Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah muuabbetinizi arttirsin insallah zaman.gectikce :) yap bakalim bende kronik kabizlardanim bana iyi geldi yani

Peki canım.ozel değilse sesi nasıl sana karşı konuşma tarzı falan

valla iste normal bi insan nasıl konuşuyor da insanla öyle ne öfkeli , ne çok sirilsiklam asıl gibi.. Zaten öyle olmasını da beklemiyorum canım görüşü usulu evlilik bizimki.. Beni sevmesini asık olmasını beklemiyorum..sadece mantığına yattım ve oldu herşey.. Benimde cahillegime geldi tabi.. Hayırlısı diyorum ya canım zaman ne gösterir ne olur bilmiyorum.. Sadece hayırlısı olsun diyorum

Niye öyle düşünüyorsun görücü usulü evlenip dee aşık olan çok var canim

Niye öyle düşünüyorsun görücü usulü evlenip dee aşık olan çok var canim

olabilir ama olsaydı şimdiye kadar olurdu canım..o köprünün altından çok sular geçti.Evliligimiz 4. Yılına girecek ve biz birbirimizi yiyoruz , birbirimizden nefret ediyoruz bu saatten sonra aşkta olmaz meşkte.. Sadece umuyorum ki ev huzurlu olsun o kendi halinde mutlu olsun ben kendi halimde.. Ve çocuğum huzurlu büyüsün.. Bi zamanlar kore filmleri izlerdim ve aşka inanırdım , ama artik inanmıyorum bu zamanda kimse kimse icin çok değerli deil

Tamamdır canım, bunu yapabilirim sanırım..

Çok haklısın..
Ben saatlerce aç kalıyorum bazen, sonra da ne yersem doymuyorum..
Dur bakalım bu haftam nasıl geçecek..
Az ama sık sık yemeği denemek istiyorum..

Mutluluklar dilerim ablacım..

Şu kabızlık yüzünden yaptıklarımızdan dolayı bir gün wc-de kalacağız
Ben de yapıcam bunu ama süt bulamıyorum..
Kutu süt içmek istemiyorum, sütün yoğurdun doğalının olduğu yerdeyim ama son zamanlarda ikisi de bulunmaz oldu..
İneklerin bana garezi var sanırım
Süt alınca yapıcam inşaAllah..
Kesin çözüm diyorsun şimdi dimii ?
Bir de sıcak olmasa olmaz mı ? Alerjiden dolayı olmaz bana sıcak yiyip içmek..

Sicak olmazsa zencefil zerdecal ve tarcin sute nasil isleyecek :) sicakken yap soguyunca ic olmazsa :)
Valla bende ise yaradi corekotu yagindan sonra.bencede dogal sut kullan :) paket alıyordum bende tekrar basladim sutcuden almaya kaymagindann kahvaltilik kaymak yapiyorum bugun hatta yedim kahvaltida harika yogurt mayalamayada basladmm nefiiisss :)
Birde tereyagi yapiyorlarmis onuda merak ediyorum ama biraz zahmetli sanirim
Sporu noktaladım hızlı duş aldım 750 ml daha su içtim ve altın sütümü de hüplettim yatıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz :)
Ohh ohh masallahh :)) iyi geceler olsun sutte yarasin insallah

Teşekkürler ederim sağol canım darısı size insallah
Ben hiç dereceye giremedim

Süt oda sıcaklığında olsa olmazmı ben sıcak içemem de
Valla ablacım bana da..
Hiç olmadığım kilodayım.. Bakalım bu hafta inmeyi başarabilecek miyim..
Ben inanıyorum sana başarırsın
Mutluluklar dilerim ablacım..
Sağolasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…