- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Telefon ile arıyor mu canim
Peki canım.ozel değilse sesi nasıl sana karşı konuşma tarzı falanarada sirada konuşuyoruz canım
Allah muuabbetinizi arttirsin insallah zaman.gectikce :) yap bakalim bende kronik kabizlardanim bana iyi geldi yaniCanım bel fıtığım varmış.. Valla esim şuan memlekette olduğu için görüşmüyoruz bi kavga yok o yüzden gelince nolur bilmiyorum..evime 2 3 gün sonra döneceğim..tamam canım yarin yaparım insAllah o dediğin seyi.. Çünkü aşırı kabızlık var
Bende emzirmesem yapardım ya çok çekiyorum kabızlıktan hayatım boyunca hiç kabiz olmamıştım ben ne zor bişey mi yaAllah muuabbetinizi arttirsin insallah zaman.gectikce :) yap bakalim bende kronik kabizlardanim bana iyi geldi yani
Bende dogumdan sonra asirinin asirisi olmustum agliyordum wcde basura baglicak diye odum kopmuştu neyseki gecti çok sukurBende emzirmesem yapardım ya çok çekiyorum kabızlıktan hayatım boyunca hiç kabiz olmamıştım ben ne zor bişey mi ya
Peki canım.ozel değilse sesi nasıl sana karşı konuşma tarzı falan
Allah muuabbetinizi arttirsin insallah zaman.gectikce :) yap bakalim bende kronik kabizlardanim bana iyi geldi yani
Normal doğumda ben yaşamadım hiçBende dogumdan sonra asirinin asirisi olmustum agliyordum wcde basura baglicak diye odum kopmuştu neyseki gecti çok sukur
Niye öyle düşünüyorsun görücü usulü evlenip dee aşık olan çok var canimvalla iste normal bi insan nasıl konuşuyor da insanla öyle ne öfkeli , ne çok sirilsiklam asıl gibi.. Zaten öyle olmasını da beklemiyorum canım görüşü usulu evlilik bizimki.. Beni sevmesini asık olmasını beklemiyorum..sadece mantığına yattım ve oldu herşey.. Benimde cahillegime geldi tabi.. Hayırlısı diyorum ya canım zaman ne gösterir ne olur bilmiyorum.. Sadece hayırlısı olsun diyorum
Niye öyle düşünüyorsun görücü usulü evlenip dee aşık olan çok var canim
Eki Görüntüle 2032595
Hem sağ hem de sol bacak için eşit sayıda çalışıp ikisi için yaptığınız 1 sayı sayılacaktır.
Bu hareket ile iç bacak, basenler yoğun şekilde çalışır. Umarım faydasını görürsünüz.
isimsiz965 gogo2405 @aysglkskn Whiteblacklife @Mydestinyy @asya_01 Colorayzn Dahlia_ @aseeel
@galaksimeraklisithesquatgirl
Yarın akşam saat 10a kadar vaktiniz var yarış başlasınnnn!!!
Bak hırslan biraz hatan hırslı olmaman. Yapıcam de ya yapıcam yapıcam yapıcam. Sabah akşam karabuğday ye olmadı dışarda alışveriş vs olacaksa koy bir kaba götür. Zayıf arkadaşlarıma bakıyorum birüsü beslenme kabı taşıyorlar yanlarında
Fatimem seni 60 larda görmek garip geliyo hadi ın artık ellilere
Gayet iyi bence
Kızlar Bugün fazla uğrayamadım 24 at nöbetçiyim sabahtan beri hastanedeyim yorgun ve arginim. Dünde fazla uğrayamadım. Anlatayım. Benim küçük erkek kardeşim var nisanda söz yapmıştık ekimde nişan seneye düğün yapacaklardı ama birkaç sebepten işte insanlar uzaktan gelecekler hem nişana hem sonra düğüne gelmezler hemde arada uzun süre girip sorun yaşanmasın diye nişan düğün bir arada yapalım dedik. Birkaç gündür telefon trafiği yaşıyorum izin ayarlamaya çalışıyorum eşimle falan dün önceki gün konuştuk falan telefonu pek elime alamadım.
Dünle bugün menumude yazamadım. Yazayım şimdi.
Perşembe menüm
Sabah yulaf ezmesi az üzüm keten tohumu süt
Öğlen kırmızı biberli omlet yarım dilim the çay
Akşam bir parça fırın tavuk 3 kaşık pilav 4 kaşık semizotu yemeği
Su 2 lt İki defa sade kahve içtim.
Spor yapmadım dinlenme olsun diye
Cuma menüm
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin keciboynuzu ezmesi bir tatlı kaşığı şekersiz glutensiz
Öğlen çiğ köfte dürüm çay
Ara sade kahve bir kare bitter
Akşam 1 kepçe çorba 4 köfte 2 kaşık kadar patates yoğurt
Ara bir şeftali sade kahve
Su 2 lt
Spor nöbetçiyim ama biraz jj ve dk yaparım yazarım. Günün hareketini hiç yapamadım uygun sandalye yok serviste hepsi tekerlekli dusmeyeyim dedim.
Doktorun ne dedi durumun nasi esinle ?
Dondun mu evine.
O seyy
1sb sicak sute 1tatli kasigi kadar bal 1 cay kaşığı zencefil 1 cay kasigi zerdecal 1 cay kasigi tarcin bunlari karistir ic beni ertesi.gun wcye cikariyor hemde zayiflamaya yardimci
Sicak olmazsa zencefil zerdecal ve tarcin sute nasil isleyecek :) sicakken yap soguyunca ic olmazsa :)Şu kabızlık yüzünden yaptıklarımızdan dolayı bir gün wc-de kalacağız
Ben de yapıcam bunu ama süt bulamıyorum..
Kutu süt içmek istemiyorum, sütün yoğurdun doğalının olduğu yerdeyim ama son zamanlarda ikisi de bulunmaz oldu..
İneklerin bana garezi var sanırım
Süt alınca yapıcam inşaAllah..
Kesin çözüm diyorsun şimdi dimii ?
Bir de sıcak olmasa olmaz mı ? Alerjiden dolayı olmaz bana sıcak yiyip içmek..
Ohh ohh masallahh :)) iyi geceler olsun sutte yarasin insallahSporu noktaladım hızlı duş aldım 750 ml daha su içtim ve altın sütümü de hüplettim yatıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz :)
Ben hiç dereceye giremedimTeşekkürler ederim sağol canım darısı size insallah
Sagol ablacim
Süt oda sıcaklığında olsa olmazmı ben sıcak içemem deDoktorun ne dedi durumun nasi esinle ?
Dondun mu evine.
O seyy
1sb sicak sute 1tatli kasigi kadar bal 1 cay kaşığı zencefil 1 cay kasigi zerdecal 1 cay kasigi tarcin bunlari karistir ic beni ertesi.gun wcye cikariyor hemde zayiflamaya yardimci
Ben inanıyorum sana başarırsınValla ablacım bana da..
Hiç olmadığım kilodayım.. Bakalım bu hafta inmeyi başarabilecek miyim..
Sağolasın canım.Mutluluklar dilerim ablacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?