Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hani spor çok yapmam kötüydü kız hangisi iyi karar ver ben çirkefim haaa sen çirkef görmemişsin görürsün o zaman artık yedim seni
Spor yapmanın kötü değil canım perşembe yüklenme benden çok yapıyorsun ama bazen 3 saat 4 saatten bahsediyorsun bu kötü iki saat sana yeter de artar dikkat et.boyle minnak olduğuma aldanma boğazına takilirim aynaya bakınca zaten cirkefin alasini goruyorum

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem ben biraz kendime geldim ama hala yutkunamıyorum kocaman bir delik var ağzımda :)
@Colorayzn bugün kü menüm

Sabah
Yoğurtlu yulaf kepeği 2 yumurta beyazı

Öğlen
Haşlama tavuk

Akşam YÖK maalesef diş çekildi halaaa uyuşuk yanak

1700lt su daha 750lik içerim
Sporuuummm
Dünkü spordan 20tane
Bugünkünden 75 tane
150 tane dambıl
Vee squat Leslie 35 dk az önce @emilian nın paylaştığını yaptım 5km yürüyüş pehhh hem regl hem diş ağrısı ben de bayağı ilerleme var

Het gün en az 200 dk oluyor bazen değil size yazdığım sadece yürüyüş ve koşu süresi diğerlerini hesaplayamıyorum abla duramıyorum spor yapmadan vaktim çok bol boş boş yatamıyorum sen görürsün cuma günü

Ooo abla sahalara döndünnn maşallah spor süper ama menü çok az o kadar spor yapıyorsun yağ yakamamışsındır pek yemek yemediğin içi

moralim bozuk dünkü kilomdan 300gr artıdayım bu sabah.halbuki hiç kaçamakta yapmadım
Bozma moralini daha iki gün var iner cumaya
Görüşürüz ablacım :)
Resim çok güzel, elbisen de çok tatlı :)

Hoşbuldum Klorlumm :)
Teşekkür ederim Fatimem
Bende baktim resmine sabah yeni aldigi elbise sanirim gecen oneride bulunmustu :) gayet guzel durmus :))
Evet o elbise teşekkür ederim
ya ne zamandır yapıyorum ama vicdan yaparım sonra
Dukan bobreklere zarar verebiliyor o kadar ödem de bundan olabilir bence sebze haftası yap bir bak duruma birde dr a gitmeni öneririm nefroloji ye dukan yaptığını söyleyip tahlillerine bir baktır.
anlamadım turşu ödem mi yapıyor aman Allahım bilsem yemezdim belki de ondan + çıktım bugün
Turşu ve bulgur pilavı ödem yapar çarşamba perşembe tuketmemek iyi olur.
bu jillian hakkında ne düşünüyorsunuz çok zor görünüyor ama sonuçlar da harika görünüyor ne dersiniz?
Jillian süper inceleme sağlıyor grup olarak yapmıştık daha önce.

Ooo abla sahalara döndünnn maşallah spor süper ama menü çok az o kadar spor yapıyorsun yağ yakamamışsındır pek yemek yemediğin içi
Şimdiye kadar giden hep yağdan ayın sonunda görücez Dr da bakalım ne olucak ama cuma günü pek umutlu değilim daha yeni regl olduğum için

Ah canım ah ödem dolup gelmede sen yeter ki ben göreyim yen beni sıkıntı yok canım ben mezun olmadan sen mezun ol

Bulgur da mı öyle yarın yiyecektim yemeyim çok iyi oldu bunu öğrendiğim. Jillian için de gruba yazdım jillian grubu varmış bakalım deneyeceğim olacak mı çok korkutucu görünüyor

Suyumu iyi içiyorum ama böbreklerime zarar vermez diye düşünüyorum ama benim ödemim yıllardır var yani Yen'i olan bir şey değil neredeyse 8yıldır bu ödem ben de var bazen olmuyor bazen yoğun oluyor

Ah canım ah ödem dolup gelmede sen yeter ki ben göreyim yen beni sıkıntı yok canım ben mezun olmadan sen mezun ol
Abartma sen mezun olmadan benim mezun olmam mümkün değil hedefim 85 kg değilse ödem dolmam inşallah ya köpek var ya çıktığımda bakıyorum zaman geçmiş yürüyüş öyle öyle 2 saat oluyor diğer sporları da biliyorsun sarkma korkusu var ondan yapıyorum delirmiş gibi of of

Salı menum

Sabah yulaf ezmesi muz keten tohumu süt karışım.

Öğlen az çiğ badem 2 kare bitter sade kahve

Akşam yeşil fasulye 4 kaşık ve 3 kaşık karabugday

Ara 1 dilim kavun

Spor 100 jj 100 dk anca cezamı yapabildim nobetteydim
Su 2 lt

Çarşamba
Sabah 2 dilim ekmek arası peynir çay

Öğlen 2 kare bitter sade filtre kahve 1 avuç çiğ çerez

Akşam 2 kaşık domates biber kavurması 1 dilim çavdar ekmek az peynir domates salatalık çay

Ara az üzüm 1 çay bardağı süt

Spor 7900. Adım olmuş şimdi biraz daha yürüyüşe cikicam
Su 2 lt

Bulgur da mı öyle yarın yiyecektim yemeyim çok iyi oldu bunu öğrendiğim. Jillian için de gruba yazdım jillian grubu varmış bakalım deneyeceğim olacak mı çok korkutucu görünüyor
Evet canım bulgur da ödem yapar perşembe öğle yemeğini protein yap akşam dayanabiliyorsan yumurta ile yoğurtlu karıştır pul biber kekik ekle ye ben de ne biçim rakibim beni yen diye elimden geleni yapiyorum

Evet canım bulgur da ödem yapar perşembe öğle yemeğini protein yap akşam dayanabiliyorsan yumurta ile yoğurtlu karıştır pul biber kekik ekle ye ben de ne biçim rakibim beni yen diye elimden geleni yapiyorum
Iyykkkkkkk yumurta zor yiyorum zaten bir de yoğurtla ıyyyyyyyy akşam çorba içerim aman Allahım yoğurt ve yumurta kusucammmm

Iyykkkkkkk yumurta zor yiyorum zaten bir de yoğurtla ıyyyyyyyy akşam çorba içerim aman Allahım yoğurt ve yumurta kusucammmm
Dene tadını seveceksin ben çok severim yoğurt la daha güzel oluyor hem yoğurt kalsiyum göbek yağları için yumurta da protein ikisi bı arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…