- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Bozulmuştur denemek için elime kilosu belli bişey alıp tekrar çıkarım benKızlar günaydın benim tartı kafayı yedi her çıktığımda daha da yükseliyor rakam
Aynen aynen kalkamadılar kesinBizimkiler kalkamadi galiba leptin uykusundan
İnşallah sonuçları iyi gelir sende durum ne kuzumAynen aynen kalkamadılar kesin
Yine iyi gitmiş canım hem regl hem ödem inşallah haftaya 86 gorursunİnşallah sonuçları iyi gelir sende durum ne kuzum
86 dan pek umutlu değilim ama 87,5 yazdımYine iyi gitmiş canım hem regl hem ödem inşallah haftaya 86 gorursun
Regl ile belki odeminde gider tatlim86 dan pek umutlu değilim ama 87,5 yazdım
dün taze biberiye içtim 3 4 bardak kurumamış yapraklarıRegl ile belki odeminde gider tatlim
Bende yapamayacağım herhalde dün koltukları çekerken fıtık oynadı galiba robot gibi geziyorum evde inşallah geçer yoksa böyle kalırım üç günbu akşam inşallah günün hareketini yaparım kolumdan dolayı pek böyle hareketler yapamıyorum kolumda kas yorgunluğu varmış üzerine bile yatamıyorum ve akşama ablamlar geliyor umarım 5 10 tane de olsa yaparım başka hareketler yalan olur bana yani
İnşallah faydasını görürsün canimdün taze biberiye içtim 3 4 bardak kurumamış yaprakları
sıcak havlu koy belineBende yapamayacağım herhalde dün koltukları çekerken fıtık oynadı galiba robot gibi geziyorum evde inşallah geçer yoksa böyle kalırım üç gün
Şimdi koydum yatıyorum inşallah geçer ya yoksa iki çocukla ne halt ederim bensıcak havlu koy beline
en fazla gider iğne yaptırırsın sıcak su torbası varsa onu koy gevşetici krem varsa sür üstüne su torbası koy rahatlatır ben çok yaparım benim de iki taraflı fıtığım varŞimdi koydum yatıyorum inşallah geçer ya yoksa iki çocukla ne halt ederim ben
Hosgeldin canim nerelerdesin sessiz sedasiz yok oldunGünayydın herkese nasilsiniz @AKovser kaptanim nasilsin @colorfullien yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?