Kiz ilzan ozele gelYeni gelen Arkadaşlar hoş geldiniz hadi bakalım grup şenlensin ay kendimi birden grubun delisi gibi hissettim tübe tübeee
Sağolun canlar iyiyim ben de :)
Bizde de duruyor uzun süredir ama bir şey olmamış canımTarçın bozulur mu ? Ya da ne bileyim kurtlanır mı ?
Saçma soru oldu ama evde tarçın var, hiç kullanılmaz nerdeyse o yüzden hiç bilmiyorum..
Afiyet olsun :)Cezami tamam bı daha olmaz şekersiz sütlü neskafe içtim simdi
Bizde de duruyor uzun süredir ama bir şey olmamış canım
Afiyet olsun :)
Baharatlarinda son kullanma tarihi oldugunu soylerler ama bence hava almadigi surecr bozulmazTarçın bozulur mu ? Ya da ne bileyim kurtlanır mı ?
Saçma soru oldu ama evde tarçın var, hiç kullanılmaz nerdeyse o yüzden hiç bilmiyorum..
Evde durduğum yerde power walk yapıyorum streç sardımEvet dışarısı çok sıcak
Ya bende unutuyorum onu hepEvde durduğum yerde power walk yapıyorum streç sardım
Kalk ayağa o zaman yap streç de sarYa bende unutuyorum onu hep
Uuuuu 80 tane yaptım hareketten şimdilik ilk verdiğinden dağ tırmanıcı olanı daha yapmadımKalk ayağa o zaman yap streç de saryerler sırılsıklam oldu
ikisinin toplamı bir skor edecek istediğini yap ister 200 dağ yap ister 100 100 yap aynı skorUuuuu 80 tane yaptım hareketten şimdilik ilk verdiğinden dağ tırmanıcı olanı daha yapmadım
Baharatlarinda son kullanma tarihi oldugunu soylerler ama bence hava almadigi surecr bozulmaz
Sorma nasıl doğum yapıp çocuk emzirip incecik oluyorlar anlamıyorum[/QUOTE]deli gibi spor yaptiklarini biliyorum eda abla[QUOTE="smykmy, post:
Hamilelik ve sonrasi durumlar cok zor ya hadi bakalim birlikte insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?