah regl ile odemde giderse bı rahat nefes alırsın canım dişin içinde gecmis olsun
Evet canım bulgur da ödem yapar perşembe öğle yemeğini protein yap akşam dayanabiliyorsan yumurta ile yoğurtlu karıştır pul biber kekik ekle ye ben de ne biçim rakibim beni yen diye elimden geleni yapiyorumBulgur da mı öyle yarın yiyecektim yemeyim çok iyi oldu bunu öğrendiğim. Jillian için de gruba yazdım jillian grubu varmış bakalım deneyeceğim olacak mı çok korkutucu görünüyor
Iyykkkkkkk yumurta zor yiyorum zaten bir de yoğurtla ıyyyyyyyy akşam çorba içerim aman Allahım yoğurt ve yumurta kusucammmmEvet canım bulgur da ödem yapar perşembe öğle yemeğini protein yap akşam dayanabiliyorsan yumurta ile yoğurtlu karıştır pul biber kekik ekle ye ben de ne biçim rakibim beni yen diye elimden geleni yapiyorum
Tekrardan geçmiş olsun canımSağol kuzum valla çektim rahatladım bugün bi baktım aynadan meme gibi küçük bi şişlik oluşmuş hemen gittim çektirdim rahatladım valla
Dene tadını seveceksin ben çok severim yoğurt la daha güzel oluyor hem yoğurt kalsiyum göbek yağları için yumurta da protein ikisi bı aradaIyykkkkkkk yumurta zor yiyorum zaten bir de yoğurtla ıyyyyyyyy akşam çorba içerim aman Allahım yoğurt ve yumurta kusucammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?