Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bulgur da mı öyle yarın yiyecektim yemeyim çok iyi oldu bunu öğrendiğim. Jillian için de gruba yazdım jillian grubu varmış bakalım deneyeceğim olacak mı çok korkutucu görünüyor
Ben sinav kısmını yapamıyorum belim tutuluyor ama diğer kısımlar çokta zor değil İlk üç gün pert yanlız ve başlamak için cumayı seç ki öbür cumaya kaslar inmiş olsun.
Adım 11.500 oldu
Uyuyamiyoruuuuuuuummmmmmmm
Bende

Herkes uyuyor diye umudumu kesip bakmamistim bidaha sen gelmissin ablam :)

ne yapsak sana B bilinmeyenkullanici regli zamanın mı geliyor yoksa benim de öyleydi beni öldürsem regli iken yürüyüş bir yana hareket ettiremezdin ben dün kendime şaştım ama şuan ağrıdan sızıdan ölüyorum çok sancım var utanmasam izin isticem gidicem o derece

yok ablacım daha geçen hafta regl bitti ya anlamadım kendimi de o kadar iyi hissediyorum ki vücudum toparlanmış gibi yani anlamadım tartı neden böyle

bir dolunaydır gidiyor yavrum belki o etkiliyordur ne kadar desem de inanmam ama :)
Valla ne etkisi bilmem ama çok canımı sıktığı kesin şu callanetics mi nedir ona başlayacaktım vazgeçtim o kadar emek veriyorum boşa.

Biryerde okunustum fazla icilen su da odem yapip kilo artisina sebep oluyormus. Ortalama 2 kg su yeterliymis..
Acaba fazla su iciyorsunuz odeme mi neden oluyor??

Ben 88 kg yım 0.3 katı kadar içmek lazımmış o da 2.7 lt ediyor streç film sardığım için de su kaybediyorum onun için de 300 gr etti 3 lt

Kendinin sıkılastigini hissediyorsan yağlar gidiyor kas geliyor demektir canım
Gelsin de biraz da yağ erisin ne olacak bilmiyorum böyle kahvaltı da yapmadım uyanır uyanmaz attım ağzıma bir şey kiloyu görünce canım istemedi yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…