Hafifde olsa yapmaya çalış elinden geldiği kadarBende hastayim ya ozel gun nasil yapicam spor bilmiyorum zor geliyo bu gunlerde
Canım fanta börek toplamda üç dilim ekmek yanına da pilav olay diyette n çıkmış biraz pilav yiyorsun ekmek yok hadi böreği canın çekti fanta ne canım yapma.kuzum böyle kilo veremezsinBenim menüm
Sabah : 2 dilim ekmek peynir limonlu çay şekersiz
Öğle biraz börek yarım bardak fanta
Ara şekersiz sütlü neskafe
Akşam taze fasulye ayran bir dilim ekmek bir kaşık pilav aldım dayanamadım
Gece yeşil çay içerim
Biraz olaylı bir akşam oldu
Neden kuzumCanım sıkıldı yaaa
Löp löp et olsun inşallah peynirli omlet varken sucuklu nedirEveeeeettttt çok değil canım omlette 3yuvarlak çok ince akşamda mangallık yaparız ya onlar gibi ama küçükkk
Caklitim hoşgeldin:)Nasılsınız hanımlar
Kuzum 1 kasik pilavdan birsey olmaz ama borek olmaz. Tabi bu gunu es geciyorum senin icin ama yarin kendine gelmelisinnBenim menüm
Gece yeşil çay içerim
Ne bileyim sıkıcı bir günNeden kuzum
Hadi börek kv getirdi fanta nedenBenim menüm
Gece yeşil çay içerim
Kiz birde insallah demis utanmadan yaziyjm mi ceza kizz yaziyimm miiiLöp löp et olsun inşallah peynirli omlet varken sucuklu nedir
Sus kızzz bana serbest çok olmamak kaydıylaLöp löp et olsun inşallah peynirli omlet varken sucuklu nedir
Aynen spor yap canım yapınca açılırsın insan 1 gün yapmasa soğuyorBende hastayim ya ozel gun nasil yapicam spor bilmiyorum zor geliyo bu gunlerde
Hıhhhh yazarsın sen bana ceza daha sporumu yazmadımKiz birde insallah demis utanmadan yaziyjm mi ceza kizz yaziyimm miii
Yaz lütfen yaz yaz yazzzz da görsünnnKiz birde insallah demis utanmadan yaziyjm mi ceza kizz yaziyimm miii
Löp löp et olsun pIt pıt yağ olsun inşallahhhhhhSus kızzz bana serbest çok olmamak kaydıyla
Spor ayri menu ayriHıhhhh yazarsın sen bana ceza daha sporumu yazmadım
Günün birincisi mi olacaksın ne :)Colorayzn canım günlük sporumu yaptım bilgine ip atlama ve egzersiz
B bilinmeyenkullanici canım ikisinden de 100 adet yapıldı toplamda 200 adet günün sporu
Benim cirkefim yediğini eritmistir demi kuzumHıhhhh yazarsın sen bana ceza daha sporumu yazmadım
Pekii sucugaa bir 5km yuruYaz lütfen yaz yaz yazzzz da görsünnn
Löp löp et olsun pIt pıt yağ olsun inşallahhhhhh
Aynen canımBenim cirkefim yediğini eritmistir demi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?