Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim menu gayet guzel.bebegin nekadarlik?
Bu arada kartlarini gordum kuzum ekledim favorilerime :)
1.5 yaşında 2 yaş olacak ocakta emmiyor ama yoksa diyet yapmazdım. Çok uğraştım ama idrar enfeksiyonu geçirdi 1 hafta yattık hastanede o ara bıraktı iştahı kesildi bi da emmedi sagdım sagdım verdim ama emmediği için git gide azaldı sonrada bitti sütüm

3 ay var benim kizimla aralarinda ozaman:)
Allah bağışlasın canim benimkide 10 11 ay arasi birakti sutum yaramiyor istahsiz doye mama vermek zorunda kaldim az emzirmeye basladim zamanla birakti zaten azalmaya megilliydi sutum azaltinca emmeyi kesildi.

Yok canım sıkıcı değil diye söyledim yoksa leslie daha fazla yaktırıyor haklısın sen leslie den sıkıldım dedin diye söyledim ben de yaptım vakit nasıl geçti anlamadım
Yarin sabah erken kalkip deneyecegim
Görüyorum zaten inşallah 80leri 70 leri de görürüm en yakında

Colorayzn ay sonu squat ver de colorcum 250 yapayım herkese fark atayım Jennifer Lopez popomla
Tmm istedigin squat olsun brezilya poposu

Squat girl hayalindeki sen kitabı var isteyene antreman resimlerini paylaşırım musait olunca şimdi cocuk ayakta daha isteyen youtubew kanalındanda izleyebilir hayalindeki sen oynatma listesi var squat girl 'in hergün spor var pazar tatil bana zor geldi yapamadım :/

Kac dklik gunluk sporu

Dene canım dene yarın da yapıcam ben hoşuma gitti bu kadının bölgesel videoları da çok güzel bakmanı tavsiye ederim ben yapıyorum bayağı iş görüyor

Nasıl bir kitap o öyle oynatma listesi filan birazdan bakıyım eve yeni girdim canım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…