- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sarkma için evet spor şart ama sarkmamda korktuğun kadar kaslarını eritmekten de kork canimAbartma sen mezun olmadan benim mezun olmam mümkün değil hedefim 85 kg değilseödem dolmam inşallah ya köpek var ya çıktığımda bakıyorum zaman geçmiş yürüyüş öyle öyle 2 saat oluyor diğer sporları da biliyorsun sarkma korkusu var ondan yapıyorum delirmiş gibi of of
Dediğin haşlama yumurta ile mş yoksa annem çılbır adında bir şey yapoyor o muDene tadını seveceksin ben çok severim yoğurt la daha güzel oluyor hem yoğurt kalsiyum göbek yağları için yumurta da protein ikisi bı arada
Erimezzzz her gün bir bölge dinleniyorrrrSarkma için evet spor şart ama sarkmamda korktuğun kadar kaslarını eritmekten de kork canim
Yumurtayı başla yoğurdun içine doğranmış canım üstüne pul biber kekik çok güzel oluyorDediğin haşlama yumurta ile mş yoksa annem çılbır adında bir şey yapoyor o mu
Kötü olursa cuma günkü kilo kaybından 600 gr düşerimYumurtayı başla yoğurdun içine doğranmış canım üstüne pul biber kekik çok güzel oluyor
İyi o zaman sıkıntı yok canımErimezzzz her gün bir bölge dinleniyorrrr
İyi o zaman sıkıntı yok canımErimezzzz her gün bir bölge dinleniyorrrr
Dussen ne olur ben vereyim yeterkiKötü olursa cuma günkü kilo kaybından 600 gr düşerimçirkeflik işte
Kötü olursa cuma günkü kilo kaybından 600 gr düşerimçirkeflik işte
Seversin canım ben arada yumurtayı suya kırıp pisiriyordum daha önceden şimdi üşeniyorum üstüne pul biber kekik tereyağ sosu yapiyordumKötü olursa cuma günkü kilo kaybından 600 gr düşerimçirkeflik işte
Hiç asaletinden ödün De vermezDussen ne olur ben vereyim yeterki
Anam yapıyor onu çılbır diyor adına sonra da yoğurtla karıştırıpSeversin canım ben arada yumurtayı suya kırıp pisiriyordum daha önceden şimdi üşeniyorum üstüne pul biber kekik tereyağ sosu yapiyordum
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | - | - |
Onda yoğurt olmuyor kaynar suya tuz atıyorsun yumurtayı suya kiriyorsun sonra çıkartıp üstüne tereyağlı pul biberli kekikli dış dokuyorsunAnam yapıyor onu çılbır diyor adına sonra da yoğurtla karıştırıp
Onda yoğurt olmuyor kaynar suya tuz atıyorsun yumurtayı suya kiriyorsun sonra çıkartıp üstüne tereyağlı pul biberli kekikli sos dokuyorsunAnam yapıyor onu çılbır diyor adına sonra da yoğurtla karıştırıp
Bizimki yoğurt da koyuyor en son öyle yiyorOnda yoğurt olmuyor kaynar suya tuz atıyorsun yumurtayı suya kiriyorsun sonra çıkartıp üstüne tereyağlı pul biberli kekikli dış dokuyorsun
Bana mı cirkef diyordun al sana cirkefAllahim pazarlığa bak
Laf ağızdan çıktı vazgeçemezsin benden colorrrrrrBana mı cirkef diyordun al sana cirkef
Verir miyim hiç sen yüz gram duste gör ben ne cirkef oluyorumHiç asaletinden ödün De vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?