Daha demedim kiz 150ye tamamlarim dedkm bi kere yaptim o cilginligi ilk basladigimd 3 gun dizlerim.istemsiz bukulme yapti hep zorlandim cok.bi daha yapmam: )Ben anlamam kaptanım sen dedin 150 tane daha yaparim dedin
Benim bünye alışık canım yarım saat egzersiz yapıyorum zaten hergun onun içinde vardı 60 tane bişey olmaz yaniColorayzn Whiteblacklife kızlar 3 gün yandınız bir anda yapılır mı öyle alışmadan deli misiniz siz? Kaslarınıza yazık
Color haftaya rakip miyiz Hayrola haberim yok kaptansın diye ne istesen oluyor ohhhh
caktirmasana aaaa istemiyosan olmayiz hemColorayzn Whiteblacklife kızlar 3 gün yandınız bir anda yapılır mı öyle alışmadan deli misiniz siz? Kaslarınıza yazık
Color haftaya rakip miyiz Hayrola haberim yok kaptansın diye ne istesen oluyor ohhhh
Ama kaptanım oldu mu şimdi ben sandım üstüne yüz elli daha olmadı yaniDaha demedim kiz 150ye tamamlarim dedkm bi kere yaptim o cilginligi ilk basladigimd 3 gun dizlerim.istemsiz bukulme yapti hep zorlandim cok.bi daha yapmam: )
Bilinmeyen kaptanın derdi benden kacmak işte anla dacaktirmasana aaaa istemiyosan olmayiz hem
Yok doğrudur da 60 dan 200e çıkmak delilik ondan dedimBenim bünye alışık canım yarım saat egzersiz yapıyorum zaten hergun onun içinde vardı 60 tane bişey olmaz yani
Yooo olalım kız bu hafta çekiştik o kadar rakiplik yakışır artık bizecaktirmasana aaaa istemiyosan olmayiz hem
Kuzum bu sıcakta yürüdüm de geldim yanıyorum vücuttan ateş cikiyor
Ben ip atlıyorum ya canım bacaklar sağlam o yüzden kas yaptım artık bacakta tinlamiyor bünyeYok doğrudur da 60 dan 200e çıkmak delilik ondan dedim
Yooo olalım kız bu hafta çekiştik o kadar rakiplik yakışır artık bize
Yok canim.cocugum var pesinden ileri geei mudahele edemiyorum sonra yapamam 150 dahaAma kaptanım oldu mu şimdi ben sandım üstüne yüz elli daha olmadı yani
Bilemedim simdiYok doğrudur da 60 dan 200e çıkmak delilik ondan dedim
Yooo olalım kız bu hafta çekiştik o kadar rakiplik yakışır artık bize
Gördün kevserim colorcumbana ne etti yaptırdı sporu çekildi kenaraBana kalsa ben de yürürüm aslında ama alerji yüzünden yapamıyorum..
Dermatit var bende, şu an kafamın derisini çıkarmak istiyorumm, akşam oldu ama hala kötüyüm
Olalım olalımmmm bu hafta benimsin bırakmam kimseyeYok canim.cocugum var pesinden ileri geei mudahele edemiyorum sonra yapamam 150 daha
Bilemedim simdi
Çıkmaman iyi olmuş eve zor attım kendimi hele alerjinin varsa adım atma dışari sicaktaBana kalsa ben de yürürüm aslında ama alerji yüzünden yapamıyorum..
Dermatit var bende, şu an kafamın derisini çıkarmak istiyorumm, akşam oldu ama hala kötüyüm
Gördün kevserim colorcumbana ne etti yaptırdı sporu çekildi kenara
Ohh mis gaz ver kaç kaptan olmadıcirkefliginin bedelini bana odettiremezsin
Ah kaptan bilmiyor ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacak tamam canım çekildim aranızdan sen yersin zaten onu çiğ cigColorrr üçümüzden başka yapan yok herhalde ya var mı başka yapan saat 10a geliyor Yeni hareket nedir ?
Kız dolu ben miyim ne ayıp neyimi gördün sen çirkefsin ben dolu oldum şimdiAh kaptan bilmiyor ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacak tamam canım çekildim aranızdan sen yersin zaten onu çiğ cig
Sen benden daha çok spor yapıyorsun canım diyetide duzelttin üstüne kilondan vermeye müsait ohh mis daha ne olsun bı de sende az cirkef degilsinKız dolu ben miyim ne ayıp neyimi gördün sen çirkefsin ben dolu oldum şimdi
Sen benden daha çok spor yapıyorsun canım diyetide duzelttin üstüne kilondan vermeye müsait ohh mis daha ne olsun bı de sende az cirkef degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?