nereye kadar böyle gidicek alışman lazım başlarda bende öyleydim ara lambayı yakar yatardım artık alışmıştım başlarda korkmazdım sağolsun kaynım bir korkuttu hırsız var diye odur budur yatamaz oldum sonra çareyi böyle lamba açarak buldumGünaydın siz uyudunuz tabii dun gece demiyosunuz bu kiz uyuyabiliyor mu diye
Evhamliyim çok ay tikirti mi geldi ayy bisey mi var kendi kendimi koekutmaktan Uyuyamiyorum geceleri esim yokken.bu hafta böyleydi onumuZdeki hafta duzelicek.insallah
Spora devam ediyor musun hawarimGünaydın kızlar
Umarım herkes iyidir
Geçen hafta: 61
Bu hafta : 59.9
Fark : 1.100
Yüzde : 1.803
Haftaya hedef 59 umarım başarırım zira insan kendi evinde olmayınca bu yemek ve spor olayı zor oluyor
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Ara lambayi yaksamda bu kezde isikta golge ariyorum resmen biri gelirmi gecer mi sirf evhamnereye kadar böyle gidicek alışman lazım başlarda bende öyleydim ara lambayı yakar yatardım artık alışmıştım başlarda korkmazdım sağolsun kaynım bir korkuttu hırsız var diye odur budur yatamaz oldum sonra çareyi böyle lamba açarak buldum
Ayy fitofitimm macera kisa sürdü desene :)Günaydın kızlar kilo verenleri simdiden tebrik ederim. Hepiniz en yakın zamanda istediğiniz kiloya dusersiniz inş. Bende bir yıl sonra anca dönerim buralara sanırım. Sizler cooooktan mezun olmuş olursunuz... Hepinizi öpüyorum sevgiler hoscakalin
senin nere deB bilinmeyenkullanici kiiiizz nerde kilon hani
Suan wcdeyimsenin nere de
Ee sormayaydin bacimm neeedemmpisliiiiikkk
Bende ediyo kuzum en az 300 400grşu wc olayını anlamıyorum fark etmiyor ki yani bende etmiyor en azından bugün denedim aynıydı
Ya çektim resmini paylaşamadım sorma sabah yürüyüşe de gitmedik benim kız kusmuş kaç kez mama da yemiyor onun yanındaydım paylaşamadımB bilinmeyenkullanici kiiiizz nerde kilon hani
aaa yok valla bende hiç oynamaBende ediyo kuzum en az 300 400gr
Herşey için teşekkür ederim cnm uğrarım tabi kim napmis nekadar vermiş merak edip kontrole gelirim.Spora devam ediyor musun hawarim
Ara lambayi yaksamda bu kezde isikta golge ariyorum resmen biri gelirmi gecer mi sirf evham
Ayy fitofitimm macera kisa sürdü desene :)
Olsun ama gitme sebebin boyle mucize bi nedenle olsun :)
Guzel.bir hamilelik donemi ve hayirli bi doğum diliyorum.yine arada gel seslen bize :)
maşalllaaahh geçtin beni yaaaaaEki Görüntüle 2032257
Geçen hafta:89.2
Bu hafta:87.3 (kalkar kalkmaz da bu rakamı gördüm o yüzden bunu baz aldım)
Fark:1.9
Yüzde:2.13
Hedef:86.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?