Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tülay takımdan ayrılıcak yanlıs hatırlamıyorsam zaten son 2 haftadırda uğramıyordu..
aslı dönmek istiyor bayram sonu belki reyhanda döner... bi arkadası daha cağırdım.. takımımız tamamlanmıs oldu..

o zman geveze ben bgn yediklerimi yazym
sabah koca bi bardak ılık su yarım saat sonra 1 domates we biberden yapılmış çok az yağlı menemen 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen : 1 kase mercimek çorbası biraz salata
akşam : öğlenin aynısı we akşam 5ten sonra sadece meywe we bitki çayı tüketiyorum
ayrıca gün içinde bolca su içiorum

çoookkkkk teşekkür ederimmmm inanın pişman olmucaksınız beni aldığınız için

hosgeldin canım..
menün güzel olmus afiyet olsun..
bu sabah tartıldınmı..tartılmadıysan yarın sabah tartıl kaptan olur derse cuma günü listede olursun..
keske bende senin gibi yapabilseydimde hiç tatlı yemeseydim aama kac tabak baklava yedim bilmiyorum..

bugün tartıldım ewet kilo wermişim..
bayramın 2.günü başladım diyete ben.ilk günü ne kadar tatlı yedim inanın bende hatırlamıyorum
ama yokkk yokk artık yemek yok..bi anlık zewk için mafedemem diyetimi.sanki bi baklawa mı doyurcak?! aksine bi tane yiyince dewamı da gelcek buna eminim :18:

haklısın canım en doğrusunu yapıyorsun..
sanki şeker bayramı gibi doğru düzgün et yemedim aama maksimum düzeyde tatlı yedim...
tatlım biz uzun zamandır zayıflamak için uğrasıoz ne kadar cok uzarsa o kadar zor oluyor motivasyonun bozulmadan bi cabukta verirsin inş kilolarını...

aminn cümlemize inş.hepimiz weririz.sizin giibi bende uzun zamandan beri kilolarımla dertteyim.bebekliğimden beri kiloluyum 4.5 kilo dogmusum düşünün birlikte başarıcaz allahın izniyle yeterki destek olalım isteyelim hırslı olalım

haklısın canım birlikte basarıcaz bunu.. bende senin gibi hiç zayıf olmadım hala da değilim ama artık zayıf olmak istiyorum...

başarı öykümüzü yazdığımızı düşünsene...ya da mağzaya gittiğinde beğendiğin popüler kıyafetlerin sana cuk die oturması ve en önemlisi ordan burdan yağlarının pörtlememesi

başarı öykümüzü yazdığımızı düşünsene...ya da mağzaya gittiğinde beğendiğin popüler kıyafetlerin sana cuk die oturması ve en önemlisi ordan burdan yağlarının pörtlememesi

nasıl süper olurdu düşününce bile heycanlandım :78:

en cokta zayıflayınca dapdar bi kot istiyorum bide binici pantolonlarından çizmeyi kotun üstüne cıkartıp giyemiyorum acayip çirkin oluyor öyle dolanmayı cok istiyorum..

Son düzenleme:
ahh ahh hele ben.altıma giycem tayt pantalonlardan üstüne de dar bi şık blüz topuklu bde çizme giydim miii allahım tutmayın beni
bişi dicem meyvenull sen bu kiloları ne kadar zamanda werdin we wermek için sıkı bi rejim yaptın mı ya da özel bişi ???

canım ben gecen seneden beri rejim yapıom ama sürekli aralarda yediğimden verdim aldım bu bayramda olduğu gibi...
montignac diyeti yapıyorum cok güzel kilo verdiriyor tatlım.. ama düzenli yapmak gerekio malesef...
inş bayram sonrası sıkı sekilde asılırımda veririm gerci artık ümidim baya baya tüknmeye basladı..

bende yurtta kalıyorum üni öğrencisiyim odamda buzdolabım war artık dışarda bi kase çorba içtikten sonra kendi salatamı istediğim gibi yapabilirim..bu arada bayram sonrası daha sıkı sarılırız diyete kimse sıkmasın canını unutun yediğiniz tatlıları

lawes harika olur nefis salatalar ye hergüün ne güzel imkanında var tek yemek için imreniyorum valla böyle diyet işinde yanlız yemek yiyenlere:84:

son kaçamağımı yapiim mercimekli köfte ve börek yapıyorum misafirlerim gelcek kız mızmız oğlan kıskanç oooof imdada çağırıyorum sizleri kızlar şimdi yarım lt. ılık su içiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…