Birinciliği almam lazım...Takim içi ilk 3...
1. sıra
Whiteblacklife arkadaşımıza ait
2. sırada onu takip edenColorayzn yeralıyor
3.'lük
Mydestinyy 'e gidiyor
Listeye girme hakkını kıl payı kaybeden @bilinmeyenkullanici u da
tebrik ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
Alirsinn whitela kapisinBirinciliği almam lazım
Aynen aslında rakip oluyoruz ya karşılıklı yarışma da yapmak lazımAlirsinn whitela kapisin
Gel canım gel kapisalimAlirsinn whitela kapisin
Dinlensin bakalım yarın yemek temizlik ütü spor iki çocuk ne dinlenirim amaYarina egzersiz yok kaslarimizin dinlenmesi açısından.
Kaslarinizi yoracak egzersizler yapmayın zaten yuruyus vs yapinDinlensin bakalım yarın yemek temizlik ütü spor iki çocuk ne dinlenirim ama
Takimca yarisiriyoruz ama pek katilim yok baksanaAynen aslında rakip oluyoruz ya karşılıklı yarışma da yapmak lazım
Ben diyecektim ama yanlış anlasirim diye sustumTakimca yarisiriyoruz ama pek katilim yok baksana
Zaten bir avucuz be kuzum.gelen giden belli bu sari kart isini de o sebepten devreye soktum takima ses lazimBen diyecektim ama yanlış anlasirim diye sustum
Evet canım günde iki mesaj bı menü tamam diyorlar biz burada hep beraber motive olmaya çalışıyoruz sonra cuma nota gelecek mi diye kara kara düşünüyoruz kim ne yaptı ne durumda bilmiyoruzZaten bir avucuz be kuzum.gelen giden belli bu sari kart isini de o sebepten devreye soktum takima ses lazim
Belediye çalışıyor, çalışacak ...Evet canım günde iki mesaj bı menü tamam diyorlar biz burada hep beraber motive olmaya çalışıyoruz sonra cuma nota gelecek mi diye kara kara düşünüyoruz kim ne yaptı ne durumda bilmiyoruz
Belediye çalışıyor halk kırıyor ne yapsın belediye yazık değil mi bu kadar emegeBelediye çalışıyor, çalışacak ...
Saygılarımla efeeemm
Belediye çalışıyor halk kırıyor ne yapsın belediye yazık değil mi bu kadar emege
Oyum senin başkanım bu sarı kart olayı herkese bı uyarı olur inşallahBilemiyciiim artik sevgili secmenimm :)
Umuyorumm sevgili secmenimmm :)Oyum senin başkanım bu sarı kart olayı herkese bı uyarı olur inşallah
Bugun menumColorayzn
Sabah
Menemen
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Ogle
1 biber dolmasi
2 yk yohurt
Aksam
Hamburger
Patates kizartmasi
Zero
(Yarin dukana baslayacagim icin bu ogun kendime motivasyon yemegi oldu)
Spor 140 dk yuruyus
Su 2 ltre
Gördün kevserim colorcumbana ne etti yaptırdı sporu çekildi kenara
Çıkmaman iyi olmuş eve zor attım kendimi hele alerjinin varsa adım atma dışari sicakta
Gördün kevserim colorcumbana ne etti yaptırdı sporu çekildi kenara
Çıkmaman iyi olmuş eve zor attım kendimi hele alerjinin varsa adım atma dışari sicakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?