- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
bilemedim kiiiBenim tartı oynak balina gibi canım ne yapsam acaba
Aradım garantiye gönderelim dediler ama 15 günden önce gelmezmisYeni aldin.garantisi vardir herhalde aldigin yere geri götür.
Adamsın sen birlikte inelimm sen 60 ben 57 hatta 54 olabilir bu gidişle hedefimPuuuu reziilll senimi kırcam kızz 60 olsun
Saçmalama sen gidersin 1 ayaBöyle gidersem olacağım sana yol arkadaşı
senin ruhun genç her şey rakamlarla ölçülmez abla :))Daralma tablosuna baktım da aranız da en yaşlınız benim((((((
TMmYapacak birsey yok genel yuzde tum yüzdeleri toplayip kisi sayisina bolup buluyoruz
Yani yapacak bisey takimlarin bizi gecmesiyle alakali olarak tartilarin gazabina ugradik diyelim
Takipteyim sizi kaptanla sen hep 1000 kalorinin altında yiyorsunuzDün az yedik bilerek bugüne hazırlık için
Valla ne bileyim havar da liste de olsaydı belki kazanırdıkYani yapacak bisey takimlarin bizi gecmesiyle alakali olarak tartilarin gazabina ugradik diyelim
Aradım garantiye gönderelim dediler ama 15 günden önce gelmezmisYeni aldin.garantisi vardir herhalde aldigin yere geri götür.
Valla ablam 1000oluyodur benimki.sutle beraberTakipteyim sizi kaptanla sen hep 1000 kalorinin altında yiyorsunuzAslında kalori yazmasaniz bu kadar dikkatimi çekmez belki
Havar mezun :)Valla ne bileyim havar da liste de olsaydı belki kazanırdık
Takipteyim sizi kaptanla sen hep 1000 kalorinin altında yiyorsunuzAslında kalori yazmasaniz bu kadar dikkatimi çekmez belki
Idare edecek komşu tartisi yok muAradım garantiye gönderelim dediler ama 15 günden önce gelmezmis
Bende bugun ucundan tattim bazi seylerin abarti yapmadan:)Yaa sıcaktan insanın canı çekmiyor ki. Canım üzüm çekti yedim biraz baktım netten diyetteyken çok tüketmeyin diyor bıraktım insan istediğini yiyemeyince canı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?