- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
1.5 yaşında 2 yaş olacak ocakta emmiyor ama yoksa diyet yapmazdım. Çok uğraştım ama idrar enfeksiyonu geçirdi 1 hafta yattık hastanede o ara bıraktı iştahı kesildi bi da emmedi sagdım sagdım verdim ama emmediği için git gide azaldı sonrada bitti sütümAfiyet olsun canim menu gayet guzel.bebegin nekadarlik?
Bu arada kartlarini gordum kuzum ekledim favorilerime :)
Yok canım sıkıcı değil diye söyledim yoksa leslie daha fazla yaktırıyor haklısın sen leslie den sıkıldım dedin diye söyledim ben de yaptım vakit nasıl geçti anlamadımBaktim leslie kadar sıkıcı degil gibi
Görüyorum zaten inşallah 80leri 70 leri de görürüm en yakındaAmin canım sende etkisini göreceksin strecin
Ben çok sevdim vakit nasıl geçti anlamadım tavsiye ederim :)squat girl var videosunda 35 dk da yürüyüşle 200 kalori
3 ay var benim kizimla aralarinda ozaman:)1.5 yaşında 2 yaş olacak ocakta emmiyor ama yoksa diyet yapmazdım. Çok uğraştım ama idrar enfeksiyonu geçirdi 1 hafta yattık hastanede o ara bıraktı iştahı kesildi bi da emmedi sagdım sagdım verdim ama emmediği için git gide azaldı sonrada bitti sütüm
Yarin sabah erken kalkip deneyecegimYok canım sıkıcı değil diye söyledim yoksa leslie daha fazla yaktırıyor haklısın sen leslie den sıkıldım dedin diye söyledim ben de yaptım vakit nasıl geçti anlamadım
Tmm istedigin squat olsunGörüyorum zaten inşallah 80leri 70 leri de görürüm en yakında
Colorayzn ay sonu squat ver de colorcum 250 yapayım herkese fark atayım Jennifer Lopez popomla
Al kaptanım 80+124 toplam da 204Sen 100 yap 150 yapmayan en cirkef
Al kaptanım 80+124 toplam da 204
Sen istedin bende yaptım yap şimdi 150 tane bakalım. Cirkefim ben kaptanım bilmiyormuydun senNeeeyyyyy
Kac dklik gunluk sporuSquat girl hayalindeki sen kitabı var isteyene antreman resimlerini paylaşırım musait olunca şimdi cocuk ayaktadaha isteyen youtubew kanalındanda izleyebilir hayalindeki sen oynatma listesi var squat girl 'in hergün spor var pazar tatil bana zor geldi yapamadım :/
Ben bilinmeyen le olcaammKaptan suagat sumo yapmaya gitti yap kaptanım yap sen benim cirkefligi mi bilmiyorsun tabi haftaya elimden çekeceğin var kaptanımColorayzn
Valla 120ye zor tamamladim.dizlerim titriyoSen istedin bende yaptım yap şimdi 150 tane bakalım. Cirkefim ben kaptanım bilmiyormuydun sen
3 ay var benim kizimla aralarinda ozaman:)
Allah bağışlasın canim benimkide 10 11 ay arasi birakti sutum yaramiyor istahsiz doye mama vermek zorunda kaldim az emzirmeye basladim zamanla birakti zaten azalmaya megilliydi sutum azaltinca emmeyi kesildi.
Yarin sabah erken kalkip deneyecegim
Tmm istedigin squat olsunbrezilya poposu
Yok kaptanım bu hafta seninle yarisacagim kevserim zaten bu hafta rakibimBen bilinmeyen le olcaammsen akovseri yi beni degil
Ben anlamam kaptanım sen dedin 150 tane daha yaparim dedinValla 120ye zor tamamladim.dizlerim titriyo
Nasıl bir kitap o öyle oynatma listesi filan birazdan bakıyım eve yeni girdim canım çıktıSquat girl hayalindeki sen kitabı var isteyene antreman resimlerini paylaşırım musait olunca şimdi cocuk ayaktadaha isteyen youtubew kanalındanda izleyebilir hayalindeki sen oynatma listesi var squat girl 'in hergün spor var pazar tatil bana zor geldi yapamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?