- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Evet pazartesi hepimiz harika durumdaydık ne hale geldik.. anlamıyorum 2 günde o kadar kg kaybedip 4 günde kaybedememek can sıkıcıYani yapacak bisey takimlarin bizi gecmesiyle alakali olarak tartilarin gazabina ugradik diyelim
eyüüü beeee :) kızlaaarrr çok berbat halimiz yaaaaValla ablam 1000oluyodur benimki.sutle beraber
Havar mezun :)
Üzüm yedim valla meyvenin günahı olmaz diye çok severim üzüm daha önceki diyetimde 25 kg verdiğimde salkım salkım yerdimBende bugun ucundan tattim bazi seylerin abarti yapmadan:)
Tek duze olmasindan kaynaklı bence duraksamalar.ve ben suna inanıyorum disarida bir yuruyus evdeki egzersizlerdeb cok daha iyi sonuç veriyorEvet pazartesi hepimiz harika durumdaydık ne hale geldik.. anlamıyorum 2 günde o kadar kg kaybedip 4 günde kaybedememek can sıkıcı
Sorma hem ne berbat. Dalida gelseydi ortalama bu kadar düşük olmazdıeyüüü beeee :) kızlaaarrr çok berbat halimiz yaaaa
orası öyle canımTek duze olmasindan kaynaklı bence duraksamalar.ve ben suna inanıyorum disarida bir yuruyus evdeki egzersizlerdeb cok daha iyi sonuç veriyor
:) afiyet olsunÜzüm yedim valla meyvenin günahı olmaz diye çok severim üzüm daha önceki diyetimde 25 kg verdiğimde salkım salkım yerdim
Arti ile gelirse duser amaSorma hem ne berbat. Dalida gelseydi ortalama bu kadar düşük olmazdı
evet bir nebze de olsa değişirdiSorma hem ne berbat. Dalida gelseydi ortalama bu kadar düşük olmazdı
Kibarligimdan sikayet mi ediyosunrakip istiyorum kendime dişliii olsunnn lütfeeennnColorayzn gibiyseniz gelmeyin beni hırslandıracak biri lazım bana
Ben ev egzersizlerini sırf bölgesel incelmek için yapıyorum kg kaybettireceğini düşünmüyorum yürüyüş xaten çok yapıyorum daha ne yapıcam bilmiyorum su tüketiyorum kaliteli besleniyorum ee ne kaldı bilmiyorum. Bak bugün de menüm farklı önceki günlere göre bakalım ne olacak.. az yedim ama canım hiçbir şey çekmiyorTek duze olmasindan kaynaklı bence duraksamalar.ve ben suna inanıyorum disarida bir yuruyus evdeki egzersizlerdeb cok daha iyi sonuç veriyor
Kibarligimdan sikayet mi ediyosun
Rakibim color olmayacaksa sen ol canım benim soralım colora beni istiyor muçirkef ol çirkeeefff hırs yapmamız lazım kibarlık burda işe yaramıyorr kuzum
Sessiz atin tekmesi pek olurçirkef ol çirkeeefff hırs yapmamız lazım kibarlık burda işe yaramıyorr kuzum
Bana farketmez rakipsizde takiliriimmmRakibim color olmayacaksa sen ol canım benim soralım colora beni istiyor mu
aman tepiğini yediğimi bana hırs yaptırmadın ama o ne olceekSessiz atin tekmesi pek olurattim bi tepik
Bana farketmez rakipsizde takiliriimmm
hııııııhhhhhhhBana farketmez rakipsizde takiliriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?