Canım aynı derdi bende çekiyor um kızım dış çıkaracak galiba yeni yeni oturturmaya başlıyorum üstüne eşim 24 saat evde 24 saat yok evde olunca hep uyuyor zaten bı haydasi yok tek başıma iki çocukla uğraşıp duruyorum Rabb'im yardımcımız olsunEsimin isi yaklasik 5 aydir cok yogun saat 9 da geliyor hep eve ve 4 haftadir pazarlarida calisiyor.. bugun 5 de cikacakti biraz gezecektik heyet geliyormus kacta gelecegi belli degil
Oglanin disi cikiyor surekli huysuzlugu var o da bunaltti biraz. Bugun baba ogul onlari biraz yalniz birakip alisveris yapacaktim ama hayallerim suya dustu
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza burada motive olup hep beraber kilo veriyoruz kusura bakmayın bugün kadınlar kulübü beni kabul etmedi galiba bir türlü siteye ulaşamadım
Sucuk muuuuuuuEvveeettttColorayzn
Sabah / öğlen
Omlet sucuklu üç dilim peynir dukan Krep bir dilim füme bir salatalık
Akşam
3 tane kelebek yağsız kızartma azıcık sucuk 4 kaşık yoğurt 3 tane salatalık turşu tuzsuz olanlardan
Su şuan 1.5 lt 3 bulabilir
Spor ilerleyen saatlerde toplu yazarım
Eveeeeettttt çok değil canım omlette 3yuvarlak çok ince akşamda mangallık yaparız ya onlar gibi ama küçükkkSucuk muuuuuuu
İyidir canım sen nasılsınNasılsınız hanımlar
iyi canim misafirlerim vardi yogundum simdi yorgunumİyidir canım sen nasılsın
Nasılsınız hanımlar
hosbuldum kuzum.❤Hoşgeldin canım :)
Ewet o durumda olanlar ayri ya muhtesem bise metobolizma nasil yiyip yiyp spor yapmadan eritenler o cok ayri bi mevzu zaten cok sinir bozucuYok be benim eltim yaklaşık 57-58 kiloydu hamileliğinin sonlarında..
Normal kilosu 50 sanırım.. Aldığı kilo sadece karnındaydı.. Doğum yaptı o da gitti, incecik yani yine de.. Spor falan da yapmadı..
Kişiye göre değişiyor sanırım bu da..
Sagol sekerimAfiyet olsun canım :)
Gündüz aç bırakma kendini..
Ara öğünler de yap aç kalma..
Geceyi ne kadar aç geçirsen o kadar iyii
Hosgeldinnnnnhosbuldum kuzum.❤
Bende hastayim ya ozel gun nasil yapicam spor bilmiyorum zor geliyo bu gunlerdeKızlar ben gider bir buçuk saat sonra dönerim inşallah spor yapacağım
Bende hastayim ya ozel gun nasil yapicam spor bilmiyorum zor geliyo bu gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?