Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ewet tartımı denedim 85 kilosun dedi
amma şişkoymuşum yaa
ama gidecek eminim bundan
form çayı içiyorum şimdi akşamda sarmısak yutcam

enemm kimse yokmu yine burda.çok aç hissediyorum şu anda bide ewde tatlılar tuzlular börekler çörekler cirit atıo
walla zor tutuyorum kendimi
neyse gelelim bugünkü yediklerime
sabah : yagsız tarafından buharda pişmiş az et bi dilime yakın ekmek şekersiz çay
öğlen : keşkek çorbası we 1 kaşık yoğurt
akşam : keşkek çorbası we salata
tabii boll booolll su we bitki çayları :)

almayı hayal edip oldukça yüksek meblada bir para biriktirdikten sonra alabileceğim ilk şey sanırım
bu muhteşem yürüyüş ayakkabıları üstteki pembede iyi ama tercihim tek resmii koyduğum griden yana
fiyatı 450 tl

son koyduğum 3 tane tek tek olanlar süper bence.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar bayramda acı bi olay yaşadım amcam hastaydı bayramın birinci günü vefat etti onun için muğlada geçirdik kötüyüm yani hiç dikkat edemedim bugün tartıldım 76kg geldi kilo almışım tabi napalım Allah sağlık sıhhat versin bugüntekrar başladım dikkat edicem ve sağlıklı zayıflıycam

başınız saolsun pamukçuk allah rahme eylesin çok acı bir olay diyeti düşünme yine devam edersin nasılsa çok üzüldüm
bu arada sevgili takımcım size bir önerim var malum kimi spor yapıyor kimi yapmıyor kimi düzensiz yapıyor herkes cuma güünü bildirim yaparken bir yandanda kaç dk. sporr yaptığını yazsada her hafta spor birincisi seçilse takım arasında mesela ben birinci olmak için hem zayıflamayı arttırmak adına booooool bol spor yapmayı düşünüyorum çok eğlenceli bir sonuç çıkabilir ortaya birisi çok spor yaparak mükemmel zayıflamış hadi bizde öyle olalım

selam bayanlar:) evime döndüm ama çoooooooook yorgun döndüm. yarın bomba gibi gelecem gene. öptüm hepinizi

merhaba kızlar,
ben diyet bölümünü yeni keşfettim, doğum sonrası üzerime yapışan 15 kilodan ötürü(
ben de katılmak istiyorum aranıza ama gerçekten neyi nasıl yapacağım bilmiyorum.
ekmeği azalttım bol su da içiyorum ama küçük bebeğim olduğu için düzenli beslenmiyorum açıkçası...
sizler neler yapıyorsunuz?

selva benimde 5 aylık kızım var sıkma canını verirsin spor ve su birazda bol sebze türü yemek işin sırrı bakalım bu yöntemle verebilecekmiyim

merhabalar kızlarr

aynen cemrecim gibi yeni döndüm ben de ve acaip yorgunum, yatıp dinlenip yarın derste uyuklamamam lazım:)
yarın ayrıntılı görüşmek üzere..

sağol canım benim için çok acı babamın kalan tek kardeşiydi ve birlikte oturuyorduk aynı evde alt katta amcamlar üst katta biz hani derlerya baba yarısı öyleydi çocuklugumuz birlikte geçti evlenince ayrıldık ama hayat işte devam ediyor

başınız saolsun
canlar ben bgn yurduma gittim ama kaçamak yapmak zorunda kaldım :/
yolda napim yicek bişi yoktu bgn yarım ekmek döner yedim ama başka da bişi yemedim vicdan azabı çekiyorum :/

Günaydın canlar :)

Pamukcuk başınız saolsun canım. Mekanı Cennet olsun.

Yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldiniz kızlar.
Bomba gibi diyetlere dönelim hep birlikte hadi bakalım.

günaydın kızlar..
uzun bi tatilden sonra yine burdayız..
ben bu gün tekrar montiye basladım..acayipde kilo aldım..

goncacım basın sağolsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…