Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gördün kevserim colorcumbana ne etti yaptırdı sporu çekildi kenara

Gördüm çirkefim gördümm :))
Senin o kadar yapacağını tahmin edemedi sanırım :)

Çıkmaman iyi olmuş eve zor attım kendimi hele alerjinin varsa adım atma dışari sicakta

Pek çıkmıyorum zaten, çıkamıyorum daha doğrusu..
Vücut ısım artmasın diye spor bile yapamıyorum aslında..
Spor yaptığım gün kaşınmaktan delirmişim demektir :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤----
Fitimfitsinfit❤ ❤------
Colorayzn❤ ❤❤ ❤❤ ❤----
gogo2405100DK+100Jj ❤❤ ❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤100DK ❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤ ❤----
sevgili8284-------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian-100IA ❤❤ ❤----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤----
AKovser-❤ muaf❤ muaf----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Hamburgerleri görünce cildiriyorummm canim cekiyooo deliriyoruuummm beni yoldan cikarticaksinn
Cikma cikma ben yarindan itibaren tum yiyeceklerle baglantimi koparacagim icin son bir oduldu.. bundan sonraki odulum ise 58 kiloya dusunce.. hedefim 65 fakat dusunce duruma gore tekrar guncelleyecegim benim koca gecenlerde beni fena kizdirdi o yuzden hedefim 36 beden

O kocalar zaten benimkide veremezsin diyoda vercem bana sozu var ideal kiloma inince ne istersen.ikiletmeden alack ocagina incir agaci dikmeyi dusunuyorum

Ben diyecektim ama yanlış anlasirim diye sustum
Aynen kendimi zor tutuyorum dünden beri söylememek için yani hatır için 10 tane de olsa yapılmalı bence kız internetten buluyor liste hazırlıyor birinci ikinci üçüncü seçiyor o değil nota alıp duruyoruz buna rağmen herkes dilediğini yiyor ben anlamadım bu işi

Bugun menum Colorayzn

Sabah
Menemen
1 kk peynir
2 dlm ekmek

Ogle
1 biber dolmasi
2 yk yohurt

Aksam
Hamburger
Patates kizartmasi
Zero
(Yarin dukana baslayacagim icin bu ogun kendime motivasyon yemegi oldu)

Spor 140 dk yuruyus
Su 2 ltre

140 dakika yürüyüşü biraz boşa yapmışsın canına yazık

Arkadaşlar kadıncağız her gün spor buluyor video ekliyor yapmak ZORUNLU diyor en azından Hatır için 2 tane de olsa herkes yapsa nasIl olur emeğe saygı için en azından. Bu kızcağız babasının hayrına uğraşmıyor bizler için uğraşıyor ya da yapacak vaktiniz vs yoksa canım kusura bakma bugün yapamıyorum deseniz görmezden gelmek yerine.

Allah analı babalı büyütsün inşallah boşver cok takıyordum nasip değilmiş diyorum çok ağladım çok ama giden sütüm gelmiyor aglayınca saglıklılar ya çok şükür gerisi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…