Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takımım nasılsınız nerelerdesiniz

takım bayram izninde safi 22 sine kadar pek bi sakim olur burası ondan sonra cosar tabi..

kızlar ben cok zorlanıyorum etrafında sürekli bişilder yeniyor.. deli oluyorum...dün mc e gittik her kes menülerini hapur hupur yerken ben tonlu salatamı yedim... (

annem sevgilimle evlememizi kabul etmiyo kardesime öyle demiş uzak cok olmaz bu iş falan demiş benim bayram sevincim kalmadı anlıcanız..

üzülme canım hepmi uzakta olacak sevgilin niye olmasın ya uzak diye kısmetmi engellenirmiş millet alamanyalara gidiyor gelin olarak nasıl uzaklık var sizin aranızda sorun ne sadece yol farkımı başka birşeyinede mi kusur buluyor

tatlım benimki kırıkkalede bende cankırıda calısıyorum ailemde kocaelide annem tekrar kocaeliye tayinim olabileceğini düşünüyor ama cok zor malesef sözlesmeliyim..
uzak olduğundan istemiyor şimdi küçükde olsa geri dönme umudu tutuyorlar içlerinde evlenirsem beni tamamen kaybedeceğini düşünüyor..
erkek arkdasıma kişisel olarak bi takıklığı yok tek derdi uzak olması..

dünün özeti
sabah domates salatalık peynir zeytin ekmek biber kızartması(fırında)
öğlen brokoli yoğurt soğanlı omlet
aksam mercimek corba yeşil salata yoğurtlu kırmızı lahana salatası fırında kasrlı mantar

ara ceviz..

allah allah çok ilginç ki listende kilo alınacak bişi yok çok şaşkınım annenin korkularını anlıyorumm ve umarım ikna etmen kolay olur

slm kızlar..
bayramınız kutlu olsun...

ben kendimle savasır durumdayım o kadar vahim yani durum şimdi fırından baklava ve börek kokusu geliyo tabi pişmiş lahana sarmasıda karsımda beklio etrefımda çeşit çeşit çikolatalar... offf offff birazdan meyve yicem..

bu günkü menüm..

sabah domates peynir zeytin marmelat ekmek
öğlen peynirli omlet ayran
ara ayran
aksam menemen zeytin peynir az yoğurt
ara meyve

hakim ol kendine şeytan o şeytan ye de şişkolaş diye sabrının sınırlarını zorluyor burnunu tıkka ağzından nefes al aboooow börek bende yaptım ama cıks sardım koydum yarın annemler ve eşim oğlum yicek beeeeen domatesli roka salatası yicem ımmmmh neffis bugün canım istiyordu kızdan yapamadım yarın yapcam

haklısın dayanabildiğim kadar dayanıcam o kadar cok zorlanıyorum ki görmen lazım...
senin iraden cok güclü börek yapmıssın ama ben yemicem diyorsun kesin kararlısın..
allahım bana güç versin...

canım takımım bayrama güzel başladım cuma günü 75,6ydı sabah 74,9u gördüm hepinizin bayramı sevinç içinde geçsin

Hacettepe üniversitesi beslenme ve diyetetik bölüm başkanı doktor tanju besler şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklendiği ve kalsiyum düzeyi yükseltildiğinde zayıflamanın etkisini arttırdığını dile getirdi.

Doktor besler yaptığı açıklamada kalsiyumun vücut ağırlığı denetimi konusunda etkin olduğuna yönelik bilimsel veriler olduğunu dile getirdi.

Kalsiyum açısından ve kalsiyumun kullanılabilirliği açısından en zengin besinin süt ve süt ürünleri olduğunu ifade eden doktor besler sözlerine şöyle devam etti.

Amerikada yapılmış bir seri çalışma var. Hala’da devam ediyor. Çok net olarak bir sonuç olmamakla birlikte genellikle süt tüketiminin yani kalsiyum sütten geldiği zaman vücut ağırlığı denetiminin çok daha iyi olduğu belirtiliyor. Şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklediğimiz ve kalsiyum düzeyini yükselttiğimiz zaman zayıflamanın etkin olduğunu gösteren birçok çalışma var.

Şişman bireylerde vücut ağırlığının düşmesinde kontrollü bir diyet içinde süt ve süt ürünlerini arttırılması ve yüksek kalsiyum seviyesinin sağlanmasının zayıflamaya neden olduğu ve vücut yağ oranını düşürdüğünü gösteren çalışmalar mevcut.

Doktor besler süt ve süt ürünlerinin beslenme açısından çok önemli olduğunu belirterek çalışmaların özellikle sağlık bozucu bir kavram bir sorun olması nedeniyle şişmanlıktan korunmada’da süt ve süt ürünlerinin önemli bir besin grubu olduğunu gösterdiğini belirtti

Son düzenleme:
Mesajlarda falan bir gariplik var sanki,en azından kendi mesajlarımı göremedim ama neyse..
Kilom:80.2 (
Kahvaltıda çeyrek ekmek peynir çay ve 5 zeytin yedim onu da yazıverem )

Mesajlarda falan bir gariplik var sanki,en azından kendi mesajlarımı göremedim ama neyse..
Kilom:80.2 (
Kahvaltıda çeyrek ekmek peynir çay ve 5 zeytin yedim onu da yazıverem )

badem hosgeldin aramıza .kendini biraz tanıtırmısın.
menülerimiz toplu yazıyoruz canım sabah öğle aksam seklinde ..
benimde mesajlarıma bişi olmus anlamadım gitti..

kızlar ben diyete ara verdim .. sabah baslıyorum öğlen bozuluyor psikolojim cok kötü etkileniyor böyle olunca ondan bıraktım bende bayram dönüşüne kadar..zaten pazartesi dönüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…