Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süper maşallah utandım kendimden su an

120 dk yürüyüş+koşu(159 Bpm)
75 squat
250 kol dambıl ile
45 dakika kol göğüs karın ve sırt egzersizi
10 şınav
60 saniye plank
16 dip triceps

3 lt su (belki artar miktar hava yanıyor)

Kalkar kalmaz yarım limonlu 2 bardak su
Sabah
134 gr yoğurt 12 gr yulaf 2 gr keten tohumu çeyrek şeftali 1 gr tarçın lapası

Ara
20 ml süt ile Nescafe
9 gr fıstık

Öğle
4 gr margarin bol baharatlı 2 yumurtalı omlet
27 gr çok tahıllı ekmek
21 gr süzme peynir
2 biber
1 salatalık
3 bardak şekersiz çay

Akşam
10 gr sıvı 1 gr margarin ile pişmiş 123 gr karabuğday (çok yağlı olmuş zor yedim)
95 gr yoğurt
2 domates karabiber Yarım limonla domates suyu

Ara
112 gr üzüm yiyeceğim saat 6 olmadan

Alınan kalori 966
Yakılan kalori 952 kcal

Günün hareketini akşam bildireceğim

Baya sportif grubumuz galiba ne güzel :) bende sabahtan beri 50 mekik 50 bacak kaldırma 30 zıplayıp bacak çekme, 20 de pilates topunun üstünde mekik çektim ama aç olduğum için çok halsizim su an
Günün hareketlerine de bak istersen 3 3 4 sayfa geride olacak. Kendi aramızda 1 2 3. Seçiyoruz en çok yapan

Harika tebrik ederim

Hayrola neyin var canım
Esimin isi yaklasik 5 aydir cok yogun saat 9 da geliyor hep eve ve 4 haftadir pazarlarida calisiyor.. bugun 5 de cikacakti biraz gezecektik heyet geliyormus kacta gelecegi belli degil
Oglanin disi cikiyor surekli huysuzlugu var o da bunaltti biraz. Bugun baba ogul onlari biraz yalniz birakip alisveris yapacaktim ama hayallerim suya dustu

Olsun canım düzenli işi olsun da elbet rayına oturur her şey. Biraz sabretmelisin. Çocuğun da en sıkıntılı zamanları hem onun için hem senin için. Oğlanı da al alışverişe git hava al kahve al eline bir tane de oh gez işte :) havan değişir

deli gibi spor yaptiklarini biliyorum eda abla

Yok be benim eltim yaklaşık 57-58 kiloydu hamileliğinin sonlarında..
Normal kilosu 50 sanırım.. Aldığı kilo sadece karnındaydı.. Doğum yaptı o da gitti, incecik yani yine de.. Spor falan da yapmadı..
Kişiye göre değişiyor sanırım bu da..

Eki Görüntüle 2033123 yesilcayi tek basina agir bulanlar zorla icenler limon atin keyifle icin ben bardagimi aldim elime evde olanlar hadi bakalim yesil cay demleyin kapin gelin

Afiyet olsun canım :)

Baya sportif grubumuz galiba ne güzel :) bende sabahtan beri 50 mekik 50 bacak kaldırma 30 zıplayıp bacak çekme, 20 de pilates topunun üstünde mekik çektim ama aç olduğum için çok halsizim su an
Gündüz aç bırakma kendini..
Ara öğünler de yap aç kalma..
Geceyi ne kadar aç geçirsen o kadar iyii

Insallah hersey rayina oturur zorlu bi doneme girecegiz yqkinda hem is hemde sehir degistirecegiz Allah yardimcimiz olsun...

Oyle yapicam karnini doyurdum oglusun hazirlanip cikiyoruz onunda keyfi yerine geliyor disaridayken :)
Allah yardımcınız olsun canım.. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Iyi eğlenceler size :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
galaksimeraklisi ---❤ ❤❤ ❤200Ia ❤-
Colorayzn❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
gogo2405100DK+100Jj ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤100DK ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
__Dalida__-------
aseeel--❤ 100IA❤ ❤❤ ❤--
emilian-100IA ❤❤ ❤-❤ ❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤
AKovser-❤ muaf❤ muaf--❤ ❤-

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…