Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslında yağ yakıcı haplar var dr bana tavsiye etmişti spor yapmadan önce kullan demişti onlardan mı alsak ama pahalı ya 100 lira idi kaç sene önce
Yok abla annem aldı bir ara bir işe yaramadı ya böylr gidersem uzun vadede sonuç alacağımı biliyorum ama insanın moyivasyonu kırılıyor

Yok abla annem aldı bir ara bir işe yaramadı ya böylr gidersem uzun vadede sonuç alacağımı biliyorum ama insanın moyivasyonu kırılıyor
ben de yaramaıştı canım düzenli kullanmadığım halde 3 kilo kadar gitmişti bakma burda detox yasak ve bende şeker var diye çekiniyorum yoksa bi detox var milleti görmen lazım

Günaydınlar.
Artık ay küçülüyor kızlar gün zayıflama günü 14 gün kilo vermek için en uygun zamanlar.
Içme suyunuza limon ve maydanoz atın. Limon idrar söktürücü hem ödeme iyi gelir.
Ah abla ah utanmasam ekmeğe bile limon sıkıcam ama nafile

ya ne oluyor bize oturup ağlıcam yürüyüş bile yapasım gelmedi bu sabah wcye çıkardım benimkini koşa koşa eve döndüm hiç motivasyonum kalmadı
Kizlar bugun yuruyus disinda bisey yapmayın bence kas olarakta çalışıyorsunuz o da sisirebilir diye düşünüyorum

Slm kızlar menü falan paylaşmıyorum artık çünkü midem okadar fenaki sürekli atistirmazsam midem bulanıyor. hep kuru ve tuzlu yiyecekler yiyorum ferahlatıyor biraz. Menüm çok saçma oluyor böyle olunca da. Zaten bu cuma sonkez bildirim yaparım sanırım dimi Colorayzn ... Ama merak etmeyin eksideyim cumaya göre.

Bebegim hamilesin kesin ozaman :)

Hamilelikte normal Allah hayırlı evlat eylesin inşallah

herkes yatsın bugünn tatil tatiillll
Bugün yapmayacagim spor onun yerine ev temizleyecegim dip köşe spor yerine geçsin canım çok sıkkın zaten elim gitmiyor hiç bir işe bu tartı beni mahvetti yarın artı çıkarsam kusura bakmayın lütfen inanın ki elimden geleni yapıyorum hatta daha fazlasını ama bilmiyorum neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…